Snip Δημοσ. Δευτέρα στις 11:52 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:52 πμ (επεξεργασμένο) Μέρες που είναι και μετά το σάλο που έχει ξεκινήσει με το νέο νόμο για τα παράνομα streaming ταινιών και αγώνων (που φυσικά και καταδικάζουμε, ξου ξου ξου μακριά από εμάς αλήτες πειρατές), το γνωστό σε όλους μας NordVPN τρέχει μια προσφορά με 75% έκπτωση για 24μηνη συνδρομή και δίνει και 4 μήνες ακόμα δώρο. Έτσι, η πιό απλή συνδρομή έρχεται στα 2,98€ ανά μήνα για 28 μήνες, σχεδόν όσο ένα καφές. Link --> Προσφορά NordVPN έως 75% έκπτωση Στην πραγματικότητα η προσφορά για τα 2 χρόνια είναι από 73% εώς 75%, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, σύμφωνα και με τον πίνακα Υπάρχει προσφορά για για 1 χρόνο συνδρομής, μόνο που εκεί το ποσοστό της έκπτωσης κυμαίνεται από 56% εώς 67% και δεν δίνει τους 4 μήνες δώρο. Ενδεικτικά, για σύγκριση, παρακάτω οι κανονικές τιμές ανά μήνα, χωρίς καμία έκπτωση. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:13 μμ από Snip 7 2 1
Snip Δημοσ. Δευτέρα στις 12:00 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:00 μμ 2 λεπτά πριν, mitspa είπε link; Σωστός, ξεχάστηκα. Διορθώθηκε το αρχικό πόστ
Lazarba Δημοσ. Δευτέρα στις 12:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:08 μμ (επεξεργασμένο) Ωραία προσφορά, αλλά αμα είναι να δίνουμε 4ε το μήνα βέβαια, πιο λογικό νομίζω είναι να πάρουμε ProtonVPN ή AirVPN που υποστηρίζουν port forwarding για torrents και έχουν σέρβερς στην Ελβετία παρά Nord. Για τη κουβέντα το λέω, γιατι όλοι σκεφτόμαστε τι VPN θα πάρουμε τελευταία. Προφανώς πολύ καλά έκανες και το ανέβασες Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:12 μμ από Lazarba 4 1
fmarkos Δημοσ. Δευτέρα στις 12:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:09 μμ Mega Vpn με 0,99 τον μηνα κι αγοράσεις cloud 400Gb για έναν χρόνο με 49,99 σου έχει το vpn μέσα. Τα 107€ για δύο χρόνια δεν τα λες και προσφορά. 1
geomrk Δημοσ. Δευτέρα στις 12:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:13 μμ ακριβα ειναι και παλι,το βρισκω φθηνοτερα 1
Snip Δημοσ. Δευτέρα στις 12:15 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:15 μμ (επεξεργασμένο) Έκανα Edit, καθώς πρόσθεσα link με κουπόνι που δίνει 4 μήνες δώρο, το το έδινε στο κινητό μέσω facebook που το είχα δει. Το αρχικό ποστ με τους 3 μήνες δώρο ήταν απ'ευθείας από το site της NordVPN Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:15 μμ από Snip 1
Vassilis_24 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:16 μμ 6 λεπτά πριν, Lazarba είπε Ωραία προσφορά, αλλά αμα είναι να δίνουμε 4ε το μήνα βέβαια, πιο λογικό νομίζω είναι να πάρουμε ProtonVPN ή AirVPN που υποστηρίζουν port forwarding για torrents και έχουν σέρβερς στην Ελβετία παρά Nord Είναι καλό το airvpn και για streaming; (Kodi). Ήμουν ανάμεσα σε Expressvpn, surfshark, cyberghost και nordvpn, αλλά δείχνει ενδιαφέρον και σε καλή τιμή.
Iamthagod Δημοσ. Δευτέρα στις 12:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:17 μμ Τόσο έκανε το ετήσιο από windscribe φέτος...
MikhailBakurin Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 μμ Mullvad. 5 ευρώ το μήνα και κάνεις εντός αυτού όλα τα νόμιμα κατεβάσματα για άλλους 2-3. Πολύ ασφαλέστερο όλων των άλλων. Δεν σε ξαναχρεώνει, είναι Ευρωπαϊκό-Σουηδικό, άρα δε σε κοροϊδεύει, προσωπικά μου ταιριάζει πολύ περισσότερο από άλλα. 7
Therempant Δημοσ. Δευτέρα στις 01:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:40 μμ 1 ώρα πριν, Lazarba είπε Ωραία προσφορά, αλλά αμα είναι να δίνουμε 4ε το μήνα βέβαια, πιο λογικό νομίζω είναι να πάρουμε ProtonVPN ή AirVPN που υποστηρίζουν port forwarding για torrents και έχουν σέρβερς στην Ελβετία παρά Nord. Για τη κουβέντα το λέω, γιατι όλοι σκεφτόμαστε τι VPN θα πάρουμε τελευταία. Προφανώς πολύ καλά έκανες και το ανέβασες Μπαα δεν νομίζω να το σκεφτόμαστε όλοι τι vpn θα βάλουμε.. Αν ξεκινήσουν τα πρόστιμα το πιο πιθανό είναι να γίνει κάνας εμφύλιος οπότε χλωμό το βλέπω.. 3 1
georgiosmag Δημοσ. Δευτέρα στις 02:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:14 μμ Απλά να πω την άποψη μου παιδιά. Ότι και VPN να βάλετε άχρηστο θα είναι εφόσον ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να σας "δώσει" στις αρχές που σας ψάχνει αν έχετε -κυρίως- κάποιο box αντίστοιχο πειρατικό. Μόνο αυτά βασικά θα προσπαθήσουν να κλείσουν και όχι τα τόρεντς γενικά. Οπότε η γνώμη μου είναι μην πετάτε τα λεφτά σας και όχι τίποτε άλλο χάνετε και από ταχύτητα. Εκτός και αν έχετε υποψία ότι σας έχει στοχοποιήσει κάποιος χάκερ. Εκεί μόνον το VPN έχει νόημα. Ο χάκερ δεν έχει την ιδιότητα που έχουν οι αρχές να ζητήσει από τον πάροχο VPN να του δώσει τα στοιχεία σας. Οπότε ναι. Εκεί έχει αξία και δυσκολεύει αφάνταστα την οποιαδήποτε απόπειρα για χάκινγκ. 5 1
g_mateo Δημοσ. Δευτέρα στις 02:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:25 μμ 10 λεπτά πριν, georgiosmag είπε αν έχετε -κυρίως- κάποιο box αντίστοιχο πειρατικό. Μόνο αυτά βασικά θα προσπαθήσουν να κλείσουν και όχι τα τόρεντς γενικά. +1 4 2
w2o4ts Δημοσ. Δευτέρα στις 03:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:28 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Lazarba είπε Ωραία προσφορά, αλλά αμα είναι να δίνουμε 4ε το μήνα βέβαια, πιο λογικό νομίζω είναι να πάρουμε ProtonVPN ή AirVPN που υποστηρίζουν port forwarding για torrents και έχουν σέρβερς στην Ελβετία παρά Nord. Πολύ βασικό σημείο αυτό για τα torrents, μιας και αυτό μας ενδιαφέρει... εχμ... για το θέμα για το οποίο τα θέλουμε κυρίως. Ποτέ ως τώρα δεν είχα ασχοληθεί με VPN (δε θεωρούσα ότι μου χρειάζεται) και δεν έχω ιδέα ποιος έχει τι. Είναι και άλλοι που έχουν το σχετικό... feature; Επίσης καλό θα ήταν να δούμε όντως πού έχουν έδρα οι επιχειρήσεις αυτές. Όσοι εντός Ευρώπης φοβάμαι θα είναι αρκετά πιο εύκολο να εξαναγκαστούν από τις αρχές να δώσουν αρχεία κινήσεως των πελατών τους. Η Ελβετία λες να είναι σε καλύτερη μοίρα στο θέμα αυτό...; (χλωμό, φοβάμαι, μιας και τους ανάγκασαν να δώσουν και στοιχεία για το... άβατό τους ως τώρα, τους αριθμημένους λογαριασμούς στις τράπεζές τους, απ' ό,τι είχα διαβάσει!) Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:29 μμ από w2o4ts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα