Kintrouble Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Γεια σας, Λοιπόν, πήρα εχθές να ρωτήσω το υγειονομικό για μια ιδέα που είχα για επιχείρηση. Ακούει η κυρία την ιδέα και μου λέει ότι δεν υπάρχει πουθενά στην νομοθεσία που να αναγράφει κάτι τέτοιο. Την ρωτάω τότε αυτό επιτρέπεται ή απαγορεύεται τότε. Μου επαναλαμβάνει 4-5 φορές το ίδιο πράγμα. Την ξανά ρωτάω τελευταία φορά, άρα γίνεται ή όχι. Μου λέει εφόσον δεν γράφει πουθενά κάτι, ίσως όχι. Για πείτε μου, αν στην νομοθεσία δεν αναγράφεται ότι απαγορεύεται ή επιτρέπεται τότε τι γίνεται? Σας ευχαριστώ πολύ 1 1
Vstromrider Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Πες μας τι ειναι αυτο που θες να κανεις να σου πουμε. Η νομοθεσια παντως, απαγορευει, δεν επιτρέπει.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Kintrouble είπε Γεια σας, Λοιπόν, πήρα εχθές να ρωτήσω το υγειονομικό για μια ιδέα που είχα για επιχείρηση. Ακούει η κυρία την ιδέα και μου λέει ότι δεν υπάρχει πουθενά στην νομοθεσία που να αναγράφει κάτι τέτοιο. Την ρωτάω τότε αυτό επιτρέπεται ή απαγορεύεται τότε. Μου επαναλαμβάνει 4-5 φορές το ίδιο πράγμα. Την ξανά ρωτάω τελευταία φορά, άρα γίνεται ή όχι. Μου λέει εφόσον δεν γράφει πουθενά κάτι, ίσως όχι. Για πείτε μου, αν στην νομοθεσία δεν αναγράφεται ότι απαγορεύεται ή επιτρέπεται τότε τι γίνεται? Σας ευχαριστώ πολύ Οτι δεν απαγορευεται επιτρέπεται. 1
Nabuko Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 12 ώρες πριν, Kintrouble είπε Την ρωτάω τότε αυτό επιτρέπεται ή απαγορεύεται τότε. Μου επαναλαμβάνει 4-5 φορές το ίδιο πράγμα. Την ξανά ρωτάω τελευταία φορά, άρα γίνεται ή όχι. Μου λέει εφόσον δεν γράφει πουθενά κάτι, ίσως όχι. Για πείτε μου, αν στην νομοθεσία δεν αναγράφεται ότι απαγορεύεται ή επιτρέπεται τότε τι γίνεται? 1 1
smpt Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οτι δεν απαγορευεται επιτρέπεται. στον στρατο ειναι ανάποδα. οτι δεν προβλέπετε, απαγορεύετε. 1
JakeKaufman Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 56 minutes ago, smpt said: στον στρατο ειναι ανάποδα. οτι δεν προβλέπετε, απαγορεύετε. εμείς ούτε προβλέπουμε ούτε απαγορεύουμε, σε ποιον απευθύνεσαι;
gokuthelegend Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Συνήθως αν δεν υπάρχει σαφή εικόνα για το αν επιτρέπεται ή όχι κάτι, τότε μπορείς να υποθέσεις εκ του ασφαλούς τα χειρότερα. Από την άλλη ο υπάλληλος που μιλούσες στο τηλέφωνο ενδεχομένως να μην είχε όρεξη, να είχε άλλες δουλειές, ή να μην κατάλαβε τι του είπες, οπότε αν μας έλεγες τι ιδέα είναι ίσως να σου δίναμε ποιο σαφείς απαντήσεις.
christos4 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου η νομοθεσία και οι κανονισμοί θέτουν τι μπορείς να κάνεις και τι όχι, καθώς και κάποια πράγματα που πρέπει να γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο ή που πρέπει να τηρούνται συγκεκριμένες προδιαγραφές. εσύ τώρα έχεις βρει κάτι πολύ συγκεκριμένο, για το οποία κάποια υπάλληλος σου είπε ότι δεν υπάρχει νομοθεσία. μπορεί πράγματι να μην υπάρχει, μπορεί να υπάρχει και να μην την ήξερε η υπάλληλος που μίλησες ή να μην είναι η αρμόδια υπηρεσία. το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις γραπτά τα ερωτήματα σου στις υπηρεσίες που θεωρείς ότι είναι υπεύθυνες αλλά και να μιλήσεις με έναν δικηγόρο, που θα μπορεί να σε κατευθύνει και να σου εξηγήσει την νομοθεσία. μπορείς επίσης να δεις αν υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο στο εξωτερικό, για να έχεις μια ιδέα πώς είναι καλό να κινηθείς. επίσης μπορείς να ψάξεις τα διεθνή πρότυπα (πχ ISO), αν παρέχουν προδιαγραφές για τη συγκεκριμένη λειτουργεία - έτσι θα εξασφαλίσεις ότι ακόμα και αν δεν υπάρχει ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα, εσύ λειτουργείς με ασφάλεια βάσει τον διεθνών προτύπων και πρακτικών. 2
NiKoSmile Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Kintrouble είπε Γεια σας, Λοιπόν, πήρα εχθές να ρωτήσω το υγειονομικό για μια ιδέα που είχα για επιχείρηση. Ακούει η κυρία την ιδέα και μου λέει ότι δεν υπάρχει πουθενά στην νομοθεσία που να αναγράφει κάτι τέτοιο. Την ρωτάω τότε αυτό επιτρέπεται ή απαγορεύεται τότε. Μου επαναλαμβάνει 4-5 φορές το ίδιο πράγμα. Την ξανά ρωτάω τελευταία φορά, άρα γίνεται ή όχι. Μου λέει εφόσον δεν γράφει πουθενά κάτι, ίσως όχι. Για πείτε μου, αν στην νομοθεσία δεν αναγράφεται ότι απαγορεύεται ή επιτρέπεται τότε τι γίνεται? Σας ευχαριστώ πολύ Σε λογιστή πας πρώτα να ρωτήσεις όχι στο υγειονομικό! 😏 Επεξ/σία 31 Μαρτίου από NiKoSmile
milos_ Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 30/3/2025 στις 2:23 ΠΜ, Kintrouble είπε Γεια σας, Λοιπόν, πήρα εχθές να ρωτήσω το υγειονομικό για μια ιδέα που είχα για επιχείρηση. Ακούει η κυρία την ιδέα και μου λέει ότι δεν υπάρχει πουθενά στην νομοθεσία που να αναγράφει κάτι τέτοιο. Την ρωτάω τότε αυτό επιτρέπεται ή απαγορεύεται τότε. Μου επαναλαμβάνει 4-5 φορές το ίδιο πράγμα. Την ξανά ρωτάω τελευταία φορά, άρα γίνεται ή όχι. Μου λέει εφόσον δεν γράφει πουθενά κάτι, ίσως όχι. Για πείτε μου, αν στην νομοθεσία δεν αναγράφεται ότι απαγορεύεται ή επιτρέπεται τότε τι γίνεται? Σας ευχαριστώ πολύ Στο δημόσιο ότι δεν λέει ο νόμος απαγορεύεται ενώ στον ιδιωτικό επιτρέπεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα