Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ πήρα κλειδί με 15 ευρώ για 2 χρόνια.

Είμαστε σίγουροι όμως ότι θα ισχύει για 2 χρόνια ή σε κάνα δίμηνο θα φάμε πόρτα;

Γιατί στο Amazon.de κάνεις συνδρομή για ένα χρόνο με 36 ευρώ νομίζω και ξέρεις ότι για 12 μήνες θα έχεις VPN.

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ από το g2a 

Όσοι το πήρατε,  το εχετε μόνιμα ανοιχτό ή το ανοίγετε μόνο όταν συνδέεστε σε περιεργες σελίδες?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nikos16717 είπε

Το πήρα και εγώ από το g2a 

Όσοι το πήρατε,  το εχετε μόνιμα ανοιχτό ή το ανοίγετε μόνο όταν συνδέεστε σε περιεργες σελίδες?

Μπορεις να το εχεις μονιμα ανοιχτο και με split tunneling να του λες τι συνδεσεις θα παιρναει μεσω vpn και ποιες οχι. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Van Gerokost said:

Αυτό που έστειλες δεν έχει την προσφορά των 16 ευρώ.

Αυτό την έχει:

https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-nordpass-nordlocker-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049018

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.
46 minutes ago, Diavolos666 said:

Αυτό που έστειλες δεν έχει την προσφορά των 16 ευρώ.

Αυτό την έχει:

https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-nordpass-nordlocker-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049018

Αυτή η προσφορά μπορεί να προστεθεί και να αυξήσει τη διάρκεια αν εχουμε ηδη ενεργή συνδρομη Nordvpn?

Δημοσ.
1 minute ago, agnostos99 said:

Αυτή η προσφορά μπορεί να προστεθεί και να αυξήσει τη διάρκεια αν εχουμε ηδη ενεργή συνδρομη Nordvpn?

Θα σε γελάσω, εγώ απλά έψαξα να βρω την προσφορά. Δεν έχω nord vpn και δεν σκέφτομαι να βάλω γιατί όπως είπαν και άλλοι στα torrent έχει θέμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, Arkoudiar1s said:

Μολις τσιμπησα κ εγω, απο G2A NordVPN για 2 χρονια στα ~ 16  . Για τη προηγουμενη διετια ειχα δωσει 99.66 € (απο το ιστορικο συναλλαγων). Συνεπως τρομερη τιμη, ευχαριστω το φιλο για το ποστ στις προηγουμενες σελιδες.

Μιας και βλεπω να είχες και να εβαλες εξτρα προστέθηκαν 2 χρονια στην υφιστάμενη συνδρομη? Ηταν και η παλια complete η ειναι μονο τωρα τα 2 τελευταια χρονια?

Δημοσ.
6 minutes ago, Giannis_siag said:

Έκανα μέσω shoop αγορά το nordvpn. Μετά από πόση ώρα φαίνεται το cashback ?  

Στο topcashback θελει μηνες συνηθως 4μηνο ελεγαν τα παιδια στο αλλο ποστ.

Ας ποσταρει καποιος αν υπαρχει εμπειρια στο shoop

Δημοσ.

ευτυχως μας εσωσε ο μεγας σωτηριος ο ανμποξακιας και βαλαμε debrid. 
Α, και η πρωην που μου εχει αφησει ακομη το expressVPN χωρις να αλλαξει κωδικο :D 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
21 minutes ago, Diavolos666 said:

Θα σε γελάσω, εγώ απλά έψαξα να βρω την προσφορά. Δεν έχω nord vpn και δεν σκέφτομαι να βάλω γιατί όπως είπαν και άλλοι στα torrent έχει θέμα.

Στο τορρεντ τι θεμα εχει? Διαφημιζει και αυτος και το surfshark οτι εχουν καλη καλυψη και ταχυτητες και στα τορρεντ. Και μαλιστα τα διαφορα ριβιουζ (μαλλον επι πληρωμη) το βγαζουν καλυτερο σε τορρεντ ταχυτητες εναντι του surf και του proton.

Δημοσ.
3 minutes ago, Sebu said:

Στο τορρεντ τι θεμα εχει? Διαφημιζει και αυτος και το surfshark οτι εχουν καλη καλυψη και ταχυτητες και στα τορρεντ. Και μαλιστα τα διαφορα ριβιουζ (μαλλον επι πληρωμη) το βγαζουν καλυτερο σε τορρεντ ταχυτητες εναντι του surf και του proton.

Στα προηγούμενα σε σχόλια αυτό το thread αρκετοί είπαν ότι δεν είναι καλό για torrent και ότι είναι αργό αλλά και δεν έχει και όλη την προστασία. Είναι μερικά σχόλια στην 2η σελίδα που το συζητάνε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...