geomrk Δημοσ. Τρίτη στις 09:23 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:23 πμ (επεξεργασμένο) Είναι ανάμεσα σε αυτές τις δύο τηλεοράσεις και δεν ξέρω ποια να διαλέξω παραθέτω τα υπέρ κατά όπως τα έχω συλλέξει. S90D: Έχει QD OLED panel, αλλά έχει 2 χρόνια εγγύηση LG C4: -100€ από την s90d με 5 χρόνια εγγύηση στο panel. Από online reviews και Reddit οι περισσότεροι λένε ότι η s90d είναι καλύτερη συγκριτικά όμως δεν ξέρω αν αξίζει η διαφορά έναντι των υπολοίπων καλών που παίρνεις με την LG Επεξ/σία Τρίτη στις 09:24 πμ από geomrk
manoskost Δημοσ. Τρίτη στις 04:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:26 μμ (επεξεργασμένο) Καταρχήν η lg c4 έχει 2 χρόνια εγγύηση ( η g4 έχει 5 χρόνια στο panel), προσοχή γιατί οι samsung έχουν έντονο το φαινόμενο pixel swift με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν τα περιθώρια της τηλεόρασης και να βλέπεις άσχημο αποτέλεσμα ( σε αγορά της 65s95d η πρώτη μου αλλάχθηκε, η δεύτερη ήρθε με το ίδιο πρόβλημα, δεν μου την αλλάζουν και έχω κάνει καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή), μήν το ρισκάρεις λοιπόν με samsung, προτίμησε την σταθερότητα και το καλό service της lg. Επεξ/σία Τρίτη στις 04:27 μμ από manoskost 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα