Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το vpn που παρέχει ο Opera και αυτό του AVG internet security αξίζουν; Παρέχουν κάποια ασφάλεια ή μπα;

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MiJ16 είπε

Έχω ακολουθήσει κάτι διαφορετικό. Δε ξέρω αν καλύπτει πλήρως τις ανάγκες που καλύπτει η δική σου λύση.

Έστεισα ένα μικρό ubuntu server VM επίσης στο proxmox και εγκατέστησα εκεί το windscribe (στην δική μου περίπτωση) βάζοντας και ένα rule στα iptables. Πλέον όποια συσκευή θέλω να βγαίνει με VPN της βάζω gateway την IP του VM.

Ναι, και αυτό είναι μία καλή λύση. Απλά εγώ επειδή ήμουν ήδη χρήστης του OpenWRT εδώ και χρόνια είπα να δοκιμάσω να αντικαταστήσω όλο μου το router. Ο server έχει δύο κάρτες δικτύου, η μία είναι dedicated για το WAN interface και συνδέεται απευθείας στο router του ISP. Ενώ στην άλλη έχω όλα τα VMs και ένα switch πάνω στο οποίο κουμπώνουν το Access Point μου και όλες οι υπόλοιπες δικτυακές συσκευές.

Αντικαθιστώντας το router μου με ένα VM έχει επίσης το πλεονέκτημα των αυτοματοποιημένων backups μέσω Proxmox, καθώς και ότι πλέων το λογισμικό του router μου είναι πλέων hardware agnostic. Μπορώ δηλαδή πολύ εύκολα να πάρω το VM όπως είναι και να το πάω σε άλλον server χωρίς να με απασχολεί το hardware. Πριν δεν μπορούσα απλά να πάρω ένα backup του OpenWRT και να το κάνω restore σε ένα τελείως διαφορετικό router.

Φυσικά, το downside είναι πως αν κάποια στιγμή στο μέλλον ο server αφήσει πνεύμα μέχρι να τον αντικαταστήσω δεν έχω ούτε router. Αλλά αυτός είναι και ο λόγος που κρατάω το Mikrotik στην άκρη σα backup.

• Like 2
Δημοσ.
17 hours ago, Diavolos666 said:

Θα σε γελάσω, εγώ απλά έψαξα να βρω την προσφορά. Δεν έχω nord vpn και δεν σκέφτομαι να βάλω γιατί όπως είπαν και άλλοι στα torrent έχει θέμα.

Τι θέμα έχει;

Δημοσ.
9 minutes ago, crispy_mummy said:

Ναι, και αυτό είναι μία καλή λύση. Απλά εγώ επειδή ήμουν ήδη χρήστης του OpenWRT εδώ και χρόνια είπα να δοκιμάσω να αντικαταστήσω όλο μου το router. Ο server έχει δύο κάρτες δικτύου, η μία είναι dedicated για το WAN interface και συνδέεται απευθείας στο router του ISP. Ενώ στην άλλη έχω όλα τα VMs και ένα switch πάνω στο οποίο κουμπώνουν το Access Point μου και όλες οι υπόλοιπες δικτυακές συσκευές.

Αντικαθιστώντας το router μου με ένα VM έχει επίσης το πλεονέκτημα των αυτοματοποιημένων backups μέσω Proxmox, καθώς και ότι πλέων το λογισμικό του router μου είναι πλέων hardware agnostic. Μπορώ δηλαδή πολύ εύκολα να πάρω το VM όπως είναι και να το πάω σε άλλον server χωρίς να με απασχολεί το hardware. Πριν δεν μπορούσα απλά να πάρω ένα backup του OpenWRT και να το κάνω restore σε ένα τελείως διαφορετικό router.

Φυσικά, το downside είναι πως αν κάποια στιγμή στο μέλλον ο server αφήσει πνεύμα μέχρι να τον αντικαταστήσω δεν έχω ούτε router. Αλλά αυτός είναι και ο λόγος που κρατάω το Mikrotik στην άκρη σα backup.

Spoiler

Και είπες να μας βάλεις σε έξοδα για να πάρουμε δεύτερο mini pc για να φτιάξουμε clsuteraki στο proxmox για να έχουμε χώρο για νέα VMs 😛

Δημοσ.
17 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Μιας και βλεπω να είχες και να εβαλες εξτρα προστέθηκαν 2 χρονια στην υφιστάμενη συνδρομη? Ηταν και η παλια complete η ειναι μονο τωρα τα 2 τελευταια χρονια?

Η προηγουμενη ειχε ληξει μεσα Φλεβαρη 2025. Αρα δεν εβαλα εξτρα σε τρεχων συνδρομη. Η παλια ηταν η ιδια με αυτη που πηρα τωρα

• Thanks 1
Δημοσ.

Εσείς που έχετε ρουτερ για vpn προτείνεται κάποιο που έχετε δουλεψει για να το βάλω με το ρουτερ του οτε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13.20€

https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049003?uuid=31bf6e77-978a-4c31-a60f-cd3369647e64

Το πρώτο 2Χ12μηνο έχει ενεργοποιηθεί 

... για να δούμε αν μπορεί να χωθεί και το 2ο. Αν περάσει, με κόστος 26€ για 4 έτη μια χαρά.

Screenshot_2025-04-02-18-15-15-101_com.android.chrome-edit.jpg

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, vagmouk είπε

Μπράβο στο φίλο για το link του G2A.Οι κωδικοί δείχνουν legit γιατί στακάρουν στην ήδη υπάρχουσα συνδρομή.Η δική μου έληγε 27/7/25 και πήγε στις 27/7/27 με τον κωδικό.Μου πρόσθεσε και δύο χρόνια Nord pass premium έως τις 2/4/27.Δεν ξέρω πόσες φορές μπορείς να στακάρεις και με τρώει το χέρι μου να προσθέσω άλλα δύο χρόνια....

Καλησπέρα. Πως προσθέτουμε κωδικό σε υπάρχουσα συνδρομή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ALBA13 είπε

Καλησπέρα. Πως προσθέτουμε κωδικό σε υπάρχουσα συνδρομή?

Redeem

Εικόνα1.png

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

ενημερώστε σε όποιον περάσει δεύτερος κωδικός επιτυχώς 

Παρών.Μια χαρά περνάει.Το πήγα ως το 2029.Μιλησα και με το Support και μου επιβεβαίωσαν ότι stackάρεις όσο θες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γιατί έχει μεθοδο πληρωμης μόνο το zen.com,bitcoin,googlepay?

10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

gpay (eurobank - Mastercard) ✓

Δεν εμφανίζει κάτι πέρα από τρεις επιλογές καμμια ιδεα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...