chrisgewrgi Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 ώρα πριν, lucanis είπε @Mitroglou7 Δεν μου λες, υπάρχει τρόπος να μην χάνω life στο parry στο συγκεκριμένο 4ο boss; Κοίτα εδώ : Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έλα ρε συ βγαινει. Δωστου κιαλλο. Εγώ το έπαιξα 30 φορές για να μάθω απεξω όλες τις κινήσεις του. Όταν βάλει φωτιά κατω ,πριν σε παρει η φωτιά πας πανω., αν ξαναβάλει πανω πεσε κατω. Σου αφαιρεί ελάχιστο και στο parry,αλλά είναι ελάχιστο.
lucanis Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου Το ένα από τα δύο cosmetics που έχει fire resistance το έβαλα. Το δαχτυλίδι δεν το έχω. Δεν λέω για τα χτυπήματα με φωτιά. Λέω για τα πρώτα χτυπήματα μόλις μπαίνεις στην αρένα.
lucanis Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου Τίποτα παιδιά τα ίδια χάλια. Θα κάνω ένα break από το παιχνίδι, μιας και με κούρασε. Level 66 Vitality: 25 Endurance: 25 Strength: 20 Willpower: 15 Proficiency: 30
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 ώρα πριν, lucanis είπε Τίποτα παιδιά τα ίδια χάλια. Θα κάνω ένα break από το παιχνίδι, μιας και με κούρασε. Level 66 Vitality: 25 Endurance: 25 Strength: 20 Willpower: 15 Proficiency: 30 Δεν υπαρχει brake. Δωστου είπαμε. Μοίρασε τα points από το proficiency στα 3 πρωτα και θα δεις πως θα βγει. Εμένα με έχει τσακίσει το 6 boss 1
lucanis Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου Το ξανάπιασα σήμερα. Εβαλα και δαχτυλίδι φωτιάς. Level 68 πλέον με Vitality 26 και Endurance 26. Νομίζω ότι με την αύξηση Vitality και Endurance κινείται πολύ πιο άνετα ο χαρακτήρας. Είχα υποτιμήσει τη σημασία τους. Φυσικά αυξάνω πάντα και τα στατιστικά του φαντάσματος, για να βοηθάει στη μάχη όσο το δυνατόν πιο πολυ. @chrisgewrgi Με Vitality 27 και Endurance 27 μπορώ πλέον να κάνω dodge και την z κίνηση του αντίπαλου. Ενα hit ήθελε ο άτιμος. Ελεος!!!! 1
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 59 λεπτά πριν, lucanis είπε ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑ!!!!! Χαχα ημέρα του boss. Μόλις έβγαλα και εγω το 6.
lucanis Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου @chrisgewrgi Δε μου λες, ο σιδηρουργός πότε βγαίνει;
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 38 λεπτά πριν, lucanis είπε @chrisgewrgi Δε μου λες, ο σιδηρουργός πότε βγαίνει; Spoiler Μόλις τελειώσεις αυτήν που εισαι
lucanis Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Και που ξέρεις που είμαι; Μπορεί να κάνω side mission! LOL Επεξ/σία 5 Απριλίου από lucanis 1
chrisgewrgi Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, lucanis είπε Και που ξέρεις που είμαι; Μπορεί να κάνω side mission! LOL Εννοώ στην πίστα που πήγες τωρα😂
lucanis Δημοσ. 6 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 5 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Εννοώ στην πίστα που πήγες τωρα😂 Εχεις υπόψην σου ότι σε side mission εμφανίζεται πάλι ο Spoiler Volbaino? Την ψιλιάστηκα την δουλειά όμως και συνέχισα στο main quest, όπου μου έδωσε μετά από καιρό το game επιτέλους αξιοπρεπές δόρυ, οπότε θα γυρίσω αργότερα στο side mission αυτό.
chrisgewrgi Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 17 ώρες πριν, Daredevil είπε άλλα 8 Θα τους κατεβάζεις το σταμινα για πλακα ε?
Daredevil Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 23 hours ago, chrisgewrgi said: Θα τους κατεβάζεις το σταμινα για πλακα ε? ναι ειδικά με το spear έτσι παίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα