arafat4 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω ποια μητρική μου πρώτηνετε να πάρω έχω αυτή
nickol-us Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Βοήθα λίγο το νήμα, τον εαυτό σου και τον κόσμο να καταλάβει τι θες. Αφού έχεις μητρική, γιατί χρειάζεσαι άλλη; Καταστράφηκε; Δεν σου αρκεί; Τι ανάγκες έχεις; Τι επεξεργαστή θα συνδυάσεις; Ποια η χρήση που κάνεις; Περίπου τι χρήματα θες να διαθέσεις; 5
arafat4 Δημοσ. 30 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 100 εύρο θέλω κάνει θέλω παίζω καλύτερα gamer θα σας πω αυτά που έχω Επεξ/σία 30 Μαρτίου από arafat4
nickol-us Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Προσπαθώ να καταλάβω τι ζητάς, για να μη σε κατευθύνω λάθος ή κάνεις κάποια κακή αγορά. Παραθέτω τα στοιχεία του η/υ όπως μου τα έστειλες σε πμ Spoiler Cylon mini Asrock - A520M HVS R5 - 4500 32gb ram 512gb αποθηκευτικό Βάσει κουτιού λοιπόν δεν μπορείς να βάλεις μητρική μεγαλύτερο από m-atx. H πιο λογική και συμφέρουσα λύσει δείχνει η m-atx. Με τον επεξεργαστή που έχεις η λογική λέει οτι αν θες μια οικονομική λύση, κοιτάς σε κάποια b450m μητρική. Αν νομίζεις οτι θα δεις μελλοντική αναβάθμιση, ίσως συμφέρει να δεις και b550m μητρική. Γρήγορα - γρήγορα, από τα φίλτρα του σκρουτζ, ορίστε μερικές επιλογές από τις διαθέσιμες μητρικής στο budget σου https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=31090996%2C25272107%2C15598886%2C24222314%2C24005309%2C26231445 Αν θες περισσότερη ανάλυση, θα πρέπει να θέσεις καλύτερα τα ζητούμενά σου
filipprin Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αλλάζοντας μητρική δεν θα παίζεις καλύτερα gamer .Πες τι μονιτορ εχεις και τι παιχνιδια παίζεις ετσι ωστε να επενδυσεις αλλου. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από filipprin 2
arafat4 Δημοσ. 30 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, filipprin είπε Αλλάζοντας μητρική δεν θα παίζεις καλύτερα gamer .Πες τι μονιτορ εχεις και τι παιχνιδια παίζεις ετσι ωστε να επενδυσεις αλλου. Θα αλλάξω και κάρτα γραφικών και επεξεργαστή αυτή μητρική είναι καλή https://www.bestprice.gr/item/2156214331/gigabyte-aorus-b550m-elite-motherboard-micro-atx-me-amd-am4-socket.html ?
nickol-us Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, arafat4 είπε Θα αλλάξω και κάρτα γραφικών και επεξεργαστή αυτή μητρική είναι καλή https://www.bestprice.gr/item/2156214331/gigabyte-aorus-b550m-elite-motherboard-micro-atx-me-amd-am4-socket.html ? Τελικά τι είναι αυτό που ζητάς; Αν τα αλλάξεις "όλα", τι συζητάμε; Γιατί ασχολούμαστε με τον τωρινό επεξεργαστή αν θες να αλλάξεις; Γιατί δεν ξεκαθαρίζεις τι ακριβώς θες; Βλέπω και σε άλλη μηνύματα σου οτι έχεις κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας. Βοήθησε μας για να σε βοηθήσουμε... 2
arafat4 Δημοσ. 30 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου Θέλω σιγά σιγά να αλλάξω όλα για νέα game για αυτό ρωτάο άμα μπορώ.. να αλλάξω σιγά σιγά
nickol-us Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Υπάρχουν συγκεκριμένα games που θα ήθελες να παίξεις και δεν μπορείς τώρα; Στο screenshot που μου έστειλες, είδα οτι έχεις ένα generic 1080p monitor, έχεις σκοπό να το αλλάξεις κι αυτό; Υπάρχει περίπωση να πας για 1440p ανάλυση ή να κυνηγήσεις πολλά hz (fps); Όλα αυτά είναι σημαντικά και παίζουν τον ρόλο τους. Μπορεί απλά και με μια καλύτερη κάρτα γραφικών να είναι απλά η λύση όπως είπε ο filipprin
arafat4 Δημοσ. 30 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Θελω να μπορώ να παίξω gta το νεω που θα βγεί... Όχι οθόνη είναι κενουγρια .. απλά θέλω αλλάξω επεεξεσταση και μητρική και κάρτα γραφικών μετά από καιρό Επεξ/σία 30 Μαρτίου από arafat4
sattack Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Μόνο καρτα γραφικων θα αλλάξεις όταν χρειαστεί. Μετά, αν ο επεξεργαστής σου κάπου μοιάζει να μην βοηθάει, θα σκεφτεις αν αλλάξεις μόνο επεξεργαστή ΑΜ4. Και, είτε αργότερα, είτε τότε άμεσα αν αποφασισεις οτι δεν συμφέρει να αλλάξεις επεξεργαστή πάλι σε ΑΜ4, θα αλλάξεις πλέον όλη μαζί την πλατφόρμα μητρική-μνήμη-επεξεργαστή σε κάτι πιο νέο (πιθανότατα το ΑΜ5 θα είναι και τότε το πιο νέο). Δεν έχεις κανένα λόγο τωρα να πετάξεις χρηματα σε νέα μητρικη ΑΜ4. Δεν πρόκειται να σου προσφέρει τίποτα στον τομέα των παιχνιδιών. Κράτα την μητρική που ήδη έχεις με τα 32GB DDR4 που ήδη εχεις, μέχρι να αναγκαστείς να αλλάξεις όλη μαζί την πλατφόρμα. 2
arafat4 Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 13 ώρες πριν, dsi44 είπε φιλε πες μας τι θες να παιξεις και τι εχεις τωρα Cylon mini Asrock - A520M HVS R5 - 4500 32gb ram 512gb αποθηκευτικό 13 ώρες πριν, sattack είπε Μόνο καρτα γραφικων θα αλλάξεις όταν χρειαστεί. Μετά, αν ο επεξεργαστής σου κάπου μοιάζει να μην βοηθάει, θα σκεφτεις αν αλλάξεις μόνο επεξεργαστή ΑΜ4. Και, είτε αργότερα, είτε τότε άμεσα αν αποφασισεις οτι δεν συμφέρει να αλλάξεις επεξεργαστή πάλι σε ΑΜ4, θα αλλάξεις πλέον όλη μαζί την πλατφόρμα μητρική-μνήμη-επεξεργαστή σε κάτι πιο νέο (πιθανότατα το ΑΜ5 θα είναι και τότε το πιο νέο). Δεν έχεις κανένα λόγο τωρα να πετάξεις χρηματα σε νέα μητρικη ΑΜ4. Δεν πρόκειται να σου προσφέρει τίποτα στον τομέα των παιχνιδιών. Κράτα την μητρική που ήδη έχεις με τα 32GB DDR4 που ήδη εχεις, μέχρι να αναγκαστείς να αλλάξεις όλη μαζί την πλατφόρμα. Να πάρω αυτή είναι am5 ASRock B650M Pro RS Micro ATX sAM5 90-MXBLP0-A0UAYZ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα