Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, Alexrose said:

Καλησπέρα ξέρει κάποιος εάν το λογαριασμό σε surf shark μπορούνε να τον μοιραστούν πολλά άτομα?? 

Μπορείς σε απεριόριστες συσκευές, το έχω μοιράσει σε φίλους και γνωστούς...

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, marios02 είπε

για ποια εφαρμογη αναφερεσαι στις ταινιες;

Για sites τυπου ταινιομανια κλπ μαλλον που δεν ανοιγουν με κανενα vpn Οποτε αν τα θελει καποιος γι αυτα ειναι αχρηστα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, adi32 είπε

Για sites τυπου ταινιομανια κλπ μαλλον που δεν ανοιγουν με κανενα vpn Οποτε αν τα θελει καποιος γι αυτα ειναι αχρηστα 

δεν κυνηγάνε αυτά τα σάιτ. Τα τόρρεντς και τα πειρατικά νοβα-κοσμοτε είναι τα επικίνδυνα. Αλλά και παλι, ξεκίνα ταινιομάνια χωρίς vpn και ανοιχτο αμέσως μετα αν αισθάνεσαι καλύτερα.

Επεξ/σία από marios02
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, marios02 είπε

δεν κυνηγάνε αυτά τα σάιτ. Τα τόρρεντς και τα πειρατικά νοβα-κοσμοτε είναι τα επικίνδυνα. Αλλά και παλι, ξεκίνα ταινιομάνια χωρίς vpn και ανοιχτο αμέσως μετα αν αισθάνεσαι καλύτερα.

Γιατί να μην κυνηγήσουν αυτά; Ίσα ίσα που αυτά είναι πιο εύκολος στόχος από ένα p2p torrent.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, marios02 είπε

κι εγω δεν πιστευω οτι θα τα κυνηγησουν αλλα και παλι στην περιπτωση που το κυνηγησουν

αν το ξεκινησεις χωρις vpn και το ανοιξεις μετα ήδη δε θα σε εχουν πιασει ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, 7nisiotis said:

Εδώ τι βλέπεις; Από τον πωλητή που ανέβασα πριν 2 μέρες σ μένα φαίνεται έτσι:

image.png.100f4fe4ec2bd5c0ee4f4c79dc826e55.png

image.png.22fab384042881bc2cb4d1d40ea5e2e4.png

Εγώ (εφαρμογή nordvpn) + Chrome (adguard ext.)

Ολα καλά.

Spoiler

image.png.debf68a76bb5c60f85d051ee1367035e.png

αυτο βλέπω, είμαι σίγουρος οτι εχω 3 gb και όχι 1 tb, μου είπε και ο πωλητής ότι αγόρασα άλλο προιόν, πρέπει πάνω στη περιγραφή να λέει + nordlocker ( NordVPN Ultra). Προσπαθώ να συνεννοηθώ και μου κάνει refund και το ξανααγοράσω..

Πάντως αν πας κάτω στο "about this item" σε όλα γράφει 1 tb cloud, οτι να ναι ειναι το site..

όλοι οι πωλητές το έχουν το 1 tb cloud απλά πρέπει να βρεις το σωστό πακέτο και όχι το σωστό πωλητή που γράφετε πιο πάνω, γι αυτο μπερδεύτηκα και εγω και αγόρασα οτι να ναι

Επεξ/σία από Silenzio
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Γιατί να μην κυνηγήσουν αυτά; Ίσα ίσα που αυτά είναι πιο εύκολος στόχος από ένα p2p torrent.

ούτε στην Γερμανία που ναι το μεγαλύτερο κοπιράιτ τρολ δεν τα κυνηγάνε, θα τα κυνηγήσουν εδώ;

8 λεπτά πριν, adi32 είπε

κι εγω δεν πιστευω οτι θα τα κυνηγησουν αλλα και παλι στην περιπτωση που το κυνηγησουν

αν το ξεκινησεις χωρις vpn και το ανοιξεις μετα ήδη δε θα σε εχουν πιασει ? 

δεν κυνηγάνε ποτέ στριμινγκ σάιτς αλλά και ακόμα να κυνηγούσαν είναι διαφορετικό να κάνεις ένσταση λέγοντας πάτησα καταλάθος το σαιτ να ανοιξει 1 δευτερο επειδή δεν καταλαβα τι ήταν και αμέσως το κλεισα γιατί είμαι κατά της πειρατείας και διαφορετικό να πεις ότι το κλεισα μετα απο δυο ωρες.

Αλλά όπως και να χει, για στριμινγκ σαιτς τυπου ταινιομάνια δεν κυνηγάνε σε καμιά χωρα τους χρήστες.

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, marios02 είπε

ούτε στην Γερμανία που ναι το μεγαλύτερο κοπιράιτ τρολ δεν τα κυνηγάνε, θα τα κυνηγήσουν εδώ;

Θα σε γελάσω. Απλώς στον πραγματικό κόσμο είναι ευκολότερο να τα βάλεις με ένα site όπου οι χρήστες μαζικά συνδέονται παρά να κάτσεις να κάνεις ανάλυση σε πακέτα p2p για να δεις αν περιέχουν πειρατικό περιεχόμενο. Τα οποία πακέτα κρυπτογραφούνται επίσης αν αλλάξεις τις ρυθμίσεις στον torrent client σου πράγμα που κάνει αν όχι αδύνατον ακόμη πιο δύσκολο το έργο.

Εδώ γενικότερα πιστεύω ότι θα τα βάλουν με τα boxaκια και τα παράνομα πειρατικά Nova και Cosmote. Αν προσπαθήσουν να κάνουν κάτι περαιτέρω θα είναι του στυλ, εγώ βαράω το πρόστιμο και τρέχα να αποδείξεις ότι είσαι αθώος. Πχ 

• Είδα κίνηση με torrent; Πρόστιμο ->Απόδειξε μου ότι δεν ήταν παράνομο το περιεχόμενο. 
  • Άλλο παράδειγμα καφετέριας ή ξενοδοχείου που τρώει πρόστιμο; ->Να πρόσεχες τι πελάτες βάζεις στο μαγαζί σου.

Όσο κουλό και αν ακούγεται στην χώρα των τεκμηρίων που πρέπει να αποδείξεις ότι δεν φοροδιαφεύγεις μοιάζει με πραγματικό σενάριο.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, marios02 είπε

Δεν έχει, δεν ξέρω γιατί λένε αυτή την ανακρίβεια κάποιοι, πιάνω full speed στα τορρεντς συνεχεια.

δεν στέλνεις πμ για jacks parrots 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Θα σε γελάσω. Απλώς στον πραγματικό κόσμο είναι ευκολότερο να τα βάλεις με ένα site όπου οι χρήστες μαζικά συνδέονται παρά να κάτσεις να κάνεις ανάλυση σε πακέτα p2p για να δεις αν περιέχουν πειρατικό περιεχόμενο. Τα οποία πακέτα κρυπτογραφούνται επίσης αν αλλάξεις τις ρυθμίσεις στον torrent client σου πράγμα που κάνει αν όχι αδύνατον ακόμη πιο δύσκολο το έργο.

Εδώ γενικότερα πιστεύω ότι θα τα βάλουν με τα boxaκια και τα παράνομα πειρατικά Nova και Cosmote. Αν προσπαθήσουν να κάνουν κάτι περαιτέρω θα είναι του στυλ, εγώ βαράω το πρόστιμο και τρέχα να αποδείξεις ότι είσαι αθώος. Πχ 

• Είδα κίνηση με torrent; Πρόστιμο ->Απόδειξε μου ότι δεν ήταν παράνομο το περιεχόμενο. 
  • Άλλο παράδειγμα καφετέριας ή ξενοδοχείου που τρώει πρόστιμο; ->Να πρόσεχες τι πελάτες βάζεις στο μαγαζί σου.

Όσο κουλό και αν ακούγεται στην χώρα των τεκμηρίων που πρέπει να αποδείξεις ότι δεν φοροδιαφεύγεις μοιάζει με πραγματικό σενάριο.

Δεν κρυπτογραφείται το τορρεντ, δεν είναι εφικτό αυτό. Είναι πανεύκολο να δουν το τόρρεντ γιατί είναι δημόσιες οι ip που το κατέβασαν. Για το ταινιομάνια πρέπει να κατάσχουν τους σέρβερς του σάιτ και να δουνε ποιοι συνδέθηκαν σε αυτό, και θέλουν ένταλμα για αυτό. Και σου λέω, ούτε στην Γερμανία δεν τρώνε προστιμα για στριμινγκ σαιτς αλλά μόνο για τορρεντς/πειρατικές συνδρομές. Αν το γκουγκλάρεις, θα το διαπιστώσεις.

Επεξ/σία από marios02
Δημοσ.
1 ώρα πριν, J0k3R-73 είπε

Ισχύει ότι δεν έχει paypal επιλογή ενώ σε άλλα products βγάζει επιλογή το paypal.Άρα δεν δέχεται ο τάδε πωλητής paypal ως μέθοδο πληρωμής.Το θέμα είναι κατά πόσο είναι ασφαλές να πληρώσει κάποιος μέσω gpay.Αν δλδ μπορούν να εκτεθούν τα στοιχεία της κάρτας σου στον πωλητή.Όποιος γνωρίζει περισσότερα για πληρωμές μέσω gpay ας μας δώσει τα φώτα του.

1 ώρα πριν, pakitis είπε

To gpay έτσι κι αλλιώς άλλη κάρτα εμφανίζει. Διορθώστε με οι ειδικοί 

Αυτό ακριβώς ξέρω κ γω, φτιάχνει μια εικονική κάρτα, νομίζω καινούρια σε κάθε πληρωμή. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους για Android TV πώς ενεργοποιούμε το VPN ώστε να streemarume Stremio μια χαρά;

-> add VPN στο speedport + (OTE)

-> change router (αγορά ποιου;) για να έχει hardware acceleration στο VPN;

-> PORT forwarding? πρέπει να πάμε σε συγκεκριμένο client VPN service όπως Proton VPN για να πιάνουμε ταχύτητες πάνω από 60Mbps?

Αν ξέρει κάποιος και έχει ασχοληθεί με ασφάλεια να το έχει κάνει σε android TV παρακαλώ να μας διαφωτίσει.

Ευχαριστώ,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, Vasilis_Marousi said:

Καλησπέρα σε όλους για Android TV πώς ενεργοποιούμε το VPN ώστε να streemarume Stremio μια χαρά;

-> add VPN στο speedport + (OTE)

-> change router (αγορά ποιου;) για να έχει hardware acceleration στο VPN;

-> PORT forwarding? πρέπει να πάμε σε συγκεκριμένο client VPN service όπως Proton VPN για να πιάνουμε ταχύτητες πάνω από 60Mbps?

Αν ξέρει κάποιος και έχει ασχοληθεί με ασφάλεια να το έχει κάνει σε android TV παρακαλώ να μας διαφωτίσει.

Ευχαριστώ,

Με NordVPN απλά εγκαθιστάς την εφαρμογή στο Android TV και παίζει. Θεωρητικά, επειδή torrents streamάρει και το Stremio, ίσως δεις καλύτερα αποτελέσματα αν επιλέξεις να συνδεθείς σε Specialty / P2P optimized servers που έχει το συγκεκριμένο VPN.

Αν τυχόν φοβάσει μήπως αποσυνδεθεί και δεν το καταλάβεις (το NordVPN δεν έχει kill switch σε Android TV / Google TV), μπορείς να εγκαταστήσεις κι αυτά

https://vpnprivacydot.com/

https://monitordot.com/

Σε Google TV (version 11 δοκιμασμένο) υπάρχει μόνιμo (persistent) notification πάνω (δεξιά) στην αρχική οθόνη. Όπως άλλωστε συμβαίνει και στα κινητά με Android. ΄Όταν κάνει disconnect το VPN, φεύγει το notification. Οπότε είναι λίγο δύσκολο να γίνει disconnect και να μην το προσέξει κάποιος.

Επεξ/σία από stark
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, marios02 είπε

Δεν κρυπτογραφείται το τορρεντ, δεν είναι εφικτό αυτό. Είναι πανεύκολο να δουν το τόρρεντ γιατί είναι δημόσιες οι ip που το κατέβασαν. Για το ταινιομάνια πρέπει να κατάσχουν τους σέρβερς του σάιτ και να δουνε ποιοι συνδέθηκαν σε αυτό, και θέλουν ένταλμα για αυτό. Και σου λέω, ούτε στην Γερμανία δεν τρώνε προστιμα για στριμινγκ σαιτς αλλά μόνο για τορρεντς/πειρατικές συνδρομές. Αν το γκουγκλάρεις, θα το διαπιστώσεις.

Γιατί δεν κρυπτογραφείται; Μπορεί να σου στοιχήσει βέβαια σε ταχύτητα και αν δυσκολευτείς σε κάποια να βρεις peers αλλά γίνεται

https://www.vpnuniversity.com/bittorrent/torrent-encryption

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...