Nikolaslev Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Γεια σας συμφοφουρητες θα ήθελα να ρωτήσω το εξής Το συμβόλαιο μου έληγε και το ξανά ανανέωσα γραμμή 24 άρα adsl γιατί δεν πιάνει κάτι άλλο στην περιοχή που μένω η cosmote μου έστειλε νέο router το speedport plus είχα το speed port entry 2I(και μου είπαν να το επιστρεψω όπως και εκανα )με το νέο router αργούν σελίδες να ανοίξουν η βίντεο η πολλές φορές βγάζει ότι το ιντερνέτ σας χάθηκε γενικά θεματάκια Γιατί η cosmote επιμένει ότι αυτό το router είναι πιο καλό από το παλιό ενώ τους είπα ότι διάβασα και σε forum που λένε ποσά αρνητικά για το speedport plus λένε ότι είναι καλύτερο μπορεί να έχει θέμα να ζητήσω αντικατάσταση, να μου στείλουν καινούργιο? Η καλυτέρα να πάρω ένα νέο router άμα υπάρχει στα 20 ευρώ tplink ? η άμα υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία σε αυτά τα χρήματα σας ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:00 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:00 πμ On 30/03/2025 at 21:25, Nikolaslev said: Γεια σας συμφοφουρητες θα ήθελα να ρωτήσω το εξής Το συμβόλαιο μου έληγε και το ξανά ανανέωσα γραμμή 24 άρα adsl γιατί δεν πιάνει κάτι άλλο στην περιοχή που μένω η cosmote μου έστειλε νέο router το speedport plus είχα το speed port entry 2I(και μου είπαν να το επιστρεψω όπως και εκανα )με το νέο router αργούν σελίδες να ανοίξουν η βίντεο η πολλές φορές βγάζει ότι το ιντερνέτ σας χάθηκε γενικά θεματάκια Γιατί η cosmote επιμένει ότι αυτό το router είναι πιο καλό από το παλιό ενώ τους είπα ότι διάβασα και σε forum που λένε ποσά αρνητικά για το speedport plus λένε ότι είναι καλύτερο μπορεί να έχει θέμα να ζητήσω αντικατάσταση, να μου στείλουν καινούργιο? Η καλυτέρα να πάρω ένα νέο router άμα υπάρχει στα 20 ευρώ tplink ? η άμα υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία σε αυτά τα χρήματα σας ευχαριστώ με 20 ευρω δεν αγοραζεις ουτε tp link. fritz ωραια αλλα ακριβα. επισης εχεις voip ή οχι
uniquegr Δημοσ. Πέμπτη στις 09:01 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:01 πμ Αρχικά, με ποιο τρόπο συνδέεσαι; Χρησιμοποιείς ethernet ή wifi? Αν συνδέεσαι μέσω wifi, δοκίμασε και με καλώδιο και αν κάνει πάλι τα ίδια, θα πρέπει να το αναφέρεις στη Cosmote για να δουν που οφείλεται. Το router δείχνει να συγχρονίζει στα 24 mbps; Μήπως έχει πέσει η ταχύτητα πριν απο το router?
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 01:34 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:34 πμ 16 hours ago, uniquegr said: Αρχικά, με ποιο τρόπο συνδέεσαι; Χρησιμοποιείς ethernet ή wifi? Αν συνδέεσαι μέσω wifi, δοκίμασε και με καλώδιο και αν κάνει πάλι τα ίδια, θα πρέπει να το αναφέρεις στη Cosmote για να δουν που οφείλεται. Το router δείχνει να συγχρονίζει στα 24 mbps; Μήπως έχει πέσει η ταχύτητα πριν απο το router? μεχρι 24 επισης περα απο το ethernet και wifi να μας πει αν το κανουν ολες οι συσκευες ή μονο μια. μπορει αυτη η μια πχ να συνδεεται στα 2,4 ghz και να εχει τιποτα παρεμβολες ή να εχει θεμα σαν συσκευή. καλο θα ηταν να ανεβασει και χαρακτηριστκα γραμμης απο το router για να δουμε sync,attenuation,margin. και αν εχει voip για να ξερουμε ποσο ευκολα μπορει να αλλαξει router. μπορει και η συσκευή να εχει μονο 2,4ghz.εκτος αν μετα ειναι και θεμα ποσο δυνατο σημα wifi πιανει στο χωρο που δοκιμαζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα