Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum.Ειμαι σε αναζητηση router για το χωριο.

Τα δεδομενα εχουν ως εξης.

Μενω αθηνα και κατεβαινω χωριο ανα τακτα χρονικα διαστηματα στους γονεις μου.Προς το παρον εχω αυτο https://www.skroutz.gr/s/24506421/Huawei-E5576-320-Asyrmato-4G-Forito-Hotspot.html με μια καρτα sim της cosmote.

Ψαχνω για κατι καλυτερο ετσι ωστε να εχω καλυτερες ταχυτητες.Μετα απο επικοινωνια με την cosmote μου δινει max 24 Mbs ασυρματα για την περιοχη που βρισκεται το χωριο μου.Να αναφερω οτι δεν μ ενδιαφερει router με μπαταρια καθως δεν το χρησιμοποιω πουθενα αλλου παρα μονο στο χωριο.

Ρωτησα στην cosmote για πακετο ασυρματης συνδεσης και μου ειπαν 30 ευρω το μηνα με τον εξοπλισμο δωρο και δεν με συμφερει οποτε αυτο που θελω να κανω ειναι να παρω ενα ρουτερ και οταν κατεβαινω να βαζω καρτα και να εχω internet.

Παρακαλω την βοηθεια σας.

Δημοσ.

5g παιζει εκει?

5 hours ago, chriss2 said:

Καλησπερα στο forum.Ειμαι σε αναζητηση router για το χωριο.

Τα δεδομενα εχουν ως εξης.

Μενω αθηνα και κατεβαινω χωριο ανα τακτα χρονικα διαστηματα στους γονεις μου.Προς το παρον εχω αυτο https://www.skroutz.gr/s/24506421/Huawei-E5576-320-Asyrmato-4G-Forito-Hotspot.html με μια καρτα sim της cosmote.

Ψαχνω για κατι καλυτερο ετσι ωστε να εχω καλυτερες ταχυτητες.Μετα απο επικοινωνια με την cosmote μου δινει max 24 Mbs ασυρματα για την περιοχη που βρισκεται το χωριο μου.Να αναφερω οτι δεν μ ενδιαφερει router με μπαταρια καθως δεν το χρησιμοποιω πουθενα αλλου παρα μονο στο χωριο.

Ρωτησα στην cosmote για πακετο ασυρματης συνδεσης και μου ειπαν 30 ευρω το μηνα με τον εξοπλισμο δωρο και δεν με συμφερει οποτε αυτο που θελω να κανω ειναι να παρω ενα ρουτερ και οταν κατεβαινω να βαζω καρτα και να εχω internet.

Παρακαλω την βοηθεια σας.

με το κινητο σου εχεις ιδιες ταχυτητες οπως με το huawei?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...