spike Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Υπαρχει προγρμμα για να περνεις τηλεφωνω απο το υπολογηστη ?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 enois ip telephony ? iparxei to skype
mikaha Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δεν ξέρω αν λειτουργεί το παρακάτω link είναι όμως για τηλέφωνα στην Αθήνα. http://gun.teipir.gr/GUNet/VoIP-Test.html?back=Back Για ομιλία από pc σε pc υπάρχουν τα instant messengers π.χ msn messenger 6.2, yahoo messenger κτλ
spike Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δεν ελεγα για ip τηλεφωνου, αλλα για κατι προγραμματακια που μπορεις να καλεσεις σε σταθερο τηλεφωνο. π.χ. οταν αγωραζεις ενα modem στο cd με τα drivers σου εχει και ενα προγραμματακι που μπορεις να περνεις τηλεφωνο σε σταθερο. Αυτο που εχω εγω ειναι μονο να στελνεις fax αν προσπαθησεις να παρεις τηλεφωνο η φωνη ακουγεται απο το ηχειο του modem.
mikaha Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Για isdn πολλές εταιρίες αλλά και ο ΟΤΕ μαζί με το netmod, δίνουν το RVS COM που υποστηρίζει Fax, Group SMS, Telephony, Answerphone, ISDN videophone, Adress Manager κτλ Μέχρι και τα windows 98 είχαν ένα προγραμματάκι για κλήσεις αλλά στα xp μάλλον δεν υπάρχει. Κάνε και ένα search στο google για telephone κτλ
TASOS60 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 ena allo pou ksero einai to modemspy mhpos yparxei kai kanena programmataki pou na mporo na exo kai eikona meso web kameras;
xaotikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Ποιά όμως η αξία να πάρεις τηλέφωνο από υπολογιστή σε σταθερό αν δεν είναι VoIP ώστε να έχεις τα όποια πλεονεκτήματα? (εκτός από την καταγραφή )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.