orone Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Ειναι μεσα και το τελωνειο βλεπω, 100 ευρω. Δλδ κανονικη τιμη οι Αγγλοι την αγοραζουν κοντα σταο 620-640 ;; Και εδω εχει 900+ ;; 620 λίρες τελική παραδόξως.
Witcher1st Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, orone said: 620 λίρες τελική παραδόξως. 620 λιρες απο τις οποιες οι 60 λιρες ειναι το τελωνειο ομως. Οποτε ο κατοικος αγγλιας την αγοραζει κοντα στις 560 λιρες. Παραδοξως. Επεξ/σία 31 Μαρτίου από Witcher1st 1 1
HatTrick Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 5 ώρες πριν, Witcher1st είπε 620 λιρες απο τις οποιες οι 60 λιρες ειναι το τελωνειο ομως. Οποτε ο κατοικος αγγλιας την αγοραζει κοντα στις 560 λιρες. Παραδοξως. τι σχέση έχει η τριτοκοσμική Ελλάδα με την εξαιρετικά μικρή αγοραστική δυναμη σε σχέση με την Αγγλία;
forgotten Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Witcher1st είπε 620 λιρες απο τις οποιες οι 60 λιρες ειναι το τελωνειο ομως. Οποτε ο κατοικος αγγλιας την αγοραζει κοντα στις 560 λιρες. Παραδοξως. ΛΑΘΟΣ το αμαζον υπολογιζει παντα το φπα της χωρας που στελει σε αυτη τη περιπτωση ειναι 625 λιρες για αποστολη σε αγγλια Επεξ/σία 31 Μαρτίου από forgotten 1
orone Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μάγκες μένω Αγγλία, η τιμή είναι αυτή που ανέφερα προηγουμένως με αποστολή Αγγλία, χωρίς μεταφορικά γιατί έχω Prime @Witcher1st παρεμπιπτόντως, τρομερό να ειρωνεύεσαι ενώ είναι προφανές ότι δεν έχεις ιδέα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου από orone 2
Witcher1st Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, orone said: Μάγκες μένω Αγγλία, η τιμή είναι αυτή που ανέφερα προηγουμένως με αποστολή Αγγλία, χωρίς μεταφορικά γιατί έχω Prime @Witcher1st παρεμπιπτόντως, τρομερό να ειρωνεύεσαι ενώ είναι προφανές ότι δεν έχεις ιδέα. Αμα μενεις Αγγλια παω πασο φιλε μου. Οποτε με τα μεταφορικα ποσο παει το μαρουλι; Αν και εγω αναφερομαι στο τελωνειο.. Δλδ αμα ειναι να δωσεις 650 λιρες, δλδ 800 ευρω και πληρωσεις και αλλα 150 τελωνειο, κοντα στα 1000. Τι στο καλο προσφορα ειναι; Επεξ/σία 31 Μαρτίου από Witcher1st
Narayan Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Όλα αυτά σε κάρτα με προτεινόμενη τιμή λιανικής τις 569 λίρες, βεβαίως βεβαίως.
Witcher1st Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Αυτο το ποσο ειναι το τελωνειο μεσα στη τιμη ή εδω Ελλαδα θα πληρωσουμε επιπλεον; 17 minutes ago, orone said: Μάγκες μένω Αγγλία, η τιμή είναι αυτή που ανέφερα προηγουμένως με αποστολή Αγγλία, χωρίς μεταφορικά γιατί έχω Prime @Witcher1st παρεμπιπτόντως, τρομερό να ειρωνεύεσαι ενώ είναι προφανές ότι δεν έχεις ιδέα. Συμφωνα με τον παραπανω πινακα, ο αγγλος θα πληρωσει μονο 617,98 ευρω. Ουτε import fees εχει, ουτε μεταφορικα.
ninos30 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Δεν είμαι ο πιο ειδικός να απαντήσει αλλά πλέον αυτό το Import Fees στην πραγματικότητα είναι το ΦΠΑ (και τα μεταφορικά για Ελλάδα). Μετά από άπειρα μαγειρέματα οι δασμοί έχουν ψιλοκαταργηθεί. Τουλάχιστον για Αγγλία. Έχω κάνει άπειρες αγορές από εκεί από διάφορα καταστήματα, τις περισσότερες φορές πάνω από τα 150€ που ήταν κάποτε το "αδασμολόγητο" και δεν έχω δώσει ποτέ κάτι παραπάνω. Στην Αγγλιά θα μπει μόνο το ΦΠΑ τους. Οπότε η διαφορά τιμής δεν είναι μεγάλη για Αγγλία και Ελλάδα. @Withcer1st ότι τιμή σου βγάζει το Amazon είναι η τελική. Δεν δίνεις τίποτε παραπάνω όταν έρθει το προϊόν. Τουλάχιστον αυτά λέει η εμπειρία μου αλλά και πολλών εδώ μέσα.
Arkin Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου Τελικά τα 733 παιδιά. Η 720 με revolut καθημερινές που έχει καλύτερη ισοτιμία ευρώ λίρα.
duffyduck Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Σημείωση: όταν γράφει dispatched by Amazon, τότε στην τελική τιμή περιλαμβάνει και όλους τους φόρους, (δεν πληρώνεις τίποτα εξτρα).
duffyduck Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 46 minutes ago, giantzeron said: κανει για davinci resolve? https://forum.blackmagicdesign.com/viewtopic.php?f=18&t=217436 It should use the RX 9070 / 9070XT. Heck, Davinci Resolve uses an ARC A310 for acceleration. Οπότε δεν μπορώ να δώ τον λόγο να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει την 9070XT, εφόσον έχεις το τελευταίο Davinci και τους τελευταίους AMD drivers (I believe that ReBAR, a.k.a. Resizeable BAR , should also be enabled). Επεξ/σία 31 Μαρτίου από duffyduck
@topos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 9 hours ago, giantzeron said: κανει για davinci resolve? Δυστηχως -απο όσο το χω ψαξει- μάλλον αξίζει το καπέλο η 5070t/5080i για davinci(έχει dual encoders/single decoder-η 5080 έχει 2 και από αυτους- + υποστηρίζουν h264/h265 10bit 4:2:2.) Spoiler Παρολαυτα, "διάβαζα" πως ακόμα καμία 50x0 ακόμα δεν υποστηρίζετε 100% από davinci (λογικά στο επόμενο update του davinci)-οχι ότι δεν "παίζουνε" αλλά πιθανότατα να δούμε καλύτερες επιδοσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα