basilis_k6 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Εχω τρομάξει με τα θεματα αξιοπιστίας που διαβάζω και εχω αποκλεισει τα μισα αμαξια. τα αλλα μισα απλως δεν μου κάνουν. πχ κοιταω το countryman. ενω σε αλλες χωρες διαβαζω οτι ειναι αξιοπιστο εδω διαβαζω τερατα και για τις τιμες σερβις αστα να πανε. για vw group πανω κατω τα ιδια. χιλια προβληματα το καθε μοντελο. ειναι τοσο τραγικα? δεν ξερω τι διαολο να παρω. ψαχνω ενα 5θυρο, hatch/suv, 120+hp, 400l+ χωρο πισω, οσο γινετε πιο κοντο σε μήκος, ιδανικα αυτοματο αλλα οκ αυτο το εχω ξεχασει ηδη, να μην καιει τον πατο του και να ειναι αξιοπιστο. καμια ιδεα? 1 1
Panagiotis 05 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου nissan juke hybrid με μία μικρή παραχώρηση στο χώο αποσκευών αν θες να κρατήσεις τη ρεζέρβα 1 1
Georgebek2 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Στις 2/4/2025 στις 11:39 ΠΜ, basilis_k6 είπε Εχω τρομάξει με τα θεματα αξιοπιστίας που διαβάζω και εχω αποκλεισει τα μισα αμαξια. τα αλλα μισα απλως δεν μου κάνουν. πχ κοιταω το countryman. ενω σε αλλες χωρες διαβαζω οτι ειναι αξιοπιστο εδω διαβαζω τερατα και για τις τιμες σερβις αστα να πανε. για vw group πανω κατω τα ιδια. χιλια προβληματα το καθε μοντελο. ειναι τοσο τραγικα? δεν ξερω τι διαολο να παρω. ψαχνω ενα 5θυρο, hatch/suv, 120+hp, 400l+ χωρο πισω, οσο γινετε πιο κοντο σε μήκος, ιδανικα αυτοματο αλλα οκ αυτο το εχω ξεχασει ηδη, να μην καιει τον πατο του και να ειναι αξιοπιστο. καμια ιδεα? Επέκταση Μεχρι ποσα χρηματα;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Στις 2/4/2025 στις 11:39 ΠΜ, basilis_k6 είπε ψαχνω ενα 5θυρο, hatch/suv, 120+hp, 400l+ χωρο πισω, οσο γινετε πιο κοντο σε μήκος, ιδανικα αυτοματο αλλα οκ αυτο το εχω ξεχασει ηδη, να μην καιει τον πατο του και να ειναι αξιοπιστο. καμια ιδεα? Corolla Cross, Nissan Qashqai?
Sablj Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Στις 2/4/2025 στις 11:42 ΠΜ, Panagiotis 05 είπε nissan juke hybrid με μία μικρή παραχώρηση στο χώο αποσκευών αν θες να κρατήσεις τη ρεζέρβα Και το i30 (πάλι με μια μικρή παραχώρηση στον χώρο αποσκευών)
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Στις 2/4/2025 στις 11:39 ΠΜ, basilis_k6 είπε Εχω τρομάξει με τα θεματα αξιοπιστίας που διαβάζω και εχω αποκλεισει τα μισα αμαξια. τα αλλα μισα απλως δεν μου κάνουν. πχ κοιταω το countryman. ενω σε αλλες χωρες διαβαζω οτι ειναι αξιοπιστο εδω διαβαζω τερατα και για τις τιμες σερβις αστα να πανε. για vw group πανω κατω τα ιδια. χιλια προβληματα το καθε μοντελο. ειναι τοσο τραγικα? δεν ξερω τι διαολο να παρω. ψαχνω ενα 5θυρο, hatch/suv, 120+hp, 400l+ χωρο πισω, οσο γινετε πιο κοντο σε μήκος, ιδανικα αυτοματο αλλα οκ αυτο το εχω ξεχασει ηδη, να μην καιει τον πατο του και να ειναι αξιοπιστο. καμια ιδεα? Επέκταση 5
minim3 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Μόνο Toyota. Οι υπόλοιποι κανονικά πρέπει να κλείσουν. Απλά δεν τους το έχουν πει ακόμα. Σοβαρά όμως ποιες είναι οι ανάγκες σου, τι χιλιόμετρα θα κάνεις το χρόνο; Επαρχία ή μέσα σε κίνηση; Τι budget έχεις; Θα μπορούσες πχ να βάλεις ταχυφορτιστη στο σπίτι σου; Στο θέμα αξιοπιστίας όλα τα σύγχρονα αμάξια είναι σχεδόν καλά αν τα προσέχεις. Αν έχουν κάτι κατασκευαστικό, υπάρχει και η εγγύηση. Ψάχνεις μόνο καινούργια ή και μεταχειρισμένα; Δώσε λίγο παραπάνω λεπτομέρειες αν θες ουσιώδες απαντήσεις. Και όχι αυτό οδηγάω, άρα το δικό μου είναι καλό και τα άλλα δεν είναι. 1
ghostaki Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Όσο ψάχνεις στο ίντερνετ τόσο θα βρίσκεις προβλήματα για τα πάντα. Σχεδόν όλοι μπαίνουν για να γράψουν για τα προβλήματα που είχαν, κανείς δε θα μπει αυθόρμητα να γράψει "όλα καλά, δεν έχει κάποιο πρόβλημα το αμάξι". Κανένα προϊόν δεν είναι τέλειο. Πάρε ένα που να σου αρέσει, να το φτάνεις οικονομικά και να καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες σου και θα είσαι ΟΚ λογικά. Δες και τις διάφορες λίστες αξιοπιστίας και εξυπηρέτησης αν θες, αλλά γνώμη μου είναι πως αν πάρεις κάτι με την προσδοκία της τέλειας αξιοπιστίας και ικανοποίησης, τότε και το παραμικρό που θα πάει στραβά (γιατί όλο και κάτι θα πάει στραβά σε όλα τα μοντέλα/μάρκες), τότε θα χαλαστείς ακόμα περισσότερο. 6
kostas_anes Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2025 στις 12:16 ΜΜ, ghostaki είπε Σχεδόν όλοι μπαίνουν για να γράψουν για τα προβλήματα που είχαν, κανείς δε θα μπει αυθόρμητα να γράψει "όλα καλά, δεν έχει κάποιο πρόβλημα το αμάξι". Ναι απλώς εκεί την αξιολόγηση την κάνεις στο αν τα προβλήματα είναι του τύπου: 1. Ντάξει άλλαξα το Χ ματζαφλάρι και μου πήγε 120€ το ανταλλακτικό και άλλο ένα 40€αρι τα εργασιακά, σε 10 χρόνια πάλι όταν το ξαναβγάλει το θέμα. 2. Η αντιπροσωπεία έχει πάρει το αμάξι μου όμηρο εδώ και 3 μήνες, γιατί ακόμα δεν έχουν βρει το πρόβλημα, έχω πληρώσει 1.5 χιλιάρικο και στα κεντρικά της Peugeot δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι έχει πάει στραβά. (μπορεί και όχι τυχαίο παράδειγμα) Επεξ/σία 2 Απριλίου από kostas_anes 3
basilis_k6 Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου Στις 2/4/2025 στις 11:42 ΠΜ, Panagiotis 05 είπε nissan juke hybrid με μία μικρή παραχώρηση στο χώο αποσκευών αν θες να κρατήσεις τη ρεζέρβα δεν αντεχω να το βλεπω Στις 2/4/2025 στις 11:54 ΠΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε Corolla Cross, Nissan Qashqai? ωραιο το κορολλα ακομα δεν εχω βρει κανενα μτχ, κοιταω μονο μτχ. το αλλο οκ το ακουω αλλα δεν ειμαι και πολυ φαν του σχεδιασμου Στις 2/4/2025 στις 11:59 ΠΜ, Sablj είπε Και το i30 (πάλι με μια μικρή παραχώρηση στον χώρο αποσκευών) το εχω υποψιν αλλα σαν πολυ τελευταια επιλογη και μονο το φαστμπακ. προτιμω το πατημα των γερμανικων ομως, συνηθεια ισως? Στις 2/4/2025 στις 12:02 ΜΜ, minim3 είπε Μόνο Toyota. Οι υπόλοιποι κανονικά πρέπει να κλείσουν. Απλά δεν τους το έχουν πει ακόμα. Σοβαρά όμως ποιες είναι οι ανάγκες σου, τι χιλιόμετρα θα κάνεις το χρόνο; Επαρχία ή μέσα σε κίνηση; Τι budget έχεις; Θα μπορούσες πχ να βάλεις ταχυφορτιστη στο σπίτι σου; Στο θέμα αξιοπιστίας όλα τα σύγχρονα αμάξια είναι σχεδόν καλά αν τα προσέχεις. Αν έχουν κάτι κατασκευαστικό, υπάρχει και η εγγύηση. Ψάχνεις μόνο καινούργια ή και μεταχειρισμένα; Δώσε λίγο παραπάνω λεπτομέρειες αν θες ουσιώδες απαντήσεις. Και όχι αυτό οδηγάω, άρα το δικό μου είναι καλό και τα άλλα δεν είναι. αθηνα, ελαχιστη κινηση, συνηθως διαδρομες σε ωρες με ανοιχτο δρομο, 5-8κ χλμ το χρονο, δυσκολο βασικα να κανει πανω απο 7 αλλα λεμε τωρα....μεχρι στιγμης ουτε τα 5 δεν πιανω αλλα θα αυξηθουν οι αναγκες. Στις 2/4/2025 στις 11:52 ΠΜ, Georgebek2 είπε Μεχρι ποσα χρηματα; 20-22 για τρελλη ευκαιρια θα παω στα 25 μονο μετοχειρο παντα 1
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Στις 2/4/2025 στις 12:20 ΜΜ, basilis_k6 είπε δεν αντεχω να το βλεπω ωραιο το κορολλα ακομα δεν εχω βρει κανενα μτχ, κοιταω μονο μτχ. το αλλο οκ το ακουω αλλα δεν ειμαι και πολυ φαν του σχεδιασμου το εχω υποψιν αλλα σαν πολυ τελευταια επιλογη και μονο το φαστμπακ. προτιμω το πατημα των γερμανικων ομως, συνηθεια ισως? αθηνα, ελαχιστη κινηση, συνηθως διαδρομες σε ωρες με ανοιχτο δρομο, 5-8κ χλμ το χρονο, δυσκολο βασικα να κανει πανω απο 7 αλλα λεμε τωρα....μεχρι στιγμης ουτε τα 5 δεν πιανω αλλα θα αυξηθουν οι αναγκες. 20-22 για τρελλη ευκαιρια θα παω στα 25 μονο μετοχειρο παντα Επέκταση Το corolla cross θα εμφανιστει μεταχειρισμενο αρχικα σε 2ιλιτρο που κυκλοφορησε πριν το 1.8. Δεν νομιζω οτι αξιζει να πας σε 2λιτρο στην Ελλαδα. Μεγαλο ρισκο... 2
privateer Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2025 στις 12:02 ΜΜ, minim3 είπε Μόνο Toyota. Οι υπόλοιποι κανονικά πρέπει να κλείσουν. Απλά δεν τους το έχουν πει ακόμα. Σοβαρά όμως ποιες είναι οι ανάγκες σου, τι χιλιόμετρα θα κάνεις το χρόνο; Επαρχία ή μέσα σε κίνηση; Τι budget έχεις; Θα μπορούσες πχ να βάλεις ταχυφορτιστη στο σπίτι σου; Στο θέμα αξιοπιστίας όλα τα σύγχρονα αμάξια είναι σχεδόν καλά αν τα προσέχεις. Αν έχουν κάτι κατασκευαστικό, υπάρχει και η εγγύηση. Ψάχνεις μόνο καινούργια ή και μεταχειρισμένα; Δώσε λίγο παραπάνω λεπτομέρειες αν θες ουσιώδες απαντήσεις. Και όχι αυτό οδηγάω, άρα το δικό μου είναι καλό και τα άλλα δεν είναι. Για να κοιταει countryman μαλλον μιλαμε για πανω απο 30αρι Μερικές επιλογες που θα κοιταζα ειναι Hyundai Kona hybrid Toyota CHR Renault Captur hybrid Renault Arkana Cupra Formentor Ford Puma Hyundai i30 Fastback Kia xceed Για ηλεκτρικο θα περιμενα το καλοκαιρι να δουμε τι θα γινει με το ΚΗ4 (αν υπάρξει βέβαια) Στις 2/4/2025 στις 12:20 ΜΜ, basilis_k6 είπε 20-22 για τρελλη ευκαιρια θα παω στα 25 μονο μετοχειρο παντα Επέκταση Για εμενα δες και νεο Captur LPG. Εμφανισιακα πανεμορφο καταναλωση φοβερη. οκ 100 αλογα αλλα χαρη στο τρικύλινδρο turbο παει καλα. τιμή στο budget σου. Επεξ/σία 2 Απριλίου από privateer
basilis_k6 Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2025 στις 12:23 ΜΜ, privateer είπε Για να κοιταει countryman μαλλον μιλαμε για πανω απο 30αρι Μερικές επιλογες που θα κοιταζα ειναι Hyundai Kona hybrid Toyota CHR Renault Captur hybrid Renault Arkana Cupra Formentor Ford Puma Hyundai i30 Fastback Kia xceed Για ηλεκτρικο θα περιμενα το καλοκαιρι να δουμε τι θα γινει με το ΚΗ4 (αν υπάρξει βέβαια) Για εμενα δες και νεο Captur LPG. Εμφανισιακα πανεμορφο καταναλωση φοβερη. οκ 100 αλογα αλλα χαρη στο τρικύλινδρο turbο παει καλα. Επέκταση οι αρχικες επιλογες μου ηταν το πουμα και το καπτουρ. βασικα το πουμα, το θεωρω οτι πρεπει για μενα στα 125 αλογακια και πανεμορφο. με χαλανε οι τιμες ομως, θεωρω οτι τα 20 που ζητανε ειναι πολλα λεφτα. απο την αλλη δεν εχω καμια ιδεα απο φορντ ουτε ειχε ποτε κανενας στον κυκλο μου. καπτουρ αν και μου αρεσει δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα ουτε απο οδηγηση ουτε απο αξιοπιστια. αν υποθεσουμε οτι κοιταξω καπτουρ ποιο μοτερ να δω? βρηκα αρκετα θεματακια με τα lpg μοτερ, δεν ξερω τι ισχυει... εχω 3 αμαξια με lgp μετατροπη και 0 προβληματα btw. αν ξανατρεξει το κη4 με τους ιδιους ορους μπαινω στανταρ για το r4. το λατρευω αλλα με τα χλμ που κανω τα ηλεκτρικα δεν βγαζουν νοημα. ξεχασα να πω οτι αρχικα πηγαινα για καμικ σε καινουργιο. αλλα μετα ειδα τις τιμες και λεω δεν πατε καλα. μου κάνει σε ολα το καμικ αλλα ΚΑΙ εκει διαβασα οτι υπαρχουν θεματα με το μοτερ. εχει δικιο ο φιλος, οταν ψαχνεις προφανως βρισκεις ολα τα αρνητικα αλλα δεν γινετε και να τα παραβλεψω τελειως. Επεξ/σία 2 Απριλίου από basilis_k6
privateer Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2025 στις 12:37 ΜΜ, basilis_k6 είπε οι αρχικες επιλογες μου ηταν το πουμα και το καπτουρ. βασικα το πουμα, το θεωρω οτι πρεπει για μενα στα 125 αλογακια και πανεμορφο. με χαλανε οι τιμες ομως, θεωρω οτι τα 20 που ζητανε ειναι πολλα λεφτα. απο την αλλη δεν εχω καμια ιδεα απο φορντ ουτε ειχε ποτε κανενας στον κυκλο μου. καπτουρ αν και μου αρεσει δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα ουτε απο οδηγηση ουτε απο αξιοπιστια. Μεταχειρισμενο παιζει σε τιμες 22-24 χιλ που δεν με ξετρελενει. Αν ειναι να δωσω τοσα καλυτερα κατι παραπανω και το παιρνω καινουργιο. αν υποθεσουμε οτι κοιταξω καπτουρ ποιο μοτερ να δω? βρηκα αρκετα θεματακια με τα lpg μοτερ, δεν ξερω τι ισχυει... εχω 3 αμαξια με lgp μετατροπη και 0 προβληματα btw. Επέκταση Τα αμαξια που ανεφερα ειναι λιγο πολυ και αυτα που κοιταζω και εγω για αγορα. Οντως το πουμα ηταν πολυ ψηλα αρχικα στην λιστα μου. Με χαλαει λιγο το facelift με το τεραστιο τιμονι και την εξαφανιση των κουμπιων για χαρη της οθονης. Εχει μεγαλη εγγυηση ομως και χαμηλο επιτοκιο αν θες δοσεις. Μηχανικα ισως παλια ο ecoboost να ειχε θεματακια αλλα τωρα δεν νομιζω. Για Captur ειμαι στην ομαδικη στο FB δεν εχω δει κατι ιδιαιτερο σχολιο αρνητικο για το LPG. Το αντιθετο ολοι εξυμνουν την καταναλωση. Γενικα θα σου προτεινα να μπεις σε ομαδικες σε Fb για τα αμαξια που σε ενδιαφερουν και να ρωτησεις/διαβασεις τι λενε οι χρηστες τους. Και εγω εχω αμαξι με υγραεριο με πανω απο 100000χλμ χωρις κανενα προβλημα. Επεξ/σία 2 Απριλίου από privateer 1
basilis_k6 Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου Στις 2/4/2025 στις 12:47 ΜΜ, privateer είπε Τα αμαξια που ανεφερα ειναι λιγο πολυ και αυτα που κοιταζω και εγω για αγορα. Οντως το πουμα ηταν πολυ ψηλα αρχικα στην λιστα μου. Με χαλαει λιγο το facelift με το τεραστιο τιμονι και την εξαφανιση των κουμπιων για χαρη της οθονης. Εχει μεγαλη εγγυηση ομως και χαμηλο επιτοκιο αν θες δοσεις. Μηχανικα ισως παλια ο ecoboost να ειχε θεματακια αλλα τωρα δεν νομιζω. Για Captur ειμαι στην ομαδικη στο FB δεν εχω δει κατι ιδιαιτερο σχολιο αρνητικο για το LPG. Το αντιθετο ολοι εξυμνουν την καταναλωση. Γενικα θα σου προτεινα να μπεις σε ομαδικες σε Fb για τα αμαξια που σε ενδιαφερουν και να ρωτησεις/διαβασεις τι λενε οι χρηστες τους. Και εγω εχω αμαξι με υγραεριο με πανω απο 100000χλμ χωρις κανενα προβλημα. Επέκταση το καινουργιο πουμα το ειδα απο κοντα. για κανενα λογο δεν θα εδινα τα λεφτα που ζητανε. απαραδεκτο μεσα, αθλιο τιμονι, τεραστια χαζη οθονη και ενα ηχειο μεσ'τη μουρη σου. το παλιο πολυ καλυτερο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα