redmedusa Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Καλησπέρα, έχω το MacBook Pro του τίτλου. Φαντάζομαι η επισκευή θα είναι ασύμφορη. Πόσο μπορώ να το πουλήσω στις αγγελίες? Θα μπορούσε κάποιος να το περιποιηθεί και να το κάνει σαν καινούργιο ή πάει αναγκαστικά για ανταλλακτικά? Κατάσταση Με εξωτερική οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι και ηχεία ξεγελάει ότι είναι σαν καινούργιο. Έκανα αναβάθμιση στη τελευταία έκδοση macOS Sequoia. Η μπαταρία είναι σε καλή κατάσταση επειδή το χρησιμοποίησα μόνο για 2 χρόνια περίπου πριν πάρω καινούργιο. Προβλήματα Έχει σπάσει η οθόνη. Έχει χαλάσει η Touch Bar. Έχει ανοιχτεί για να αποσυνδεθεί η Touch Bar, αλλιώς δεν μπορούσε να κάνει boot σε macOS για να πάρω τα αρχεία μου. Τα WiFi και Bluetooth είναι αναξιόπιστα αλλά δουλεύουν, αποσυνδέονται και χαμηλώνει η ταχύτητα καμιά φορά, αν και δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει ακριβώς. Τα ηχεία δεν έχουν βιδωθεί σωστά και ο ήχος ακούγεται ελάχιστα αλλαγμένος, όμως δεν έχουν βλάβη. Γενικά, είναι αρκετά ταλαιπωρημένο. Το σενάριο να το χρησιμοποιήσει κάποιος καθημερινά μου φαίνεται αρκετά τραβηγμένο και φοβάμαι μήπως το πάρει κάποιος και την επόμενη μέρα χαλάσει κάτι... Προς τους moderators: Έκανα το ίδιο ποστ στο thread "πόσο να το πουλήσω" χθες και δεν πήρα απάντηση, νομίζω επειδή αυτο το thread κινείται πολύ γρήγορα και απο τι βλέπω είναι κυρίως για PC hardware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα