Asvos21 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:44 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω μια βοήθεια. Έχω το παραπάνω router, είχα στο παρελθόν COSMOTE+vodafone sims και λειτουργούσε κανονικά. Έβαλα μια Κυπριακή sim με απεριόριστα για να το δοκιμάσω (σε κινητό έχει κανονικά σήμα+ ίντερνετ) . Οι ενδείξεις του βγάζουν ότι έχει σήμα, το data roaming από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο αλλά δεν συνδέεται στο ίντερνετ. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει γιατί είμαι άσχετος; Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:45 μμ από Asvos21
atheatos Δημοσ. Δευτέρα στις 07:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:54 μμ 1 ώρα πριν, Asvos21 είπε Καλησπέρα, θέλω μια βοήθεια. Έχω το παραπάνω router, είχα στο παρελθόν COSMOTE+vodafone sims και λειτουργούσε κανονικά. Έβαλα μια Κυπριακή sim με απεριόριστα για να το δοκιμάσω (σε κινητό έχει κανονικά σήμα+ ίντερνετ) . Οι ενδείξεις του βγάζουν ότι έχει σήμα, το data roaming από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο αλλά δεν συνδέεται στο ίντερνετ. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει γιατί είμαι άσχετος; APN?
Asvos21 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:42 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:42 μμ 1 ώρα πριν, atheatos είπε APN? Δεν ξέρω αν εννοείς αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα