adminaros Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) πως πληρωνεις? μεσω της υπηρεσιας ΖΕΝ ? και ζηταει να δωσεις και το κινητό, σωστα ? Επεξ/σία 1 Απριλίου από adminaros
Sebu Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Υποθέτω επιλογή από κάποιο απο τους 3 πρωτους? Παιζει ρολο που ο πρωτος εχει 86% θετικα σχολια ενω λχ ο 3ος εχει 94% με περισσοτερες αγορες?
Inkjjl Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Να πω ότι το NordVPN το δίνει δωρεάν η Revolut σίγουρα σε συνδρομές από metal και πάνω. 100% στο UK αλλά και Ελληνικό λογαριασμό που έχει ο φίλος μου, νομίζω το έδινε. Επειδή είχα αγοράσει το 2020 το PureVPN με κάτι τις φάσης 90 λεπτά το μήνα για 5 χρόνια, να πω ότι παρόλο που το PureVPN θεωρητικά είναι "πιο μέτριο", εμένα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο πιο πολύ από το Nord γενικά. Το Nord αργεί να συνδεθεί, κάνει κάτι περίεργα ώρες ώρες...
Dude17 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Όποιος αγόρασε από G2A ας κάνει μια διευκρίνηση. Πήρατε τo Complete plan και αν ναι από ποιο πωλητή; Γιατί στα σχόλια των πωλητών, κάποιοι αγοραστές σχολιάζουν ότι ο τίτλος έλεγε complete plan αλλά τελικά είναι το basic. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Επεξ/σία 1 Απριλίου από Dude17
Asevastos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Και εγώ complete πήρα αλλά ήταν basic, χωρίς να με πειράζει. Δε χρειάζομαι password manager (έχω ήδη 1Password), VPN ήθελα και αυτό ήταν όπως έπρεπε. Edit: βασικά έχει και nordpass μέσα οπότε ίσως να είναι complete τελικά Επεξ/σία 1 Απριλίου από Asevastos 1 1
kallair Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Dude17 είπε Καλησπέρα. Όποιος αγόρασε από G2A ας κάνει μια διευκρίνηση. Πήρατε τo Complete plan και αν ναι από ποιο πωλητή; Γιατί στα σχόλια των πωλητών, κάποιοι αγοραστές σχολιάζουν ότι ο τίτλος έλεγε complete plan αλλά τελικά είναι το basic. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Services NordVPN Expires on April 1, 2027 View details NordPass Premium Expires on April 1, 2027 Δεν ξερω αν ειναι το πληρες ή ποιο ειναι, Στην συνδρομη μου βγαζει τα παραπανω στο site της nordvpn. BOUGHT FROM SELLER Digital_imperium Επεξ/σία 1 Απριλίου από kallair 1
theoapo Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Πληρωμή με ποια μέθοδο κάνατε από τις 3 διαθέσιμες; Για κάποιον που δεν έχει καμία, ποια είναι η γρηγορότερη;
madboy Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 5 minutes ago, theoapo said: Πληρωμή με ποια μέθοδο κάνατε από τις 3 διαθέσιμες; Για κάποιον που δεν έχει καμία, ποια είναι η γρηγορότερη; Μεσω google pay, 2
Billator Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 54 λεπτά πριν, Inkjjl είπε Να πω ότι το NordVPN το δίνει δωρεάν η Revolut σίγουρα σε συνδρομές από metal και πάνω. 100% στο UK αλλά και Ελληνικό λογαριασμό που έχει ο φίλος μου, νομίζω το έδινε. Η Revolut δίνει για 2 χρόνια: - To NordVPN Basic στη Premium , - Tο NordVPN Plus στην Metal, - To NordVPN Complete στην Ultra Και όλες οι παραπάνω στακάρουν με ότι συνεπάγεται αυτό 2
Nostradamus1980 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 55 λεπτά πριν, Dude17 είπε Καλησπέρα. Όποιος αγόρασε από G2A ας κάνει μια διευκρίνηση. Πήρατε τo Complete plan και αν ναι από ποιο πωλητή; Γιατί στα σχόλια των πωλητών, κάποιοι αγοραστές σχολιάζουν ότι ο τίτλος έλεγε complete plan αλλά τελικά είναι το basic. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Το plus είναι φίλε με αγορά από τον πωλητή keyspremium 1
Sheogorath Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Nostradamus1980 είπε Το plus είναι φίλε με αγορά από τον πωλητή keyspremium Δεν υπάρχει κίνδυνος να στο κάνουν blacklist/reclaim αφού είναι μαλλον κλεμμένα κλειδιά;
Nostradamus1980 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δεν υπάρχει κίνδυνος να στο κάνουν blacklist/reclaim αφού είναι μαλλον κλεμμένα κλειδιά; Τι να σου πω θα δείξει!
Dude17 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Φίλοι @Asevastos @kallair @Nostradamus1980 ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αγόρασα από το πωλητή Piloteshopping, το πακέτο με NordPass + NordLocker και σου δίνει και το 1 ΤΒ στο cloud. Επομένως είναι όντως το complete. 1
Arkoudiar1s Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Μολις τσιμπησα κ εγω, απο G2A NordVPN για 2 χρονια στα ~ 16 € . Για τη προηγουμενη διετια ειχα δωσει 99.66 € (απο το ιστορικο συναλλαγων). Συνεπως τρομερη τιμη, ευχαριστω το φιλο για το ποστ στις προηγουμενες σελιδες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις