giantzeron Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Ξερει κανεις να μας πει τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε στο nordvpn για να ειμαστε οσο το δυνατον πιο πολυ καλυμμένοι;
theoapo Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 1 ώρα πριν, Sebu είπε Αγορασα τη 2ετη να ειναι καλα τα παιδια αλλα θα εκτιμουσα μια βοηθεια 1) στο web interface μου εμφανιζει τη σελιδα Nord μου στα Γερμανικα και η Φωφη δεν εμφανιζει το autotranslate. Που παω για να γυρισω τη γλωσσα σε αγγλικα? => ακυρο ηταν στον πατο της σελιδας με ψιλα γραμματα η αλλαγη γλωσσας 2) στο Windows app που ειναι η επιλογη να διαλεξω λχ p2p server? Πρεπει να ειναι ο p2p client ανοιχτος για να εμφανιστει? => ακυρο και αυτο specialty servers Αυτο που διαπιστωνω με μια γρηγορη δοκιμη speedtest ειναι οτι με ενεργοποιημενο το vpn ενω το download σχεδον τελικιαζει στα 280-290mbps, το upload παιζει μεταξυ 28-30mbps αν συνδεθω σε ευρωπαικο vpn μεχρι 50mbps αν συνδεθω σε ελληνικο vpn. Επουδενι δεν βγαζει τα 150mbps up της γραμμης. Αρα αντιλαμβανομαι οτι τον αντικτυπο της "προστασιας" τον τρωει στο upload γιατι κανει reroute τα δεδομενα? Όχι, το πρόβλημα με το μικρό upload έχει να κάνει με την έλλειψη του port forwarding.
xenos3 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου To χτύπησα και εγώ για 2 χρόνια. Στο κινητό που το έβαλα, το kill switch ενεργοποιείται μόνο όταν είναι connected το VPN; ή θέλει να σε συνδέει για τα πάντα από εκεί;
agnostos99 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μιας και αναφερθηκε για τα τορεντς και να σε πετυχουν συνδεδεμενο να κατεβαζεις πως αποδεικνύεται ότι κατεβασες κατι παρανομο? Γιατι μπορεί να κατεβασεις μια ελευθερη ταινια ή καποιο αρχειο που δεν εχει copyright κλπ Δε θα πρεπει να αποδειξουν οοτι ηταν και με πνευματικα δικαιωματα αυτο που κατεβασες για να φας προστιμο? 3 hours ago, Giorgos241 said: Άρα αυτό δεν μας καλύπτει; https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20195967385745-NordVPN-proxy-setup-for-qBittorrent Δεν ξερω αν αυτο αρκεί, ισως καποιος αλλος πιο γνώστης να μας πει αλλα μηπως ειναι θεμα οχι απλα συνδεσης αλλά συγκεκριμενης πορτας που πρεπει να ανοιξει για να εχεις απρόσκπτη συνδεση με τον ιδιωτικο τρακερ? Ρωταω δεν ξερω τι ισχυει ε Επεξ/σία 3 Απριλίου από agnostos99 2
xPhenomenon Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Επειδή το έψαξα λίγο όσο αναφορά το G2A για όσους ενδιαφέρονται οι σωστές ονομασίες είναι αυτές: Το σκέτο Complete που γράφει είναι το NordVPN Standard Άμα γράφει Complete + NordPass = NordVPN Plus Complete + NordPass + NordLocker (1TB cloud) = NordVPN Ultra 5
agnostos99 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 2 minutes ago, xPhenomenon said: Επειδή το έψαξα λίγο όσο αναφορά το G2A για όσους ενδιαφέρονται οι σωστές ονομασίες είναι αυτές: Το σκέτο Complete που γράφει είναι το NordVPN Standard Άμα γράφει Complete + NordPass = NordVPN Plus Complete + NordPass + NordLocker (1TB cloud) = NordVPN Ultra Ισχύει αυτό που γραφεις αυτο εχω καταλαβει και εγω αλλά παραπανω εχουν δοθει και screens με απλο vpn όπου ειχε ενεργοποιημένα και τα εξτρα ενω αγοραστηκε το απλό. Οπότε ενας θεός ξέρει τα κλειδια πως τα χωριζουν και αν εισαι τυχερος και παρεις κατι καλυτερο η άτυχος και παρεις κατι χειροτερο. 1
stark Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Η χρήση VPN με σύνδεση (μέσω VPN) σε κάποιον ελληνικό server μας παρέχει προστασία, δηλαδή έχει νόημα; Ή θεωρούμε - για κάποιο λόγο - πιο ασφαλές το να συνδεθούμε σε server άλλης χώρας; Το NordVPN με τα default settings στο auto, με συνδέει σε ελληνικούς servers κατά προτεραιότητα. Ακόμα και P2P (specialty server) να επιλέξω, με συνδέει σε ελληνικό server. Μου παρέχει προστασία αυτό ή χάνω κάτι σε επίπεδο "προστασίας"; p.s. Λογικά εφόσον μεσολαβεί το "zero log policy" του NordVPN, θεωρώ πως δεν χάνω κάτι σε θέμα προστασίας (συνδεδεμένος στην ίδια τη χώρα μου), αλλά είπα να ρωτήσω για να είμαι σίγουρος. Επεξ/σία 3 Απριλίου από stark 1
giantzeron Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου οι 10 συσκευες πρεπει να ειναι της ιδιας ip? η μπορω να το χρησιμοποιησω και στο pc πχ στο σπιτι της μητερας μου;
pakitis Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Ρε παιδιά συγγνώμη που κάνω αυτή την ερώτηση, αλλά πώς γίνεται να έχεις όλες αυτές τις υπηρεσίες με λιγότερο από 20 ευρώ για 2 χρόνια;
giannhs99 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Καλησπερα παιδια , μπορω να επιβεβαιωσω οτι οι κωδικοι στακαρονται και εχω πλεον 4 χρονια στον λογαριασμο. Οποιος γνωριζει απο router παρακαλω να μου στειλει μηνυμα 1
agnostos99 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 34 minutes ago, giantzeron said: οι 10 συσκευες πρεπει να ειναι της ιδιας ip? η μπορω να το χρησιμοποιησω και στο pc πχ στο σπιτι της μητερας μου; Εγω θυμαμαι για 6 αλλα φαινεται εχουν γινει 10 πλεον. Μπορείς να δωσεις κωδικους οπου θες, εγω εχω και σε εμπιστους κοντινους για να μην βγουν παραεξω! 21 minutes ago, pakitis said: Ρε παιδιά συγγνώμη που κάνω αυτή την ερώτηση, αλλά πώς γίνεται να έχεις όλες αυτές τις υπηρεσίες με λιγότερο από 20 ευρώ για 2 χρόνια; Δε γινεται. Είναι είτε κλεμμένες είτε από συνδρομές τυπου Revolut κλπ όπου παιρνουν αντίστοιχα και Nordvpn και μετα τις δινουν χωριστά! Οπότε ναι μεν τις βαλαμε ΑΛΛΑ εγώ θα έλεγα να έχουμε κατά νου και μην τυχόν ενα ωραιο πρωί τις βρουμε ληγμενες!!! Γιατι κανονικά με την ακυρωση Revolut πχ θα επρεπε να ακυρωνεται και αυτή αλλα νομίζω δε συμβαίνει προς το παρόν.
pakitis Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 12 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Δε γινεται. Είναι είτε κλεμμένες είτε από συνδρομές τυπου Revolut κλπ όπου παιρνουν αντίστοιχα και Nordvpn και μετα τις δινουν χωριστά! Οπότε ναι μεν τις βαλαμε ΑΛΛΑ εγώ θα έλεγα να έχουμε κατά νου και μην τυχόν ενα ωραιο πρωί τις βρουμε ληγμενες!!! Γιατι κανονικά με την ακυρωση Revolut πχ θα επρεπε να ακυρωνεται και αυτή αλλα νομίζω δε συμβαίνει προς το παρόν. Ακριβώς. Υπάρχει περίπτωση να είναι shared accounts όπως κάνουν με άλλα προϊόντα όπως chatgpt πχ.; Μου φαίνεται απίστευτο πάντως που είναι τόσοι πωλητές και πουλάνε με το κιλό ένα προϊόν στο 10-20% της τιμής από την ίδια την εταιρεία.
orfeas11 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 44 minutes ago, agnostos99 said: Εγω θυμαμαι για 6 αλλα φαινεται εχουν γινει 10 πλεον. Μπορείς να δωσεις κωδικους οπου θες, εγω εχω και σε εμπιστους κοντινους για να μην βγουν παραεξω! Δε γινεται. Είναι είτε κλεμμένες είτε από συνδρομές τυπου Revolut κλπ όπου παιρνουν αντίστοιχα και Nordvpn και μετα τις δινουν χωριστά! Οπότε ναι μεν τις βαλαμε ΑΛΛΑ εγώ θα έλεγα να έχουμε κατά νου και μην τυχόν ενα ωραιο πρωί τις βρουμε ληγμενες!!! Γιατι κανονικά με την ακυρωση Revolut πχ θα επρεπε να ακυρωνεται και αυτή αλλα νομίζω δε συμβαίνει προς το παρόν. Εγώ είχα βάλει μέσω revolut και κράτησε περίπου 6 μήνες μέχρι να καταλάβει η nord ότι είχα διακόψει τη συνδρομή στη revolut... Όχι άσχημα αλλά ΔΕΝ θα κρατήσει σίγουρα 2 χρόνια! 1
agnostos99 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 1 hour ago, pakitis said: Ακριβώς. Υπάρχει περίπτωση να είναι shared accounts όπως κάνουν με άλλα προϊόντα όπως chatgpt πχ.; Μου φαίνεται απίστευτο πάντως που είναι τόσοι πωλητές και πουλάνε με το κιλό ένα προϊόν στο 10-20% της τιμής από την ίδια την εταιρεία. Shared δεν είναι γιατι σου δινουν κλειδί και φτιαχνεις εσυ ολοκαινουριο λογαριασμό αν θες η προσθετεις στο δικο σου χρονια!!!! ΑΛΛΑ η revo πχ αναφερει οτι μολις κοψεις συνδρομη κοβεται καιη nord. Δεν εχω ακουσει να ακυρωνουν αλλα να ο Ορφεας αναφερει οτι του κρατησε 6Μ πχ αντι 2 χρόνια. Απλα να εχουε ολοι μας μια πισινή μην τυχον... 34 minutes ago, orfeas11 said: Εγώ είχα βάλει μέσω revolut και κράτησε περίπου 6 μήνες μέχρι να καταλάβει η nord ότι είχα διακόψει τη συνδρομή στη revolut... Όχι άσχημα αλλά ΔΕΝ θα κρατήσει σίγουρα 2 χρόνια! Αν παντως κραταει 6 μηνες μονο αντι 2 χρονια δεν ειναι καλα γιατι φτανει σε τιμη 15χ4 όπου παιρνεις καλυτερα επισημα κλειδια!!! Το θεμα ειναι να κρατησουν πανω απο χρονο. Το κακο ειναι με οσους στακαρουν βεβαια τι θα γινει... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις