weissheit Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Μου αρέσει να τραβάω φωτογραφίες και μέχρι τώρα το έκανα με το κινητό (samsung a35). Θέλω όμως να εξελιχθώ σε αυτό και να βγάζω φωτογραφίες με υψηλότερη ανάλυση, περισσότερη λεπτομέρεια και καλύτερη ποιότητα. Σκέφτομαι, λοιπόν, να αγοράσω μια μεταχειρισμένη μηχανή (mirrorless) και να πειραματιστώ λίγο με τις λειτουργίες της, όπως και να παρακολουθήσω κάποιο σεμινάριο. Τι θα μου προτείνατε με ένα budget μέχρι 500 ευρώ και τι με συμβουλεύετε να προσέξω; 1
babisskg Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 16 ώρες πριν, weissheit είπε Μου αρέσει να τραβάω φωτογραφίες και μέχρι τώρα το έκανα με το κινητό (samsung a35). Θέλω όμως να εξελιχθώ σε αυτό και να βγάζω φωτογραφίες με υψηλότερη ανάλυση, περισσότερη λεπτομέρεια και καλύτερη ποιότητα. Σκέφτομαι, λοιπόν, να αγοράσω μια μεταχειρισμένη μηχανή (mirrorless) και να πειραματιστώ λίγο με τις λειτουργίες της, όπως και να παρακολουθήσω κάποιο σεμινάριο. Τι θα μου προτείνατε με ένα budget μέχρι 500 ευρώ και τι με συμβουλεύετε να προσέξω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα