Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , δεν ποσταρω συχνά αλλά δεν είδα να έχει αναφερθεί (συγνώμη αν το έχετε ήδη ποσταρει)

Αλλά το public Κύπρου έχει ανεβάσει preorder για Switch 2 στα 509 για το απλό και 548.99 για το bundle. Όχι ότι μπορούμε να παραγγείλουμε αλλά ούτε εκεί φάγανε τόσο καπέλο... Σε εμάς το παρακαναν δυστυχώς. 

Εγώ αρνούμαι για ηθικούς λόγους να δώσω τόσο καπέλο , θα περιμένω λίγο και βλέπουμε...

https://www.public.cy/product/gaming/nintendo/consoles/nintendo-switch-2-mauro-mario-kart-world-bundle/2025653?q=

https://www.public.cy/product/gaming/nintendo/consoles/nintendo-switch-2--mauro/2024856

Επεξ/σία από gia87
  • Like 2
Δημοσ.
  Στις 13/4/2025 στις 3:21 ΜΜ, gia87 είπε

Καλησπέρα , δεν ποσταρω συχνά αλλά δεν είδα να έχει αναφερθεί (συγνώμη αν το έχετε ήδη ποσταρει)

Αλλά το public Κύπρου έχει ανεβάσει preorder για Switch 2 στα 509 για το απλό και 548.99 για το bundle. Όχι ότι μπορούμε να παραγγείλουμε αλλά ούτε εκεί φάγανε τόσο καπέλο... Σε εμάς το παρακαναν δυστυχώς. 

Εγώ αρνούμαι για ηθικούς λόγους να δώσω τόσο καπέλο , θα περιμένω λίγο και βλέπουμε...

https://www.public.cy/product/gaming/nintendo/consoles/nintendo-switch-2-mauro-mario-kart-world-bundle/2025653?q=

https://www.public.cy/product/gaming/nintendo/consoles/nintendo-switch-2--mauro/2024856

Επέκταση  

Εάν έχεις πιστωτική Eurobank, η επιστροφή 15% σε πόντους που τρέχει στο Γερμανό τώρα είναι η καλύτερη "τιμή" που θα βρεις.

Εάν δεν έχεις τη δυνατότητα αυτή η καλύτερη τιμή μετά είναι 469€ τελική μαζί με τα μεταφορικά  από Αμαζον Γαλλίας. Μπορεί να μην είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο αλλά αργά ή γρήγορα θα ξαναέχουν στοκ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 13/4/2025 στις 4:39 ΜΜ, CarbonFibre είπε

Εάν έχεις πιστωτική Eurobank, η επιστροφή 15% σε πόντους που τρέχει στο Γερμανό τώρα είναι η καλύτερη "τιμή" που θα βρεις.

Εάν δεν έχεις τη δυνατότητα αυτή η καλύτερη τιμή μετά είναι 469€ τελική μαζί με τα μεταφορικά  από Αμαζον Γαλλίας. Μπορεί να μην είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο αλλά αργά ή γρήγορα θα ξαναέχουν στοκ.

Παρακολουθώ το θέμα,  τα έχω δει που τα έχετε ποσταρει , σε ευχαριστώ πολύ. Θα δω τι θα κάνω. Εγώ πιο πολύ το ποσταρα για να δούμε πόσο "κοροϊδία" πέφτει στην χώρα μας από τις αλυσίδες.

Επεξ/σία από gia87
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 13/4/2025 στις 5:16 ΜΜ, gia87 είπε

Παρακολουθώ το θέμα,  τα έχω δει που τα έχετε ποσταρει , σε ευχαριστώ πολύ. Θα δω τι θα κάνω. Εγώ πιο πολύ το ποσταρα για να δούμε πόσο "κοροϊδία" πέφτει στην χώρα μας από τις αλυσίδες.

Με την όλη συζήτηση που έχει γίνει ,εγώ έχω καταλήξει ότι φταίει η Νιντέντο για το θέμα της τιμής. Θα έπρεπε να έχει αντιπροσωπεία εδώ και να μην έχει μεσάζοντες που αναγκαστικά θα φουσκώσουν την τιμή.

Όπως η Sony έχει κοινή τιμή σε όλη την Ευρώπη θα έπρεπε και η Νιντέντο να κάνει το ίδιο και να έχει έλεγχο πάνω στη διαμόρφωση της τελικής τιμής.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στην παρέα.

Έβαλα προπαραγγελία προχθές δύο switch 2 απο τον Γερμανό με σκοπό να πάρω την επιστροφή της Eurobank. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να χρεωθεί η παραγγελία μεχρι τις 21/4. Ακόμη το ποσό βρίσκεται σε "δεσμευμένη" κατάσταση.

Έχει ολοκληρωθεί η χρέωση σε κανέναν άραγε;;

Επεξ/σία από DejavuGR
  • Sad 1
Δημοσ.

Καλησπέρες,

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει ακόμα διαθέσιμο, εγώ το βρήκα στα 539€ (το bundle με mario kart world) και έκανα προπαραγγελία από Gameholics και πληρωμή-παραλαβή από το κατάστημα (Νέα Ιωνία Αττικής).  

https://gameholics.gr/product/nintendo-switch-2-console-mario-kart-world-bundle-g-r/

Σκέτο το switch 2 χωρίς το bundle στα 499€:

https://gameholics.gr/product/nintendo-switch-2-console-light-blue-light-red-joycon-g-r/

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 13/4/2025 στις 10:10 ΜΜ, DejavuGR είπε

Καλημέρα στην παρέα.

Έβαλα προπαραγγελία προχθές δύο switch 2 απο τον Γερμανό με σκοπό να πάρω την επιστροφή της Eurobank. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να χρεωθεί η παραγγελία μεχρι τις 21/4. Ακόμη το ποσό βρίσκεται σε "δεσμευμένη" κατάσταση.

Έχει ολοκληρωθεί η χρέωση σε κανέναν άραγε;;

Επέκταση  

Οχι, και αν δεν ολοκληρωθεί θα παίξει ακύρωση άμεσα και αντε γειά! Μεταξύ μας, δεν πιστεύω οτι θα το τηρήσουν. Το βλέπω να περνάει η Ημ/νια της δυνατότητας επιστροφής και να λένε μετά: "μα μου ηταν προπαραγγελία κλπ!" 

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ περιμένω να δω κάποια κίνηση στην κάρτα από τον Γερμανό αλλά προς το παρόν τίποτα.

Πάντως στο site το αναφέρει ξεκάθαρα και επιπλέον ένας φίλος στην προηγούμενη σελίδα ανέφερε ότι είχε επικοινωνία με τον Γερμανό όπου το επιβεβαίωσαν.

Επεξ/σία από gkarako
Δημοσ.

δεν θα πάρω κονσόλα με LCD οθόνη το 2025 δεν θα πάρω κονσόλα με LCD οθόνη το 2025 δεν θα πάρω κονσόλα με LCD οθόνη το 2025 δεν θα πάρω κονσόλα με LCD οθόνη το 2025 δεν θα πάρω κονσόλα με LCD οθόνη το 2025 δεν θα πάρω κονσόλα με LCD οθόνη το 2025 εβαλα μια προαπαραγγελια με αντικαταβολη να υπαρχει

• Haha 4
Δημοσ.
  Στις 14/4/2025 στις 6:56 ΠΜ, gkarako είπε

Πάντως στο site το αναφέρει ξεκάθαρα και επιπλέον ένας φίλος στην προηγούμενη σελίδα ανέφερε ότι είχε επικοινωνία με τον Γερμανό όπου το επιβεβαίωσαν.

Για να μην το κουράζουμε το θέμα.

Κρατήστε μια φωτό/screenshot κλπ από το site να υπάρχει που φαίνεται η επιστροφή, και αν αργότερα δείτε και δεν μπουν οι πόντοι, επιστρέφετε την κονσόλα πίσω και ζητάτε επιστροφή χρημάτων, δείχνοντας αυτό.

Στις 13/4/2025 στις 11:17 ΜΜ, jimakos9292 είπε

Καλησπέρες,

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει ακόμα διαθέσιμο, εγώ το βρήκα στα 539€ (το bundle με mario kart world) και έκανα προπαραγγελία από Gameholics και πληρωμή-παραλαβή από το κατάστημα (Νέα Ιωνία Αττικής).  

https://gameholics.gr/product/nintendo-switch-2-console-mario-kart-world-bundle-g-r/

Σκέτο το switch 2 χωρίς το bundle στα 499€:

https://gameholics.gr/product/nintendo-switch-2-console-light-blue-light-red-joycon-g-r/

Επέκταση  

30ευρώ καπέλο, no thanks.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 8/4/2025 στις 12:13 ΜΜ, Fulgore είπε

Αρα η τελική τιμή ειναι 470ευρώ....

image.png.00144593d600a66ff6e90269131d480b.png

Γαλλικό amazon πριν 1 εβδομάδα από πάνω, επίσημη τιμή nintendo με ΦΠΑ από κάτω

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Smyth Toys Αγγλία και Mediamarkt Ιταλία από κάτω, όλοι έχουν επίσημη τιμή Nintendo

Στο Γερμανικό Amazon η τιμή είναι ίδια με της Nintendo, δηλαδή 509ευρώ, αλλά υπολογίζει και το δικό μας 24% ΦΠΑ και ανεβαίνει η τιμή. Οι Γερμανοί 509ευρώ πληρώνουν το bundle.

Από εκεί και πέρα όποιος θελει ας αγοράσει από όπου θέλει, και ας πληρώσει όσο θέλει.

Εγώ καπέλα στα εδώ καταστήματα/αλυσίδες δεν θα πληρώσω, οπως δεν πλήρωσα και στο Oled που πήρα απέξω.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
  Στις 14/4/2025 στις 12:16 ΜΜ, Fulgore είπε

και εδώ μεγάλη αλυσίδα που ανέφερε άλλος συμφορουμίτης σε Αγγλία/Γερμανία κλπ που και αυτό έχει τιμές Nintendo

Στο Γερμανικό Amazon η τιμή είναι ίδια με της Nintendo, δηλαδή 509ευρώ, αλλά υπολογίζει και το δικό μας 24% ΦΠΑ και ανεβαίνει η τιμή. Οι Γερμανοί 509ευρώ πληρώνουν το bundle.

Από εκεί και πέρα όποιος θελει ας αγοράσει από όπου θέλει, και ας πληρώσει όσο θέλει.

Εγώ καπέλα στα εδώ καταστήματα/αλυσίδες δεν θα πληρώσω, οπως δεν πλήρωσα και στο Oled που πήρα απέξω.

Επέκταση  

Υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμο; Γιατί τσεκάρω συχνά και όλο out of stock μου βγάζει. 

Δημοσ.
  Στις 14/4/2025 στις 12:24 ΜΜ, jimakos9292 είπε

Υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμο; Γιατί τσεκάρω συχνά και όλο out of stock μου βγάζει. 

Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή τίποτα διαθέσιμο γιατί μιλάμε για κονσόλα που θα κυκλοφορήσει σε σχεδόν 2 μήνες.

Προπαραγγελίες δέχονται όλοι, άγνωστο πότε θα παραλάβει ο καθένας ή τι τιμές θα δούμε τον Ιούνιο στα καταστήματα σε Ελλάδα/Ευρώπη.

Το Γαλλικό amazon που ανέφερα πιο πάνω, όπως φαινεται από τις εικόνες, έλεγε παράδοση μετά από 2 εβδομάδες από την επίσημη κυκλοφορία.

Δημοσ.
  Στις 14/4/2025 στις 12:16 ΜΜ, Fulgore είπε

Smyth Toys Αγγλία και Mediamarkt Ιταλία από κάτω, όλοι έχουν επίσημη τιμή Nintendo

Επέκταση  

Ε αυτό λέμε, έχεις άλλο φπα... Τι θες δλδ να αγοράσεις με φπα Γερμανίας? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...