monokoupes Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ! Εξετάζω το ενδεχόμενο να επανέλθω σε PC μετά από χρόνια σε κονσόλες τελευταίας γενιάς. Λόγω έλλειψης χρόνου είχα κάνει στροφή μιας και δεν απαιτεί συντήρηση και ενασχόληση, απλά για να απολαμβάνω ένα αξιοπρεπές gaming. Τώρα θέλω να κάνω upgrade στο gaming experience αλλά είμαι εκτός πολλά χρόνια από PC build και χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Θα ήθελα ένα πλήρες build για desktop, ολα τα peripherals υπάρχουν. Κυρίως παίζω Call of Duty Warzone. Δυτερευόντως διάφορα παιχνίδια here and there. Σχετικά με το Warzone, με ενδιαφέρει να επιτύχω: 1) 2Κ ανάλυση (η οθόνη υποστηρίζει) 2) 200+ FPS (η οθόνη υποστηρίζει 170 αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να αλλαχθεί μελλοντικά) Δεν με ενδιαφέρουν fancy rgb builds κλπ. Εστιάζω στην απόδοση και τις θερμοκρασίες. Ορίστε και η αντίστοιχη φόρμα συμπληρωμένη. Ποσό που διαθέτουμε : Ότι ικανοποιεί τους παραπάνω στόχους. Ας πούμε 1500 σαν μια βάση χωρίς να είναι δεσμευτικό είτε συν είτε πλην. Χρήση υπολογιστή : Gaming. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: N/A Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. : Όχι. Current monitor: Gigabyte M27Q. Μελλοντικά ναι, για 240Hz και QHD χωρίς να έχω συγκεκριμένο μοντέλο υπόψιν αυτή τη στιγμή. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι. Ίσως ηχεία αλλά καθόλου απαραίτητο. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).: Αθήνα, αλλα δεν είναι δεσμευτικό. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?: Δεν υπάρχει προτίμηση. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν υπάρχει προτίμηση. Έχω φίλο που μπορεί να με βοηθήσει στη συναρμολόγηση, αλλά και το έτοιμο δεν με χαλάει. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Ναι, Windows 11. Θα εκτιμούσα πολύ τον χρόνο σας και τις προτάσεις. Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 1 Απριλίου από monokoupes
monokoupes Δημοσ. Τρίτη στις 01:16 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 01:16 πμ Καλησπέρα και πάλι! Δεν έτυχε ιδιαίτερης προσοχής το θέμα μου και είπα να δοκιμάσω με ένα νέο σχόλιο! Μην με σνομπαρετε επειδή το έχω γυρίσει σε κονσόλα, not cool 😀 Έχω διαβάσει αρκετά παρόμοια θέματα. Θα ήθελα μια πρόταση με Nvidia (γιατί βλέπω μόνο AMD προτάσεις?) targeted στα ψηλα fps σε 1440p. Looking forward to your wisdom!
niko13 Δημοσ. Τρίτη στις 01:43 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:43 πμ (επεξεργασμένο) Στις 31/3/2025 στις 6:30 ΜΜ, monokoupes είπε 2Κ ανάλυση (η οθόνη υποστηρίζει) 2) 200+ FPS (η οθόνη υποστηρίζει 170 αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να αλλαχθεί μελλοντικά) Δεν είναι console shamimg ρε συ😁.Νομίζω οι απαιτήσεις που είδαν πιο πάνω ,έκανε τους πιο πολλούς να μην απαντήσουν.Αν μιλάς για τερματισμενα γραφικά σε native ανάλυση 2κ ,προβλημα.Κ αυτό γιατί για τέτοιο frame target ,θες υπερβολικά τούμπανο gpu.Δεν έχω επαφή με το παιχνίδι αλλά από ένα συγκριτικό που βρήκα ,θες κάτι σε 4090 σε δύναμη.Που εξαντλεί το budget από μόνη της.Δεν ξέρω αν σκοπεύεις να παίζεις με χαμηλομενα τα γραφικά, οπότε και μπορείς να πετύχεις τα 200+ fps με χαμηλότερης δύναμης gpu.Αν αυτό είναι το σχέδιο σου, καλύτερα να περιμένεις κάποιον που έχει τριβή με το συγκεκριμένο παιχνίδι για προτάσεις... Επεξ/σία Τρίτη στις 01:50 πμ από niko13 1
sattack Δημοσ. Τρίτη στις 03:01 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:01 πμ (επεξεργασμένο) Όπως ειπε ο φίλος, μάλλον φταίει που θες ενα συγκεκριμένο παιχνίδι. Πάντως, (και χωρις να ξέρουμε τι κανουν ακριβως στο συγκεκριμένο αυτο παιχνιδι), πρακτικά να το πάρουμε το θέμα, δεν έχεις πολλές επιλογές από καινούργιες. Μάλλον μόνο 9070ΧΤ. Αλλιώς τι να πάρεις? 5070 Ti? Θέλει πολύ προσπάθεια και μεγάλη τύχη να βρεις κάτω από 1000Ε. Αν τυχόν και τα καταφέρεις να τη πετύχεις σε κανένα αγγλικό amazon τόσο φτηνά. Η δε 5080 πάει κάτι σαν 1400Ε από ότι είχα δει στο amazon.de Εκτός αν πεις οτι θα ψάξεις για μεταχειρισμένη, όπου εκεί είναι τελείως άλλο θέμα... Αν βρεις καρτα, μετά τα υπόλοιπα είναι πιο εύκολα. Ανάλογα πόσα λεφτα θα σου περισσέψουν, κάτι θα προτείνουμε σε AM5. Παντως τουλαχιστον 700-800Ε θα τα χρειαστείς για όλα τα υπόλοιπα. (Γι αυτό ειπα, οτι δύσκολα να ξεφύγεις απο την 9070ΧΤ.) Οπότε εγώ θα έλεγα, κυνήγα πρώτα τι κάρτα μπορείς να βρεις και τότε το ξανασυζητάμε. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:03 πμ από sattack 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα