Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως πληρωνεις?

μεσω της υπηρεσιας ΖΕΝ ?

και ζηταει να δωσεις και το κινητό,

σωστα ?

Επεξ/σία από adminaros
Δημοσ.

Υποθέτω επιλογή από κάποιο απο τους 3 πρωτους?

Παιζει ρολο που ο πρωτος εχει 86% θετικα σχολια ενω λχ ο 3ος εχει 94% με περισσοτερες αγορες?

screenshot.1239262459.jpeg.5fb7e149a5d496f75005d84f93ae2f82.jpeg

Δημοσ.

Να πω ότι το NordVPN το δίνει δωρεάν η Revolut σίγουρα σε συνδρομές από metal και πάνω. 100% στο UK αλλά και Ελληνικό λογαριασμό που έχει ο φίλος μου, νομίζω το έδινε.

Επειδή είχα αγοράσει το 2020 το PureVPN με κάτι τις φάσης 90 λεπτά το μήνα για 5 χρόνια, να πω ότι παρόλο που το PureVPN θεωρητικά είναι "πιο μέτριο", εμένα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο πιο πολύ από το Nord γενικά. Το Nord αργεί να συνδεθεί, κάνει κάτι περίεργα ώρες ώρες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Όποιος αγόρασε από G2A ας κάνει μια διευκρίνηση. Πήρατε τo Complete plan και αν ναι από ποιο πωλητή; Γιατί στα σχόλια των πωλητών, κάποιοι αγοραστές σχολιάζουν ότι ο τίτλος έλεγε complete plan αλλά τελικά είναι το basic.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Επεξ/σία από Dude17
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ complete πήρα αλλά ήταν basic, χωρίς να με πειράζει. Δε χρειάζομαι password manager (έχω ήδη 1Password), VPN ήθελα και αυτό ήταν όπως έπρεπε. 

Edit: βασικά έχει και nordpass μέσα οπότε ίσως να είναι complete τελικά 

Επεξ/σία από Asevastos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Dude17 είπε

Καλησπέρα.

Όποιος αγόρασε από G2A ας κάνει μια διευκρίνηση. Πήρατε τo Complete plan και αν ναι από ποιο πωλητή; Γιατί στα σχόλια των πωλητών, κάποιοι αγοραστές σχολιάζουν ότι ο τίτλος έλεγε complete plan αλλά τελικά είναι το basic.

Services

nordpass logo

NordPass Premium

Δεν ξερω αν ειναι το πληρες ή ποιο ειναι, Στην συνδρομη μου βγαζει τα παραπανω στο site της nordvpn.

BOUGHT FROM SELLER  Digital_imperium
Επεξ/σία από kallair
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πληρωμή με ποια μέθοδο κάνατε από τις 3 διαθέσιμες;

Για κάποιον που δεν έχει καμία, ποια είναι η γρηγορότερη;

Δημοσ.
5 minutes ago, theoapo said:

Πληρωμή με ποια μέθοδο κάνατε από τις 3 διαθέσιμες;

Για κάποιον που δεν έχει καμία, ποια είναι η γρηγορότερη;

Μεσω google pay,

• Like 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Inkjjl είπε

Να πω ότι το NordVPN το δίνει δωρεάν η Revolut σίγουρα σε συνδρομές από metal και πάνω. 100% στο UK αλλά και Ελληνικό λογαριασμό που έχει ο φίλος μου, νομίζω το έδινε.

Η Revolut δίνει για 2 χρόνια:
- To NordVPN Basic στη Premium ,
- Tο NordVPN Plus στην Metal,
- To NordVPN Complete στην Ultra

Και όλες οι παραπάνω στακάρουν με ότι συνεπάγεται αυτό :) 

• Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Dude17 είπε

Καλησπέρα.

Το plus είναι φίλε με αγορά από τον πωλητή keyspremium

Screenshot 2025-04-01 172122.png

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nostradamus1980 είπε

Το plus είναι φίλε με αγορά από τον πωλητή keyspremium

Screenshot 2025-04-01 172122.png

Δεν υπάρχει κίνδυνος να στο κάνουν blacklist/reclaim αφού είναι μαλλον κλεμμένα κλειδιά;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Δεν υπάρχει κίνδυνος να στο κάνουν blacklist/reclaim αφού είναι μαλλον κλεμμένα κλειδιά;

Τι να σου πω θα δείξει!

Δημοσ.

Μολις τσιμπησα κ εγω, απο G2A NordVPN για 2 χρονια στα ~ 16  . Για τη προηγουμενη διετια ειχα δωσει 99.66 € (απο το ιστορικο συναλλαγων). Συνεπως τρομερη τιμη, ευχαριστω το φιλο για το ποστ στις προηγουμενες σελιδες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...