Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα αυτό εδώ.. Για να έχω καλύτερο internet..  Η τοποθέτηση του είναι εύκολη;  Μπαίνει κατευθείαν στην πρίζα και βρίσκει απευθείας το WiFi που θέλω εγώ;;

Πως γινεται η τοποθετηση του; Ευχαριστω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 31/3/2025 στις 7:28 ΠΜ, takoulou είπε

Αγόρασα αυτό εδώ.. Για να έχω καλύτερο internet..  Η τοποθέτηση του είναι εύκολη;  Μπαίνει κατευθείαν στην πρίζα και βρίσκει απευθείας το WiFi που θέλω εγώ;;

Πως γινεται η τοποθετηση του; Ευχαριστω..

τρεχεις το wizard.δεν ειναι δυσκολο.εναλλακτικα με το wps κουμπι που εχει πανω

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
  Στις 1/4/2025 στις 1:02 ΠΜ, poulinos είπε

τρεχεις το wizard.δεν ειναι δυσκολο.ενςλλακτικα με το wps κουμπι που εχει πανω

Καλημερα...Με το κουμπι ... Και αυτοματα θα γινει;

Δημοσ.

Η τοποθέτηση είναι εύκολη, μπορείς να δείς τις οδηγίες 2-3 βήματα είναι

Μπορείς να κατεβάζεις την εφαρμογή της εταιρίας η να δεις κάποιο video πχ αυτό https://www.youtube.com/watch?v=i1cVLm-7wdo

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση....

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να έχουμε διαφορετικό κωδικό στο νέο δίκτυο που δημιουργούμε ;;

Αν δεν μπορεί να γίνει με το συγκεκριμένο μπορεί να γίνει με κάποιο άλλο extender;;

ευχαριστώ.

Δημοσ.
  Στις 1/4/2025 στις 6:43 ΠΜ, takoulou είπε

Καλημερα...Με το κουμπι ... Και αυτοματα θα γινει;

αν υποστηριζει Wps και το router ναι.λογικα στο manual θα σου λεει και για το wps.

Στις 1/4/2025 στις 11:38 ΜΜ, geokon07 είπε

Η τοποθέτηση είναι εύκολη, μπορείς να δείς τις οδηγίες 2-3 βήματα είναι

Μπορείς να κατεβάζεις την εφαρμογή της εταιρίας η να δεις κάποιο video πχ αυτό https://www.youtube.com/watch?v=i1cVLm-7wdo

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση....

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να έχουμε διαφορετικό κωδικό στο νέο δίκτυο που δημιουργούμε ;;

Αν δεν μπορεί να γίνει με το συγκεκριμένο μπορεί να γίνει με κάποιο άλλο extender;;

ευχαριστώ.

Επέκταση  

σε καποια γινεται πραγματι αλλα δεν μπορω να θυμηθω σε ποια ή μαλλον σε ποιο operating mode.αν ψαξεις για tp link operating modes θα δεις πανω κατω τι υποστηριζουν και λογικα θα δεις ποια το κανουν. ή αν δεις το manual απο καποιο repeater.

https://community.tp-link.com/us/home/forum/topic/160871

Δημοσ.

Καλησπέρα.... Για καλύτερο  σήμα μέσα σε ένα σπίτι  επειδή το  router είναι  σε αλλο όροφο  να βάλω  διπλό  repeater.... Έχω ένα έξω  από το σπίτι  σε πρίζα και να τοποθετήσω  ακόμη  ένα  μέσα σε μια πρίζα... Θα πρέπει  να είναι  το ίδιο  ακριβώς..

Δημοσ.
  Στις 6/4/2025 στις 6:20 ΜΜ, takoulou είπε

Καλησπέρα.... Για καλύτερο  σήμα μέσα σε ένα σπίτι  επειδή το  router είναι  σε αλλο όροφο  να βάλω  διπλό  repeater.... Έχω ένα έξω  από το σπίτι  σε πρίζα και να τοποθετήσω  ακόμη  ένα  μέσα σε μια πρίζα... Θα πρέπει  να είναι  το ίδιο  ακριβώς..

οχι μπορει να ειναι οτιδηποτε.απλα να ξερεις οτι αμα παιξεις cascade δηλαδη -> router -> repeater1 -> Repeater2 οτι θα χασεις αρκετα σε ταχυτητες ενδεχομενως. πρεπει να ειναι dual band ολα για να πετυχεις καλυτερο αποτελεσμα. επισης αν δεν ξερεις πολλα εκει θα βολευε αλλα ειναι ακριβο να πηγαινες σε τριπλο mesh. αν μπορεις καπου να ριξεις καλωδιο και να μην παιξουν ολα με wifi τοτε θα ειναι ολα καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...