Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, polaki said:

Πως ξεπέρασες τα 500€ στην αντικαταβολή; 

δεν μου το απαγορευσε ο wizard του κωτσο. το ειχε σαν επιλογη το πάτησα.

Δημοσ.
14 hours ago, gkarako said:

Έσκασε η πληρωμή από Γερμανό αλλά δεν μπήκε ούτε το 1%, να ανησυχήσω?

Τελευταία φορά που δεν μπήκε το 1% σε εμένα τελικά δεν μπήκε ποτέ το υπόλοιπο της προσφοράς αργότερα και έστειλα μήνυμα μέσα από το e-banking 1 μήνα μετά και το διόρθωσαν άμεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες αποδεσμευτηκε το ποσο, πληρωσα κιολας, αλλα ακομη δεν μπηκε το 1%, ουτε τα 30€ απο Eurobank για εκδοση πιστωτικης.

Επεξ/σία από GohanDGeo
Δημοσ.
1 hour ago, Snolly said:

δεν μου το απαγορευσε ο wizard του κωτσο. το ειχε σαν επιλογη το πάτησα.

Κατα πάσα πιθανότητα ο κούριερ θα έρχεται με POS και θα περνάει την παραγγελία σα να ήσουν εκεί, με κάρτα μόνο. Γιατί μετρητά μέχρι 500 είναι οπότε σίγουρα με φορητό POS θα παίζει.

Ειχα την εντύπωση ότι γενικά δεν επιτρέπεται αντικαταβολή πάντως πάνω από 500!

Ευτυχώς τώρα το είδα και θα το έχω υπόψη μου!

Δημοσ.
30 minutes ago, GohanDGeo said:

ουτε τα 30€ απο Eurobank για εκδοση πιστωτικης

Αυτά θα αποδοθούν έως 31/7.

Spoiler

Παράγραφος 4. Απόδοση Δώρου

Πλήρεις όροι και προϋποθέσεις: 1

Καλό είναι να διαβάζουμε πάντοτε τους T&Cs των ενεργειών στις οποίες συμμετέχουμε και για να μη βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων αλλά και για να ξέρουμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Δημοσ.
30 minutes ago, polaki said:

Κατα πάσα πιθανότητα ο κούριερ θα έρχεται με POS και θα περνάει την παραγγελία σα να ήσουν εκεί, με κάρτα μόνο. Γιατί μετρητά μέχρι 500 είναι οπότε σίγουρα με φορητό POS θα παίζει.

Ειχα την εντύπωση ότι γενικά δεν επιτρέπεται αντικαταβολή πάντως πάνω από 500!

Ευτυχώς τώρα το είδα και θα το έχω υπόψη μου!

ακομα καλυτερα γιατι θα μαζεψω bonus points της alpha 

Δημοσ.
2 hours ago, elpenor said:

Τελευταία φορά που δεν μπήκε το 1% σε εμένα τελικά δεν μπήκε ποτέ το υπόλοιπο της προσφοράς αργότερα και έστειλα μήνυμα μέσα από το e-banking 1 μήνα μετά και το διόρθωσαν άμεσα.

Θα δω και σήμερα και θα τους στείλω αύριο αν χρειαστεί 

Δημοσ.
1 hour ago, Snolly said:

ακομα καλυτερα γιατι θα μαζεψω bonus points της alpha 

Plot twist, σου ζητάει να κάνεις επιτόπου μεταφορά με ebanking επειδή δεν έχει φορητό POS 😂😂😂 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, gkarako said:

Θα δω και σήμερα και θα τους στείλω αύριο αν χρειαστεί 

Και εγώ το ίδιο θέμα έχω. Τους έστειλα μήνυμα χωρίς καμία απάντηση και μέσω app και μέσω  Eurobank chat. Δεν με συνέδεσαν με live agent σε διάρκεια 1h αναμονής ! Δεν βλέπω να τα περνάνε ! 

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.
24 minutes ago, nekrik said:

Και εγώ το ίδιο θέμα έχω. Τους έστειλα μήνυμα χωρίς καμία απάντηση και μέσω app και μέσω  Eurobank chat. Δεν με συνέδεσαν με live agent σε διάρκεια 1h αναμονής ! Δεν βλέπω να τα περνάνε ! 

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα θέμα με επιστροφή από eurobank, οπότε θέλω να πιστεύω ότι απλά είναι τυχαίο.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Malthador είπε

Το consoleclub είχε 539 την MKW έκδοση αντί για 569 που την έχουν οι αλυσίδες. Δεν είναι στα 499 που την είχε το γαλλικό άμαζον, αλλά άμα υπολογίσουμε και τα μεταφορικά μέσα δεν την λες και τραγική την διαφορά αν είναι να το έχεις day one.

Αρα και αυτοί με καπέλο πουλάνε, ακυρο απο μένα προσωπικά.

Δεν με καίει να το έχω day one με τέτοιες τιμές, άρα αναμονή και βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, gkarako said:

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα θέμα με επιστροφή από eurobank, οπότε θέλω να πιστεύω ότι απλά είναι τυχαίο.

Όλα καλά, μπήκε το 1%.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...