Αλέξης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Καλησπερα.Γνωριζει καποιο απο τα λυκονια που υπαρχουν στο forum,γιατι ο ie6sp1, δεν ανοιγει καποια sites,και προ παντων το site της Microsoft\Windows\Update.To firewall ειναι ΟΚ.Ξαφνικα προεκυψε το προβλημα.Ουτε και με τα settings\default,γινεται τιποτα. Αν γνωριζει καποιος κατι,ας βοηθησει.Δεν ειμαι και παρα πολυ γνωστης των τεκτενομενων.Ευχαριστω...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Τι ακριβώς βγάζουν τα site που δεν ανοίγουν; Και, κυρίως, τι ακριβώς βγάζει το Windows Update;
Αλέξης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Τα sites που δεν ανοιγουν,παραμενουν τελειως κενα (λευκα), η δε Microsoft,βγαζει μια σειρα ακατανοητα,και εκει κολλαει.Υπαψιαζομαι τον Zone Alarm, θα δοκιμασω και χωρις αυτον και βλεπουμε.Σε ευχαριστω που μου απαντησες.
Highlander Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Αλέξη το ίδιο πρόβλημα έχω σε ένα PC. Δεν ξέρω καθόλου το λόγο και όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Το πιό εύκολο για εμένα ήταν να χρησιμοποιήσω Mozilla. Καλό θα ήταν όμως να βρίσκαμε τη λύση.
actorgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα στον Internet Explorer, ακολουθήστε τα εξής βήματα: Κλείστε όλα τα προγράμματα που εκτελούνται. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start) και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run). Πληκτρολογήστε regsvr32 urlmon.dll και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK. Όταν εμφανιστεί το μήνυμα "Το DllRegisterServer στο urlmon.dll ολοκληρώθηκε με επιτυχία", κάντε κλικ στο κουμπί OK. Εάν η ενέργεια αυτή δεν επιλύσει το ζήτημα, επαναλάβετε τα βήματα 2 έως 4 για καθένα από τα παρακάτω αρχεία (στο βήμα 3, αντικαταστήστε το όνομα αρχείου Urlmon.dll με καθένα από τα παρακάτω ονόματα αρχείων): Shdocvw.dll Msjava.dll Actxprxy.dll Oleaut32.dll Mshtml.dll Browseui.dll Shell32.dll (μόνο στα Windows XP και στα Windows 2000) Σβηστε επισης το ιστορικο τα cookies και τα απο τον explorer
Αλέξης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Καλα λεω μερικους εδω μεσα ΛΥΚΟΝΙΑ !!!!!. Μραβο actorgr,η λυση αυτη ηταν.Ξεχναω εγω τωρα το "regsvr32 urlmon.dll"? Τωρα τι ενεργειες γινανε στο παρασκηνιο,αυτα ειναι μια αλλη θλιβερη ιστορια.... Σε ευχαριστω πολυ.
Αλέξης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Καλα λεω μερικους εδω μεσα ΛΥΚΟΝΙΑ !!!!!. Μραβο actorgr,η λυση αυτη ηταν.Ξεχναω εγω τωρα το "regsvr32 urlmon.dll"? Τωρα τι ενεργειες γινανε στο παρασκηνιο,αυτα ειναι μια αλλη θλιβερη ιστορια.... Σε ευχαριστω πολυ.
Αλέξης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Συνωμη για το τριπλο post,ουτε που καταλαβα πως εγινε.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.