Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το thread για να συζητηθεί αποκλειστικά το θέμα των προπαραγγελιών για το Switch 2.

Η Ελλάδα δεν είναι στις χώρες που η Nintendo θα πουλήσει απευθείας μέσω Nintendo Account, βάσει των κριτηρίων που έχει θέσει, καθώς δεν έχει retail στην χώρα μας. Η CD Media δεν έχει προς το παρόν ανεβάσει κάτι στο site της (nintendo.gr)

Από retailers έχω δει προς το παρόν Public, Κωτσόβολος και Skroutz να έχουν φόρμες ενδιαφέροντος, αλλά όχι ακόμα προπαραγγελίες.

• Like 3
  • Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγγλικό και Γερμανικό αμαζον έχει δύο πακέτα για να εκδηλώσεις ενδιαφέρον αυτό με το mario και το απλό.

Στο Nintendo shop το ευρωπαικό που θα ανοίξουν οι προπαραγγελίες στις 8 του μήνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα προπαραγγελιάς από εκεί για εμάς εδω στην Ελλάδα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Αγγλικό και Γερμανικό αμαζον έχει δύο πακέτα για να εκδηλώσεις ενδιαφέρον αυτό με το mario και το απλό.

Στο Nintendo shop το ευρωπαικό που θα ανοίξουν οι προπαραγγελίες στις 8 του μήνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα προπαραγγελιάς από εκεί για εμάς εδω στην Ελλάδα?

Δεν υπάρχει "ευρωπαϊκό" nintendo online store. Υπάρχουν nintendo sites που πουλάνε και προϊόντα για κάποιες χώρες της Ευρώπης, αλλά η Ελλάδα δεν είναι μια από αυτές. Μην το μπερδέυεις με το eshop που αγοράζεις παιχνίδια στο switch...

Επεξ/σία από Machead
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, chek2fire είπε

4 λεπτά πριν, Machead είπε

Δεν υπάρχει "ευρωπαϊκό" nintendo online store. Υπάρχουν nintendo sites που πουλάνε και προϊόντα για κάποιες χώρες της Ευρώπης, αλλά η Ελλάδα δεν είναι μια από αυτές. Μην το μπερδέυεις με το eshop που αγοράζεις παιχνίδια στο switch...

Το shop της Ιρλανδιας εξυπηρετει ΚΑΙ την Ελλαδα, χωρις τελωνειο. Απο εκει ειχα παρει την Violet Steelbook. Δεν με ενδιαφερει το 2, το λεω για τουςε ενδιαφερομενους που θα δουν στις 8 αν υπαρχει για αγορα. 

Και απο οτι φαινεται, θα ειναι διαθεσιμο στις 8:

https://store.nintendo.ie/en

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το shop της Ιρλανδιας εξυπηρετει ΚΑΙ την Ελλαδα, χωρις τελωνειο. Απο εκει ειχα παρει την Violet Steelbook. Δεν με ενδιαφερει το 2, το λεω για τουςε ενδιαφερομενους που θα δουν στις 8 αν υπαρχει για αγορα. 

Και απο οτι φαινεται, θα ειναι διαθεσιμο στις 8:

https://store.nintendo.ie/en

Δεν μπορείς να αγοράσεις το switch 2 από το nintendo.ie Επίσης όσες φορές προσπάθησα να εξαργυρώσω platinum points μπας και πάρω κανά μπρελόκ πχ, με το που κάνω log in μου λέει δεν μπορώ να συνεχίσω. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Machead είπε

Δεν μπορείς να αγοράσεις το switch 2 από το nintendo.ie Επίσης όσες φορές προσπάθησα να εξαργυρώσω platinum points μπας και πάρω κανά μπρελόκ πχ, με το που κάνω log in μου λέει δεν μπορώ να συνεχίσω. 

Έχω εξαργυρώσει αρκετές φορές platinum points από εδώ: https://store.nintendo.ie/en

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, VortexGeo είπε

Έχω εξαργυρώσει αρκετές φορές platinum points από εδώ: https://store.nintendo.ie/en

Σε φυσικά αντικείμενα που ήθελαν αποστολή ή σε κανά wallpaper και τέτοια;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Machead είπε

Σε φυσικά αντικείμενα που ήθελαν αποστολή ή σε κανά wallpaper και τέτοια;

Μπρελόκ, αφίσες κλπ. Το έκανα με κάρτα Revolut όμως, ίσως έχει θέμα με κάρτες από ελληνικές τράπεζες.

Δημοσ.

εγώ πάντως έχω κάνει αγορά από το ιρλανδικό κατάστημα το ρολόι της nintendo και το είχαν στείλει κανονικά. Πιστεύω ότι θα μπορείς να κάνεις και preorder την κονσόλα από εκεί χωρίς πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι και εκεί θα έιναι βάση σειρά προτεραιότητας και με προϋπόθεση ότι έχει δύο χρόνια ενεργό το online τους

Δημοσ.
21 minutes ago, VortexGeo said:

Μπρελόκ, αφίσες κλπ. Το έκανα με κάρτα Revolut όμως, ίσως έχει θέμα με κάρτες από ελληνικές τράπεζες.

Δεν έχει. Μια χαρά ψωνίζεις.

Δημοσ.

Και το public έχει ανοίξει για προπαραγγελία αλλά χωρίς τιμή και απλά για προεγγραφή. Θυμάμαι το Switch 1 το είχα προπαραγγείλει και αγοράσει από εκεί. Δεν είχε μεγάλη διαφορά με τα υπόλοιπα καταστήματα γιατί γενικά το public έχει λίγο τσιμπημένες τιμές. Ε θα περιμένουμε και από άλλα μαγαζιά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...