GreekMonkey Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) καλησπέρα στην ομάδα, όντας εντελώς αρχάριος με WordPress, μου ανατέθηκε ένα task στην δουλειά και σκέφτηκα ότι καλύτερη λύση για να πειραματιστώ και να το μάθω είναι να το τρέχω local για να μην κάνω καμιά πατάτα στο live. Δοκίμασα το WP all-in-one migration and backup αλλά είδα ότι έχει όριο στο μέγεθος του site και το δικό μου για κάποιο λόγο είναι πάνω από 10gb! Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω duplicate στο local με δωρεάν plugin; Ευχαριστώ Επεξ/σία 1 Απριλίου από GreekMonkey
leros2004 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αφού ο σκοπός σου είναι να πειραματιστείς, μια εύκολη λύση είναι να κάνεις duplicate το site χωρίς τις φωτογραφίες που κατά πάσα πιθανότητα είναι ο λόγος του μεγέθους των 10gb. Δοκίμασε να κάνεις την διαδικασία και με το duplicator https://wordpress.org/plugins/duplicator/ Επεξ/σία 1 Απριλίου από leros2004
kormos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, GreekMonkey είπε καλησπέρα στην ομάδα, όντας εντελώς αρχάριος με WordPress, μου ανατέθηκε ένα task στην δουλειά και σκέφτηκα ότι καλύτερη λύση για να πειραματιστώ και να το μάθω είναι να το τρέχω local για να μην κάνω καμιά πατάτα στο live. Δοκίμασα το WP all-in-one migration and backup αλλά είδα ότι έχει όριο στο μέγεθος του site και το δικό μου για κάποιο λόγο είναι πάνω από 10gb! Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω duplicate στο local με δωρεάν plugin; Ευχαριστώ Αφού όλα είναι σε test περιβάλλον γιατί δεν "τραβάς" χειροκίνητα τα αρχεία (και τη βάση) και κοιτάς με πρόσθετα να κάνεις κάτι απλό;
GreekMonkey Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 13 λεπτά πριν, kormos είπε Αφού όλα είναι σε test περιβάλλον γιατί δεν "τραβάς" χειροκίνητα τα αρχεία (και τη βάση) και κοιτάς με πρόσθετα να κάνεις κάτι απλό; έτσι θα μπορώ να πάρω όλα τα δεδομένα ε; θα το δοκιμάσω αν είναι 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Αφού ο σκοπός σου είναι να πειραματιστείς, μια εύκολη λύση είναι να κάνεις duplicate το site χωρίς τις φωτογραφίες που κατά πάσα πιθανότητα είναι ο λόγος του μεγέθους των 10gb. Δοκίμασε να κάνεις την διαδικασία και με το duplicator https://wordpress.org/plugins/duplicator/ Το δοκίμασα αυτό που λες με το WP All-in-one Migration and Backup αλλά πάλι δεν δούλεψε, τα αρχεία ήταν αρκετά μεγάλα, ακόμα δεν ξέρω τον λόγο. Από ότι είδα έχει πάρα πολλά cron jobs, μπορεί να λέω και βλακείες όμως, ακόμα το μελετάω το site (και το WordPress γενικότερα). Επίσης κάτι άλλο, επειδή θα μου δημιουργηθούν αρκετές απορίες, όσο καταλαβαίνω προσπαθώ να τα βρίσκω μόνος μου, τις υπόλοιπες ερωτήσεις να τις κάνω σε ξεχωριστά θέματα εδώ στο insomnia ε; να μην ανοίξω ένα θέμα γενικό για την περίπτωση μου πχ 😛 λογικά το πρώτο
kormos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 ώρες πριν, GreekMonkey είπε έτσι θα μπορώ να πάρω όλα τα δεδομένα ε; θα το δοκιμάσω αν είναι Το δοκίμασα αυτό που λες με το WP All-in-one Migration and Backup αλλά πάλι δεν δούλεψε, τα αρχεία ήταν αρκετά μεγάλα, ακόμα δεν ξέρω τον λόγο. Από ότι είδα έχει πάρα πολλά cron jobs, μπορεί να λέω και βλακείες όμως, ακόμα το μελετάω το site (και το WordPress γενικότερα). Επίσης κάτι άλλο, επειδή θα μου δημιουργηθούν αρκετές απορίες, όσο καταλαβαίνω προσπαθώ να τα βρίσκω μόνος μου, τις υπόλοιπες ερωτήσεις να τις κάνω σε ξεχωριστά θέματα εδώ στο insomnia ε; να μην ανοίξω ένα θέμα γενικό για την περίπτωση μου πχ 😛 λογικά το πρώτο Σωστά! Θα έχεις πλήρης την σελίδα τοπικά. Θα χρειαστεί να δημιουργήσεις την βάση και να διορθώσεις το config αρχείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα