Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , έχω ένα JB ps4  και έχω βρει πολύ οικονομικά vr  πρέπει να είναι το psvr1 ( headset+camera ) . Δεν έχει όμως τον φορτιστή αν και είναι λειτουργικά , σε περίπτωση αγοράς που μπορώ να προμηθευτώ έναν φορτιστή έστω και universal για να με καλύψει ? Αξίζει το vr χωρίς τα ps move controller ? Έψαξα και για αυτά και τα έχω βρει κάπως πιο ακριβά . Όποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, elenick είπε

Καλημέρα , έχω ένα JB ps4  και έχω βρει πολύ οικονομικά vr  πρέπει να είναι το psvr1 ( headset+camera ) . Δεν έχει όμως τον φορτιστή αν και είναι λειτουργικά , σε περίπτωση αγοράς που μπορώ να προμηθευτώ έναν φορτιστή έστω και universal για να με καλύψει ? Αξίζει το vr χωρίς τα ps move controller ? Έψαξα και για αυτά και τα έχω βρει κάπως πιο ακριβά . Όποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φορτιστη εννοεις το καλωδιο του ρευματος; Αν ναι, δεν το γνωριζω, αλλα υποθετω θα μπορεις να βρεις.

Σε οτι αφορα τα move κι εγω επειδη ηταν πανακριβα, επαιζα με το χειριστηριο και ημουν μια χαρα. Υποθετω τα move θα ειναι καλυτερα, αλλα μια χαρα παιζεις και με το χειριστηριο.

Επεξ/σία από Brazhlias
  • Haha 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση αδερφέ μου,  ναι καλώδιο ρεύματος εννοώ , δεν ξέρω πιο ακριβώς παίρνει και έτσι φοβάμαι να το ρισκάρω μην αγοράσω κάποιο λάθος και μην το κάψω,  αν έχεις κάποιο λινκ θα με βοηθούσε πολύ , ας είναι και γιουνιβερσαλ. Φτάνει να κάνει δουλειά.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Καλώδιο τροφοδοσίας για PSVR
Δημοσ.
Στις 3/4/2025 στις 10:52 ΠΜ, elenick είπε

Δεν έχει όμως τον φορτιστή αν και είναι λειτουργικά , σε περίπτωση αγοράς που μπορώ να προμηθευτώ έναν φορτιστή έστω και universal για να με καλύψει ?

Οχι,ειναι μοναδα,δεν ειναι φορτιστης.

Στις 3/4/2025 στις 10:52 ΠΜ, elenick είπε

Αξίζει το vr χωρίς τα ps move controller ?

Ναι,τα move ειναι εξτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...