Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας έχω αυτόματο  yaris σειριακό 2007 το αμάξι σε ανηφόρες δεν έφευγε πίσω μετά από σέρβις ξαφνικά το αμάξι δεν κρατάει καθόλου σε ανηφόρες φεύγει πίσω κατευθείαν.

Μου είχαν πει ότι έχει το συγκεκριμένο μοντέλο στο σύστημα που δεν έφευγε πίσω σε ανηφόρες,τι μπορεί να είναι ??

Επεξ/σία από Kristygal
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Kristygal είπε

Γεια σας έχω αυτόματο  yaris σειριακό 2007 το αμάξι σε ανηφόρες δεν έφευγε πίσω μετά από σέρβις ξαφνικά το αμάξι δεν κρατάει καθόλου σε ανηφόρες φεύγει πίσω κατευθείαν.

Μου είχαν πει ότι έχει το συγκεκριμένο μοντέλο στο σύστημα που δεν έφευγε πίσω σε ανηφόρες,τι μπορεί να είναι ??

Στο σέρβις ρώτησες τι συμβαίνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kristygal είπε

Οταν λες ανηφόρα με τι κλίση; 

Πόσα κυβικα το Yaris 

Αν είναι στα 1000 όπως το aygo μην περιμένεις πολλά πράγματα. 

Έχουμε στην οικογένεια c1 αυτόματο του 2011 που είναι ίδιο με το aygo. 

Όπως και το peugeot 107. 

Ακόμα και το Honda CRV του 2008 με αυτόματο κιβώτιο που έχω σε πολύ κόντρα ανηφόρα θέλει λίγο γκάζι για να μην το πάρει πίσω. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οταν λες ανηφόρα με τι κλίση; 

Πόσα κυβικα το Yaris 

Αν είναι στα 1000 όπως το aygo μην περιμένεις πολλά πράγματα. 

Έχουμε στην οικογένεια c1 αυτόματο του 2011 που είναι ίδιο με το aygo. 

Όπως και το peugeot 107. 

Ακόμα και το Honda CRV του 2008 με αυτόματο κιβώτιο που έχω σε πολύ κόντρα ανηφόρα θέλει λίγο γκάζι για να μην το πάρει πίσω. 

Μάλλον για το hill hold μιλαει ,σε κρατάει μερικά δεύτερα φρεναρισμένο χωρίς να κυλάει το αμάξι πίσω για να ξεκινησεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μάλλον για το hill hold μιλαει ,σε κρατάει μερικά δεύτερα φρεναρισμένο χωρίς να κυλάει το αμάξι πίσω για να ξεκινησεις.

Αυτό νομίζω το έχουν αυτοκίνητα πιο νέας γενιάς άσχετα αν έχουν αυτόματο ή όχι κιβώτιο. Γενικά τα αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο δεν τα παίρνει πίσω σε ανηφόρα χωρίς γκάζι μέχρι βέβαια κάποια όρια αναφοράς. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτό νομίζω το έχουν αυτοκίνητα πιο νέας γενιάς άσχετα αν έχουν αυτόματο ή όχι κιβώτιο. Γενικά τα αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο δεν τα παίρνει πίσω σε ανηφόρα χωρίς γκάζι μέχρι βέβαια κάποια όρια αναφοράς. 

Το έχω σε πουντο του 2004,όχι όμως αυτόματο.Δεν το έχω σε άστρα του 2015 πάλι όχι αυτόματο.

Εχω οδηγήσει αυτόματο αλλά όχι σε ανηφόρες.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το έχω σε πουντο του 2004,όχι όμως αυτόματο.Δεν το έχω σε άστρα του 2015 πάλι όχι αυτόματο.

Εχω οδηγήσει αυτόματο αλλά όχι σε ανηφόρες.

Άρα κάνω λάθος 

Από το 2006 έχω με αυτόματο κιβώτιο οπότε δεν έχω σίγουρη άποψη για μη αυτόματα και ανηφόρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 

Είναι 1298 κυβικά 

Σε απότομες ανηφόρες 

Όταν το πήρα με κράταγε απλά μετά το τελευταίο σέρβις με την αλλαγή φρένων σταμάτησε να με κρατάει υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kristygal είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 

Είναι 1298 κυβικά 

Σε απότομες ανηφόρες 

Όταν το πήρα με κράταγε απλά μετά το τελευταίο σέρβις με την αλλαγή φρένων σταμάτησε να με κρατάει υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό ?

Mε τα πίσω φρένα δουλευει.Ψαξτο μην έχουν κάνει κάποια βλακεία και χάσεις τα φρένα.

Δημοσ.

Το πήγα στην αντιπροσωπεία γιατί μου έκανε και με τις ταχύτητες πρόβλημα δεν έμπαινε στο Ε για κίνηση και μου είπαν ότι θα κάνουν προγραμματισμό μήπως έχει ξερυθμιστει αλλιώς αλλαγή αμπραγιαζ είπαν 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Kristygal είπε

Το πήγα στην αντιπροσωπεία γιατί μου έκανε και με τις ταχύτητες πρόβλημα δεν έμπαινε στο Ε για κίνηση και μου είπαν ότι θα κάνουν προγραμματισμό μήπως έχει ξερυθμιστει αλλιώς αλλαγή αμπραγιαζ είπαν 

Ντεμπραγιαζ σε αυτόματο; είναι με συμπλεκτη το δικό σου; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SaFiS είπε

Ρομποτικό χειροκίνητο φοράει, η ντροπή των 'αυτόματων' κιβωτίων...

Αν ειναι σαν του Aygo συμφωνω απολυτα 

Δεν έχει βέβαια συμπλέκτη αλλά δεν το λες και αυτόματο. Μια χαρά καταλαβαίνεις τις αλλαγές ταχυτήτων 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Είναι ένα απλό χειροκίνητο σασμάν με σερβομοτέρ που το κάνουν να μοιάζει με αυτόματο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...