konik Δημοσ. Τετάρτη στις 04:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:57 μμ Ρε παιδιά αυτό το αφαιρώ ή όχι ?λέει άμα το αφαιρέσω χάνω την εγγύηση,δεν είναι κουλό να το βάλω με το αυτοκόλλητο πάνω?σόρρυ για το οφτοπικ
spi79 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:04 μμ 5 λεπτά πριν, konik είπε Ρε παιδιά αυτό το αφαιρώ ή όχι ?λέει άμα το αφαιρέσω χάνω την εγγύηση,δεν είναι κουλό να το βάλω με το αυτοκόλλητο πάνω? Λογικά δεν είναι απλό αυτοκόλλητο αλλά βοηθά και σε μεταφορά θερμότητας.Εγώ σε δύο m2 ,τα έχω πάνω 1
nimik Δημοσ. Τετάρτη στις 05:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:05 μμ 6 λεπτά πριν, konik είπε Ρε παιδιά αυτό το αφαιρώ ή όχι ?λέει άμα το αφαιρέσω χάνω την εγγύηση,δεν είναι κουλό να το βάλω με το αυτοκόλλητο πάνω?σόρρυ για το οφτοπικ Όχι δεν το αφαιρείς άστο ήσυχο ,το αυτοκόλλητο παίζει και ρόλο απαγωγής θερμότητας 2
Πέτρος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:07 μμ 7 λεπτά πριν, konik είπε Ρε παιδιά αυτό το αφαιρώ ή όχι ?λέει άμα το αφαιρέσω χάνω την εγγύηση,δεν είναι κουλό να το βάλω με το αυτοκόλλητο πάνω?σόρρυ για το οφτοπικ Φουλ ηλίθιο είναι μείνει εκεί το αυτοκόλλητο, πολύ περισσότερο αν η μητρική είχε και ψύκτρες για τους m2. Όπως το βλέπω, το μισό έχει ξεκολλήσει? Πάρε το μια καλή φωτογραφία εντελώς κάθετη, και δες μήπως με πολλή προσοχή βγάλεις το αυτοκόλλητο άθικτο, να το αποθηκεύσεις κάπου. Αν κάποια στιγμή χρειαστεί, το βάζεις πρόχειρα και τέλος. Κάτω από την κάρτα γραφικών θα είναι, κάτω και από την ψύξη του επεξεργαστή ο "δίσκος"...πόσο παραπάνω να ζορίσει κανείς την κατάστασή του? 2 λεπτά πριν, nimik είπε Όχι δεν το αφαιρείς άστο ήσυχο ,το αυτοκόλλητο παίζει και ρόλο απαγωγής θερμότητας 3 λεπτά πριν, spi79 είπε Λογικά δεν είναι απλό αυτοκόλλητο αλλά βοηθά και σε μεταφορά θερμότητας.Εγώ σε δύο m2 ,τα έχω πάνω Τί απαγωγή μπορεί να κάνει ένα πλαστικό αυτοκόλλητο της πλάκας που δεν την κάνει απευθείας η όποια ροή αέρα εκεί? Αν μη τι άλλο, χειρότερα θα τα κάνει τα πράγματα, σα να μη βγάζεις τη ζελατίνα από τη βάση ψύκτρας. 1
konik Δημοσ. Τετάρτη στις 05:10 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:10 μμ Σας ευχαριστώ παίδες το έβαλα με αυτό προς το παρών,ρε παιδιά πήρα μια steel legend x870 και δεν έχει μέσα βίδες για την μητρική.εχω πάθει σοκ.
Πέτρος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:16 μμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, konik είπε Σας ευχαριστώ παίδες το έβαλα με αυτό προς το παρών Mια χαρά είναι κι έτσι. Θα δεις θερμοκρασίες σε πλήρη λειτουργία, με όλα τα συστήματα πάνω. 10 λεπτά πριν, konik είπε πήρα μια steel legend x870 και δεν έχει μέσα βίδες για την μητρική.εχω πάθει σοκ. Ναι, τρομάρα τους. Εμένα η PG Riptide είχε μία μόνο, ευτυχώς λίγο καιρό μετά άλλαξα και κουτί και αυτό μέσα στις βίδες του είχε 3(!) για m2. Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:20 μμ από Πέτρος
nimik Δημοσ. Τετάρτη στις 05:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:18 μμ 5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Φουλ ηλίθιο είναι μείνει εκεί το αυτοκόλλητο, πολύ περισσότερο αν η μητρική είχε και ψύκτρες για τους m2. Όπως το βλέπω, το μισό έχει ξεκολλήσει? Πάρε το μια καλή φωτογραφία εντελώς κάθετη, και δες μήπως με πολλή προσοχή βγάλεις το αυτοκόλλητο άθικτο, να το αποθηκεύσεις κάπου. Αν κάποια στιγμή χρειαστεί, το βάζεις πρόχειρα και τέλος. Κάτω από την κάρτα γραφικών θα είναι, κάτω και από την ψύξη του επεξεργαστή ο "δίσκος"...πόσο παραπάνω να ζορίσει κανείς την κατάστασή του? Τί απαγωγή μπορεί να κάνει ένα πλαστικό αυτοκόλλητο της πλάκας που δεν την κάνει απευθείας η όποια ροή αέρα εκεί? Αν μη τι άλλο, χειρότερα θα τα κάνει τα πράγματα, σα να μη βγάζεις τη ζελατίνα από τη βάση ψύκτρας. Ο καθένας κάνει ότι θέλει ,αν το βγάλει κι αφήσει σημάδια το πιθανότερο είναι ότι θα του αρνηθούν την εγγύηση , το αυτοκόλλητο λειτουργεί και σαν heat spreader ,εντελώς άσχετο με την ζελατίνα στην βάση ψύκτρας 3
spi79 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:18 μμ 6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Τί απαγωγή μπορεί να κάνει ένα πλαστικό αυτοκόλλητο της πλάκας που δεν την κάνει απευθείας η όποια ροή αέρα εκεί? Και εγώ τη ίδια απορία είχα,αλλά μετά από λίγη έρευνα,κατέληξα δεν αξίζει να ρισκάρεις εγγύηση.Πολλές εταιρίες υποστηρίζουν, ότι δεν είναι απλό αυτοκόλλητο αλλά περιέχει και χαλκό.Τι να πώ,στην κρίση του καθένα.. 1
konik Δημοσ. Τετάρτη στις 05:19 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:19 μμ 2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Mια χαρά είναι κι έτσι. Θα δεις θερμοκρασίες σε πλήρη λειτουργία, με όλα τα συστήματα πάνω. Ναι, τρομάρα τους. Εμένα η PG Riptide είχε μία μόνο, ευτυχώς λίγο καιρό μετά άλλαξα και κουτί και αυτό μέσα στις βίδες του είχε 3(!) για mw2. Πως θα το στησω χωρίς βίδες?πάνε καλά έχω πάθει σοκ?
Πέτρος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:19 μμ 1 λεπτό πριν, nimik είπε Ο καθένας κάνει ότι θέλει ,αν το βγάλει κι αφήσει σημάδια το πιθανότερο είναι ότι θα του αρνηθούν την εγγύηση , το αυτοκόλλητο λειτουργεί και σαν heat spreader ,εντελώς άσχετο με την ζελατίνα στην βάση ψύκτρας Μόλις τώρα, spi79 είπε Και εγώ τη ίδια απορία είχα,αλλά μετά από λίγη έρευνα,κατέληξα δεν αξίζει να ρισκάρεις εγγύηση.Πολλές εταιρίες υποστηρίζουν, ότι δεν είναι απλό αυτοκόλλητο αλλά περιέχει και χαλκό.Τι να πώ,στην κρίση του καθένα.. Για την εγγύηση συμφωνούμε απόλυτα, απλά στη φωτό του φαίνεται ήδη να είναι ψιλο στον αέρα. Το έβαλε όπως είναι, πάει κι αυτό. 2
spi79 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:21 μμ Μόλις τώρα, konik είπε Πως θα το στησω χωρίς βίδες?πάνε καλά έχω πάθει σοκ? Δε μπορεί να μην έχει,εδώ είχε η δικιά μου b650pg lightning.Κοίτα μη είναι σε κανά μικρό σακουλάκι κάπου χωμένο
Πέτρος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:22 μμ 1 λεπτό πριν, konik είπε Πως θα το στησω χωρίς βίδες?πάνε καλά έχω πάθει σοκ? Κάτσε...εννοείς καθόλου βίδες για να σταθεροποιηθεί η μητρική στους αποστάτες στο κουτί? Το κουτί, καινούριο? Δεν έχει ούτε αυτό βίδες (και αποστάτες)? Αν αλλάζεις μητρική κλπ σε παλιό σύστημα, χρησιμοποίησε τις βίδες από πριν.
spi79 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:28 μμ (επεξεργασμένο) Μπερδεύτηκα βρε παιδιά,για τι βίδες μιλάμε?Για να στερεώσεις mobo στο κουτί ή για m2? Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:31 μμ από spi79
konik Δημοσ. Τετάρτη στις 05:31 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:31 μμ Ρε παιδιά αλήθεια λέω δεν έχει σακουλάκι μέσα με βίδες που στερεώνουν τη μητρική στο κουτί.Να τη γυρίσω πίσω?
Πέτρος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:32 μμ 1 λεπτό πριν, konik είπε Ρε παιδιά αλήθεια λέω δεν έχει σακουλάκι μέσα με βίδες που στερεώνουν τη μητρική στο κουτί.Να τη γυρίσω πίσω? Δεν έχει βίδες το κουτί? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις