Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς, έχω τις αυτόνομες επαγωγικες Aeg IKB64431XB και την πίεσα να κουμπώσει στον πάγκο και ράγισε στο τζάμι, 

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ανταλλακτικό, αν επισκευαζεται? 

Επίσης μου έκανε τρομερή εντύπωση το ποσό εύκολα έγινε αυτό 🤔

Η εστία είναι αυτή    

Οποιαδήποτε ιδέα, πρόταση κτλ θα ήταν σωτηρια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πριν 5 ωρες εε?
εεε πριν λιγες ωρες παραπάνω. Γυρω στις 5 το απογευμα.

Δεν υπαρχει ανταλλακτικο. Τις πετας και παιρνεις αλλες.

εστιες.jpg

Επεξ/σία από Vstromrider
  • Sad 2
Δημοσ.

Αν δεν είναι μεγάλο το ράγισμα απλά χώνεψέ το.

Το κόστος αντικατάστασης θα πλησιάσει σχεδόν το κόστος αγοράς νέας, ακόμη κι αν προσπαθήσεις να κάνεις μόνος την επισκευή.

Η τρύπα σου προφανώς δεν ήταν σωστή και η πίεση το ράγισε, το ποσό εύκολα το ξέρεις μόνο εσύ που την έβαλες. Μάλλον πίεσες αρκετά και σε λάθος σημείο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δικιά σου έχει απο 374€

Ίσως και να υπάρχει ανταλλακτικό με παρόμοιο κόστος με την αγορά της εστίας (250€+).

Πχ βλέπω εδώ παρόμοια ανταλλακτικά. https://shop.aeg.co.uk/cooking/cookers-ovens-hobs/hob-parts/ceramic-glass-hob-top-590mm-x-520mm/p/5551122400

Αυτό σημαίνει πως δεν αξίζει μάλλον. Επίσης προφανώς δεν γίνεται να την κρατήσεις σπασμένη για τον προφανή λόγο του ότι μπορεί να πάρει υγρασία μέσα στην κουζίνα.

Επικοινώνησε με αυτούς μπας κ σου πουν αν υπάρχει ανταλλακτικό. Αν υπάρχει, μονο αυτοι θα έχουν -> https://www.kominis.gr/

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nickol-us είπε

Αν δεν είναι μεγάλο το ράγισμα απλά χώνεψέ το.

Το κόστος αντικατάστασης θα πλησιάσει σχεδόν το κόστος αγοράς νέας, ακόμη κι αν προσπαθήσεις να κάνεις μόνος την επισκευή.

Η τρύπα σου προφανώς δεν ήταν σωστή και η πίεση το ράγισε, το ποσό εύκολα το ξέρεις μόνο εσύ που την έβαλες. Μάλλον πίεσες αρκετά και σε λάθος σημείο

Ναι τα χέρια μου πιάνουν γενικά... Είδα ένα δύο βίντεο και φαίνεται πολύ εύκολη η αλλαγή... Οπότε μάλλον έτσι θα γίνει 

6 ώρες πριν, Vstromrider είπε

πριν 5 ωρες εε?
εεε πριν λιγες ωρες παραπάνω. Γυρω στις 5 το απογευμα.

Δεν υπαρχει ανταλλακτικο. Τις πετας και παιρνεις αλλες.

εστιες.jpg

Μόνο που το είδα φρίκαρα... Τουλάχιστον εμάς είναι λειτουργική ακόμα! 

3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Η δικιά σου έχει απο 374€

Ίσως και να υπάρχει ανταλλακτικό με παρόμοιο κόστος με την αγορά της εστίας (250€+).

Πχ βλέπω εδώ παρόμοια ανταλλακτικά. https://shop.aeg.co.uk/cooking/cookers-ovens-hobs/hob-parts/ceramic-glass-hob-top-590mm-x-520mm/p/5551122400

Αυτό σημαίνει πως δεν αξίζει μάλλον. Επίσης προφανώς δεν γίνεται να την κρατήσεις σπασμένη για τον προφανή λόγο του ότι μπορεί να πάρει υγρασία μέσα στην κουζίνα.

Επικοινώνησε με αυτούς μπας κ σου πουν αν υπάρχει ανταλλακτικό. Αν υπάρχει, μονο αυτοι θα έχουν -> https://www.kominis.gr/

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τη κατατοποστικοτατη απάντηση σου! 

Θα τον καλέσω δεν έχω να χάσω κάτι. 

Αν βρω τζάμι μάλλον θα το πάρω. 

Προς το παρόν θα την δουλέψω λίγο ετσι 

Δημοσ.
14 hours ago, ρεσπεψτ said:

την πίεσα να κουμπώσει στον πάγκο και ράγισε στο τζάμι, 

1 hour ago, ρεσπεψτ said:

Ναι τα χέρια μου πιάνουν γενικά...

• Sad 1
  • Haha 3
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, tasoe είπε

Άστοχο τελείως και δεν βοηθας σε κάτι απλά θες να το παιξεις έξυπνος... Αποδεκτό και αυτό αλλά μόνο έξυπνος δεν φαίνεσαι...

Σε οποιονδήποτε μπορεί να τύχει κάτι, αν κάνεις 200 καλα εσύ κρίνεις από ένα μεμονωμένο περιστατικό... Αξιόπιστη φαίνεται η άποψη σου! ... 

Τέλος πάντων! 

Με βοηθήσατε με τις απαντήσεις σας, ευχαριστώ και τα μέλη που μου έστειλαν τηλέφωνα και που να απευθυνθώ με προσωπικό μήνυμα και το προχωράω... 

Insomnia εγγύηση 💪

• Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, ρεσπεψτ said:

Άστοχο τελείως και δεν βοηθας σε κάτι απλά θες να το παιξεις έξυπνος... Αποδεκτό και αυτό αλλά μόνο έξυπνος δεν φαίνεσαι...

Σε οποιονδήποτε μπορεί να τύχει κάτι, αν κάνεις 200 καλα εσύ κρίνεις από ένα μεμονωμένο περιστατικό... Αξιόπιστη φαίνεται η άποψη σου! ... 

Δεν είναι άστοχο τελείως, το αντίθετο, είναι εντελώς εύστοχο. Και δεν ήθελα να το παίξω έξυπνος, αστείο ήτανε, αν μη τι άλλο ελαφρώς δηκτικό. Μια συμβουλή θα σου δώσω για την επόμενη φορά, take it like a man.

Δημοσ.

Αν είναι απλά ραγισμενη, μπορείς να βάλεις σιλικόνη υψηλών θερμοκρασιών από την εσωτερική πλευρά του τζαμιού.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...