nazarene Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 30/3/2025 στις 5:35 ΜΜ, arafat4 είπε 100 εύρο θέλω κάνει θέλω παίζω καλύτερα gamer 50 characters translated 423 characters left today English - Klingon chaH vISopmeH mIw vISop vIneH
sattack Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 31/3/2025 στις 3:12 ΠΜ, arafat4 είπε Να πάρω αυτή είναι am5 ASRock B650M Pro RS Micro ATX sAM5 90-MXBLP0-A0UAYZ Αυτή είναι μητρικη ΑΜ5. Παιζε μονο με επεξεργαστές ΑΜ5 και DDR5. Δεν παιζει με τον επεξεργαστή AM4 και τη μνήμη DDR4 που εχεις τωρα. Οποτε αν την παρεις, πρέπει να κάνεις τωρα την αλλαγή σε ολα και να παρεις και νεο επεξεργαστή και μνημη.
micos000 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Φίλε @arafat4 μου φαίνεται ότι μας τρολάρεις κανονικά και με τον νόμο. Πριν 4 μήνες άνοιξες ακριβώς το ίδιο θέμα στο τμήμα για τους επεξεργαστές και τις μητρικές και έπαιρνες παρόμοιες απαντήσεις και κάποια στιγμή αγνόησες ότι λέγαμε και το γύρισες σε αλλαγή δίσκου μέχρι που το παράτησες τελείως εκείνο το νήμα. Έρχεσαι τώρα δηλαδή με τα ίδια screenshots και τις ίδιες ερωτήσεις και ελλιπείς πληροφορίες και ανοίγεις νέο νήμα για το ίδιο θέμα; Έλεος δηλαδή! Επεξ/σία 31 Μαρτίου από micos000 6
benign Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 31/3/2025 στις 8:29 ΠΜ, micos000 είπε Φίλε @arafat4 μου φαίνεται ότι μας τρολάρεις κανονικά και με τον νόμο. Πριν 4 μήνες άνοιξες ακριβώς το ίδιο θέμα στο τμήμα για τους επεξεργαστές και τις μητρικές και έπαιρνες παρόμοιες απαντήσεις και κάποια στιγμή αγνόησες ότι λέγαμε και το γύρισες σε αλλαγή δίσκου μέχρι που το παράτησες τελείως εκείνο το νήμα. Έρχεσαι τώρα δηλαδή με τα ίδια screenshots και τις ίδιες ερωτήσεις και ελλιπείς πληροφορίες και ανοίγεις νέο νήμα για το ίδιο θέμα; Έλεος δηλαδή! Επέκταση Εχουμε γεμισει με αλλοπροσαλλους καινουργιους χρηστες,με ελλιπεστατη πληροφορηση και διατυπωση,μερικες φορες και αγενεις και αφου τους βοηθησεις,μετα εξαφανιζονται χωρις ενα ευχαριστω.Πολλες φορες ρωτανε διαφορα πραγματα,αρκετα παλια και εμπειρα μελη τους βοηθουνε και στο τελος ανακοινωνουν μια αλλη ασχετη αγορα,δικης τους επιλογης και φευγουν. Αλλοι παλι γραφουν για τυχον τεχνικο προβλημα σε στυλ '' χαλασε ο υπολογιστης μου τι να φταιει?'' Και περιμενουν απαντηση. Οπως εχω ξαναγραψει,απο το 21 μεχρι το 23,λογω προσωπικων θεματων,απειχα αρκετα απο το insomnia,αλλα με αυτα που βλεπω εχω πραγματικα απορισει. Γνωμη μου,αν καποιος δεν δινει αρκετες και πληρεις πληροφοριες του τι ακριβως εχει,τι εφαρμογες/παιχνιδια τρεχει,τι budget διαθετει τι οθονη, κ.τ.λ. να μην του απαντανε. Γιατι και ο αλλος δεν φταιει να χανει χρονο καλοπροαιρετα να βοηθησει και να πηγαινει τζαμπα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου από benign 4
sattack Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Σωστό και αυτό. Προσωπικά τις περισσότερες φορές απαντάω με μια γενική τοποθέτηση που πιο πολύ απευθύνεται σε άλλους που τυχόν διαβάσουν, ώστε να πάρουν πληροφορίες και τρόπο σκέψης, και πολύ λιγότερο με νοιάζει αν τελικά ο ΟΡ θα το αγνοήσει. 2
Chris2756 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Τωρα και λιγη ευγενεια, δεν βλαπτει. Το να πω, ενα ευχαριστω δλδ, σε καποιον που μου εδωσε μια συμβουλη, μια ιδεα τεσπα, τι θα παθω, θα μου πεσουν τα γαλονια? Ενας λογος παραπανω, αν ειμαι "εισαγομενος" να δειξω οτι "αναβαθμιστηκα" εδω που ηρθα και δεν παρεμεινα το "κουτσουρο" που ημουν εκει απο οπου ηρθα 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα