xaotikos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Έχω ένα μικροπρόβλημα με τον μεταχηματιστή του Toshiba notebook μου. Κάπου τον έχει ψιλοπαρει το καλώδιο... Μήπως ξέρει κανένας αν θεωρείται αναλώσιμο (δεν είναι το καλώδιο που βγαίνει από τον μετασχηματιστή για να βάλω άλλο, αλλά είναι αυτο που είναι fix πάνω του) ή αν μπορώ να κάνω κάτι με την εγγύηση? Το θέμα είναι ότι δουλεύει αλλά είναι επικίνδυνο να κουνηθεί και να κόψει το ρεύμα αν δεν έχεις μέσα μπαταρία.
tzoulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Νομίζω ότι η βλάβη στα καλώδια είναι εκτός εγγύησης σε αυτά τα πράγματα, ρώτα τους όμως γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
xaotikos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Αυτό φαντάζομαι και εγώ αλλά λέω μήπως...
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 kanonika den kaliptetai.alla kalou kakou pigene to esi kai kane ta strava matia.ama sou poun oxi tote gia na min plironeis kainourio anixe to me to zori kai new kalodio.makari pantos na einai to kalodio kai na min einai i ipodoxi tou laptop dioti exo dei mexri kai ipodoxi reumatos xeskismeni
xaotikos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Όχι το καλώδιο είναι..checked..άντε να δούμε όταν κατέβω Αθήνα τι θα μου πουνε.
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 esi ton kinezo oti den xereis tipota kai oti den tiligeis to kalodio alios meta esi kaneis tin douleia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.