villasg Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Θα ηθελα να ρωτήσω εαν εχει κανει καποιος αμφισβήτηση συναλλαγής στην eurobank , πως την εκανε και τι εγινε στην συνεχεια . Εξηγω τι επαθα : Το σαββατο 15/3 μου ηρθε ενα μυνημα στο κινητο απο την eurobank οτι εγινε προσπαθεια συναλλαγης 410€ και απορρίφθηκε . Ρωτηθηκα εαν το εκανα εγω , δ ηλωσα οτι δεν προσπαθησα εγω και απο μερους τους ακυρωσαν αμεσα την καρτα . Αλλα μπηκα στο ebanking να δω τι παιζει και ειδα αλλη μια χρεωση 117,48€ την ιδια ημερα . Προσπαθησα να κανω αμφισβητηση μεσω europhone banking αλλα μου ειπαν δεν γινετε απο εκει . Κατεβασα το εντυπο ααμφισβήτησης συναλλαγής και το εστειλα με email οπως λενε , επισης εκλεισα να παω σε καταστημα αλλα εκλεισα το 1ο διαθεσιμο ραντεβου 8/4 οποτε περιμενω . Για το email που εστειλα ποτε δεν πηρα καποια απαντηση οτι το ελαβαν ή αν θελει κατι αλλο και ψαχνομαι
villasg Δημοσ. 1 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 1 Μαϊου Ενημερωτικα : Εκλεισα ραντεβου ( 2 βδομαδες μετα ειχε κενο ) και πηγα σε καταστημα , εγινε η αμφισβητηση και σε 10 μερες εγινε η επιστροφη Για την τυχη του email δεν ενημερωθηκα ποτε , οποτε μονο καταστημα 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα