Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

θέλω να μπορώ να συνδέω ηχεία που δεν έχουν ΒΤ με το κινητό. Και αντίστοιχα στο αυτοκίνητο να μπορώ να παίξω μουσική από το κινητό και να το μεταφέρω με BT. Να πώ ότι στο αυτοκίνητο έχω audio jack και USB αλλά δεν έχω BT και ούτε με ψήνει η ιδέα να αλλάξω ηχοσύστημα. 

Σκέφτηκα να πάρω ένα BT audio reciever και βρήκα αυτό στο λινκ. Το έχει κανένας να μου πει αν είναι αξιόπιστο; Δεν περιμένω τρελή ποιότητα ούτε έχω μουσικό αυτί για να το διακρίνω αλλά θέλω η μουσική να ακούγεται πολύ οκ και να μην λες πω πω τι χάλια είναι. Απλά κλείνω για το συγκεκριμένο για τον λόγο ότι μπορώ να συνδέσω ηχεία που έχουν ήδη 3,5mm καρφί και μπορώ να το κουμπώσω στο reciever. Βέβαια υπάρχουν και ανταπτορες από αρσενικό σε θηλυκό...!! Αλλά να μην δώσω και μια περιουσία καθώς θεωρώ τα 12-15 ευρώ μια χαρά τιμή. 

https://www.skroutz.gr/s/34035992/Ugreen-CM523-Bluetooth-5-1-Receiver-me-thyra-exodou-USB-60300.html

Επεξ/σία από BloodDonor89
Δημοσ.

Εφόσον μπορεί να λειτουργεί ως πομπός και ως δέκτης (με επιλογή από τον ενσωματωμένο διακόπτη) λογικά θα μπορεί να σου κάνει και για τις δύο χρήσεις που αναφέρεις. Απλά στην πρώτη (ηχεία χωρίς ΒΤ με το κινητό) θα πρέπει να έχεις βολικό κάποιο USB φορτιστή για να τροφοδοτεί με ρεύμα την συσκευή. Στο αυτοκίνητο θα το έχεις κουμπωμένο στο USB (και με το καλώδιο με βύσματα 3,5" θα δίνει τον ήχο).

Και στις δύο περιπτώσεις θα έχεις τον διακόπτη στην θέση για receiver mode.

Σημείωση: Δεν την έχω, ούτε και την δοκίμασα την συγκεκριμένη συσκευή. Τα παραπάνω τα συμπεραίνω από τα χαρακτηριστικά που δίνει το skroutz.

Δημοσ.
16 hours ago, BloodDonor89 said:

Καλησπέρα σας,

θέλω να μπορώ να συνδέω ηχεία που δεν έχουν ΒΤ με το κινητό. Και αντίστοιχα στο αυτοκίνητο να μπορώ να παίξω μουσική από το κινητό και να το μεταφέρω με BT. Να πώ ότι στο αυτοκίνητο έχω audio jack και USB αλλά δεν έχω BT και ούτε με ψήνει η ιδέα να αλλάξω ηχοσύστημα. 

Σκέφτηκα να πάρω ένα BT audio reciever και βρήκα αυτό στο λινκ. Το έχει κανένας να μου πει αν είναι αξιόπιστο; Δεν περιμένω τρελή ποιότητα ούτε έχω μουσικό αυτί για να το διακρίνω αλλά θέλω η μουσική να ακούγεται πολύ οκ και να μην λες πω πω τι χάλια είναι. Απλά κλείνω για το συγκεκριμένο για τον λόγο ότι μπορώ να συνδέσω ηχεία που έχουν ήδη 3,5mm καρφί και μπορώ να το κουμπώσω στο reciever. Βέβαια υπάρχουν και ανταπτορες από αρσενικό σε θηλυκό...!! Αλλά να μην δώσω και μια περιουσία καθώς θεωρώ τα 12-15 ευρώ μια χαρά τιμή. 

https://www.skroutz.gr/s/34035992/Ugreen-CM523-Bluetooth-5-1-Receiver-me-thyra-exodou-USB-60300.html

Έχω παραγγείλει αυτό και σε καμιά 10ριά μέρες έρχεται.

https://www.amazon.it/gp/product/B0B4JTKF6T/

Αυτό που έβαλες νομίζω δεν έχει μπαταρία, οπότε πρέπει να το έχεις συνέχεια σε τροφοδοσία, οπότε δεν ξέρω αν θα παίρνει αρκετό ρεύμα για να δουλεύει από το USB του αυτοκινήτου.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Teddy77 είπε

Αυτό που έβαλες νομίζω δεν έχει μπαταρία, οπότε πρέπει να το έχεις συνέχεια σε τροφοδοσία, οπότε δεν ξέρω αν θα παίρνει αρκετό ρεύμα για να δουλεύει από το USB του αυτοκινήτου.

Μπαταρία σίγουρα δεν έχει αλλά από την άλλη δεν έχει και την κατανάλωση εξωτερικού σκληρού δίσκου 3,5"(!) για να μην το σηκώνει η USB του αυτοκινήτου!

Δημοσ.
7 minutes ago, TopCLR said:

Μπαταρία σίγουρα δεν έχει αλλά από την άλλη δεν έχει και την κατανάλωση εξωτερικού σκληρού δίσκου 3,5"(!) για να μην το σηκώνει η USB του αυτοκινήτου!

Συμφωνώ! Είχα κάτι παρόμοιο noname aliexpress συνδεδεμένο με μια κινεζιά κασετόφωνο αυτοκινήτου και δεν έπαιρνε αρκετό ρεύμα.

Δημοσ.

Στην χειρότερη περίπτωση να πάρει κάποιο φορτιστή για αναπτήρα αυτοκινήτου και να το κουμπώσει εκεί πάνω. Κάτι που ίσως χρειαστεί και η δική σου συσκευή (με το κατάλληλο καλώδιο) για την περίπτωση που σου τελειώσει η μπαταρία στον δρόμο.

• Like 1
Δημοσ.

Στο αυτοκίνητο έχω usb τροφοδοσίας που φορτίζω κινητό όταν πάω ταξίδι και έχω τους χάρτες ανοιχτούς. Οπότε στο αυτοκίνητο δεν έχω θέμα με την τροφοδοσία. Τώρα για χρήση εκτός αυτοκινήτου μπορώ να το κουμπωσω και σε κάποιο bower bank. Άλλωστε δεν το θέλω για παραλία. Να μετατρέψω κάποια ηχεία σε BT στο σπίτι για να μπορώ να παίξω μουσική από το spotify του κινητού. 

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα. 

Το δοκίμασα στο αυτοκίνητο πολύ καλός ήχος και αρκετά δυνατός. Παλιά έβαζα το κινητό μέσω καλωδίου audio jack και έπρεπε να είχα την ένταση αρκετά ψηλά. Πλέον παίζει σε νορμάλ ένταση. 

Το δοκίμασα και στα ηχεία στο σπίτι. Κανένα πρόβλημα έπαιξε με τη μία. 

Η σύνδεση πολύ εύκολη χωρίς ταλαιπωρία. 

Το δοκίμασα μόνο ως reciever και όχι ως transmitter. 

Πολύ καλό προϊόν και αναφέρομαι στο ugreen cm523. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, BloodDonor89 said:

Μου ήρθε σήμερα. 

Το δοκίμασα στο αυτοκίνητο πολύ καλός ήχος και αρκετά δυνατός. Παλιά έβαζα το κινητό μέσω καλωδίου audio jack και έπρεπε να είχα την ένταση αρκετά ψηλά. Πλέον παίζει σε νορμάλ ένταση. 

Το δοκίμασα και στα ηχεία στο σπίτι. Κανένα πρόβλημα έπαιξε με τη μία. 

Η σύνδεση πολύ εύκολη χωρίς ταλαιπωρία. 

Το δοκίμασα μόνο ως reciever και όχι ως transmitter. 

Πολύ καλό προϊόν και αναφέρομαι στο ugreen cm523. 

Μπορείς να μου λύσεις μια απορία μιας και το έχεις?

Υπάρχει τρόπος -εφοσων λέει ότι μπορεί είτε να λαμβάνει, είτε να στελνει- να μπορείς να συνδέσεις Bluetooth ακουστικά σε αυτό?

Π.χ να έχεις κάποιο walkman* και να συνδέσεις αυτό ως εξοδο->πομπό και να ακούς την μουσική από handsfree/bt ηχειο?

(Βασικά θα μπορούσε να γίνει το pairing μιας και τα ακουστικά δεν έχουν οθόνη/menu για να επιλέξεις πηγή)

Spoiler

*Δεν κυριολεκτω για το walkman, απλό το αναφέρω ως dumb συσκευή

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Αν καταλαβαίνω σωστά θέλω από την πηγή που δεν έχει Bluetooth να μεταφέρεις ασύρματα τον ήχο στα Bluetooth ακουστικά. Αυτό υπόσχεται ότι το κάνει. Ακριβώς πώς δεν ξέρω. Γτ δεν έχω Bluetooth ακουστικά. Αλλά αν ψάξεις στα review του skroutz γίνονται αναφορές για ακουστικά. Τσεκαρε εκει μήπως βρεις την απάντηση που θες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...