Nightfall_2003 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:09 μμ Καλησπέρα παιδιά, Φέτος θα λειτουργήσω 3 ενοικιαζόμενα δωμάτια (+1 που μένει η αδερφή μου). Αυτή τη στιγμή η γραμμή είναι 300άρα και μάλλον θα την αναβαθμίσω σε 500άρα αν όχι 1000άρα. Έχω Cosmote με το μαύρο ρούτερ (νομίζω είναι το speeport plus2). Επίσης έχω το decoX50, 2 συσκευές, η πρώτη στο ισόγειο με το ρούτερ και η άλλη στον 1ο όροφο. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι και 100% ευχαριστημένος από αυτές, γιατί δίνουν κάποιες αποσυνδέσεις την ημέρα άνευ λόγου και αιτίας. Τεσπά. Δώστε μου λίγο τα φώτα σας για το πως πρέπει να κινηθώ ώστε να αποφύγω τα παράνομα κατεβάσματα (torrent) που μπορεί να κάνει κάποιος επισκέπτης και βρεθώ με πρόστιμο. Υποθέτω ότι θα χρειαστώ ρούτερ (1ή 2) που να δέχεται vpn και να έχει kill switch (να ρίχνει το internet σε περίπτωση που βγει από το vpn). Σωστά? Αν ναι, έχετε να προτείνετε κάτι? To deco x50 βλέπω έχει vpn πεδίο για να βάλω κωδικούς. Αλλά θα είναι αρκετό? Με nordvpn ως πάροχο θα είμαι οκ? Ευχαριστώ εκ το προτέρων όσους μπουν στο κόπο να γράψουν 1-2 πράγματα.
atheatos Δημοσ. Τετάρτη στις 03:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:35 μμ 2 ώρες πριν, Nightfall_2003 είπε Καλησπέρα παιδιά, Φέτος θα λειτουργήσω 3 ενοικιαζόμενα δωμάτια (+1 που μένει η αδερφή μου). Αυτή τη στιγμή η γραμμή είναι 300άρα και μάλλον θα την αναβαθμίσω σε 500άρα αν όχι 1000άρα. Έχω Cosmote με το μαύρο ρούτερ (νομίζω είναι το speeport plus2). Επίσης έχω το decoX50, 2 συσκευές, η πρώτη στο ισόγειο με το ρούτερ και η άλλη στον 1ο όροφο. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι και 100% ευχαριστημένος από αυτές, γιατί δίνουν κάποιες αποσυνδέσεις την ημέρα άνευ λόγου και αιτίας. Τεσπά. Δώστε μου λίγο τα φώτα σας για το πως πρέπει να κινηθώ ώστε να αποφύγω τα παράνομα κατεβάσματα (torrent) που μπορεί να κάνει κάποιος επισκέπτης και βρεθώ με πρόστιμο. Υποθέτω ότι θα χρειαστώ ρούτερ (1ή 2) που να δέχεται vpn και να έχει kill switch (να ρίχνει το internet σε περίπτωση που βγει από το vpn). Σωστά? Αν ναι, έχετε να προτείνετε κάτι? To deco x50 βλέπω έχει vpn πεδίο για να βάλω κωδικούς. Αλλά θα είναι αρκετό? Με nordvpn ως πάροχο θα είμαι οκ? Ευχαριστώ εκ το προτέρων όσους μπουν στο κόπο να γράψουν 1-2 πράγματα. Τα deco για να δουλέψουν ως vpn client νομίζω πρέπει να είναι στην λειτουργία ρουτερ. Με Nord vpn σεταρονται εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα