Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Πολυ ακριβη η προσφορα. Εγω πριν 4 μηνες ειχα αγορασει nordvpn μεσω shoop και πηρα πισω το 100%! 

Ρε φίλε πως αγοράζουμε μέσω shoop? ενώ έχω επιλέξει το Nord δεν με κατευθύνει για αγορά του

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Nekrozontanos είπε

Πήρα το NordVPN Complete για 2 χρόνια με 16 ευρώ περίπου απο G2A, έκανα redeem τον κωδικό και δούλεψε κανονικά.

Έχεις λινκ απο listing?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gwgos2121 είπε

Το αγόρασα και εγώ.Πως το εγκαθιστούμε τώρα;

Σου ήρθε άλλο ένα email με τον κωδικό και οδηγίες.

Πάς βήμα-βήμα με τις οδηγίες που έχει και το εγκαθιστάς.

Δημοσ.

Ναι πήρα τον κωδικό.Εκανα εγκατάσταση από Google play το nordon  έκανα εγγραφή αλλά στο app μέσα δεν έχει κάπου να βάλω τον κωδικο

Δημοσ.

Αν περαστεί το κλειδί από g2a λειτουργεί ακριβώς το ίδιο με την απευθείας παραγγελία; Επίσης λέει για 10 συσκευές, αυτές πρέπει να είναι πίσω από την ίδια ip;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, gwgos2121 είπε

Ναι πήρα τον κωδικό.Εκανα εγκατάσταση από Google play το nordon  έκανα εγγραφή αλλά στο app μέσα δεν έχει κάπου να βάλω τον κωδικο

Στο mail που σου έστειλε έχει link που θα κάνεις την ενεργοποίηση,όχι από την εφαρμογή.

Στην εφαρμογή απλά θα συνδεθείς αφού τελειώσεις με την ενεργοποίηση 

Δημοσ.

Παιδιά έχει πάρει ήδη και θέλει να μοιραστούμε μια συνδρομή NordVPN (5 άδειες ο καθένας) ας μου στείλει PM. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nekrozontanos είπε

Πήρα το NordVPN Complete για 2 χρόνια με 16 ευρώ περίπου απο G2A, έκανα redeem τον κωδικό και δούλεψε κανονικά.

Ωραίος, μόλις το τσίμπησα και παίζει κομπλέ

Δημοσ.

Το basic αρκεί για τη δουλειά αυτή. Τα plus, ultra κλπ έχουν έξτρα εφαρμογές όπως password manager. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...