Giakor Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικα με τις συνδρομες Netflix - Disney+ - F1tv. Έχω ετήσια συνδρομή σε vpn (private internet access) και πρόσπαθω να κάνω συνδρομες στις παραπάνω πλατφορμες. ένώ ενεργοποιώ το vpn (δοκίμασα πολλές χώρες όπως τουρκία-ινδια-ουκρανια κ.α), δεν με αφήνει καθόλου να συνεχίσω την εγγραφή και την ενεργοποίηση της συνδρομής. Στην F1 TV μου βγάζει το παρακάτω μνμ: Oops! You are accessing this service from a restricted geographic region. Στην Disney+ μου βγάζει το μνμ ότι δεν μπορώ να κάνω login Yπάρχει κάποιος οδηγός σχετικά με τνν τρόπο ενεργοποίησης? Υπάρχει κάτι που κάνω λάθος ή κάποια συμβουλή?
kormos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 52 λεπτά πριν, Giakor είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικα με τις συνδρομες Netflix - Disney+ - F1tv. Έχω ετήσια συνδρομή σε vpn (private internet access) και πρόσπαθω να κάνω συνδρομες στις παραπάνω πλατφορμες. ένώ ενεργοποιώ το vpn (δοκίμασα πολλές χώρες όπως τουρκία-ινδια-ουκρανια κ.α), δεν με αφήνει καθόλου να συνεχίσω την εγγραφή και την ενεργοποίηση της συνδρομής. Στην F1 TV μου βγάζει το παρακάτω μνμ: Oops! You are accessing this service from a restricted geographic region. Στην Disney+ μου βγάζει το μνμ ότι δεν μπορώ να κάνω login Yπάρχει κάποιος οδηγός σχετικά με τνν τρόπο ενεργοποίησης? Υπάρχει κάτι που κάνω λάθος ή κάποια συμβουλή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα