chrisgewrgi Δημοσ. Παρασκευή στις 09:12 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:12 πμ (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, lucanis είπε @chrisgewrgi 4o boss έχω κολλήσει. Απόκρυψη περιεχομένων Volbaino Spoiler Δεν ειναι δύσκολο αν το μάθεις. Δεν έχει τρελές κινήσεις. Που χάνεις? Μήπως όταν βαζει φωτιά το πάτωμα? Ωστόσο έχεις ανεβάσει σωστά τα stats σου? Τα main τα ανεβάζεις? Μήπως χαλάς τα ποιντς στο Willpower και στο άλλο? Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:29 πμ από chrisgewrgi
lucanis Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 μμ @chrisgewrgi Θα σου πω αμέσως τα stats μόλις τελειώσει το update (3gb σε xbox) και μπορέσω να μπω στο παιχνίδι!
chrisgewrgi Δημοσ. Παρασκευή στις 01:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:03 μμ 26 λεπτά πριν, lucanis είπε @chrisgewrgi Θα σου πω αμέσως τα stats μόλις τελειώσει το update (3gb σε xbox) και μπορέσω να μπω στο παιχνίδι! Δώσε έμφαση σε Vitality, strength, endurance
lucanis Δημοσ. Παρασκευή στις 01:52 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 01:52 μμ Είμαι level 53 με Vitality: 24 Endurance: 24 Strength: 15 Willpower: 15 Proficiency: 24 και το Veronika the Advocate phantom είναι level 11
chrisgewrgi Δημοσ. Παρασκευή στις 01:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:58 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, lucanis είπε Είμαι level 53 με Vitality: 24 Endurance: 24 Strength: 15 Willpower: 15 Proficiency: 24 και το Veronika the Advocate phantom είναι level 11 Γιαυτο δεν βγαινει. Πολυ χαμηλό strength. Κάνε reset και μοίρασε τα points σε Vitality, endurance, kai strength. Έχεις βάλει πολλά στα δευτερεύον στατς οπως το proficiency Spoiler Δες εδώ. Πριν μάθω το armor breaker ,που του χώνεις και hits όταν κάνεις defence. Οι κινήσεις του μαθαίνονται ευκολα. Άμυνά και υπομονή και βγαινει. Όταν ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στο πάτωμα,θα πας επάνω Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:01 μμ από chrisgewrgi
lucanis Δημοσ. Παρασκευή στις 02:01 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:01 μμ Δηλαδή αν ανεβάσω strength Spoiler δεν θα χάνω στην άμυνα; Γιατί τώρα ακόμα και όταν κάνω άμυνα μου τρώει ζωή.
chrisgewrgi Δημοσ. Παρασκευή στις 02:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:04 μμ 1 λεπτό πριν, lucanis είπε Δηλαδή αν ανεβάσω strength Απόκρυψη περιεχομένων δεν θα χάνω στην άμυνα; Γιατί τώρα ακόμα και όταν κάνω άμυνα μου τρώει ζωή. Να φανταστείς έχω φάει και το 5ο boss και ακόμα έχω Willpower και proficiency 15. Θες strength ναι. Το έχεις πολύ χαμηλά.
lucanis Δημοσ. Παρασκευή στις 02:09 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:09 μμ Πόσο το έχεις ανεβάσει εσύ το Strength?
chrisgewrgi Δημοσ. Παρασκευή στις 02:11 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:11 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, lucanis είπε Πόσο το έχεις ανεβάσει εσύ το Strength? Καπου 25 νομίζω το καθένα,τα τρία πρωτα Τώρα είμαι καπου 26 27 το καθένα αλλα έχω πάει πιο κατω Και το Strength ασπουμε δεν ειναι μονο δυβαμη. Σου ανεβάζει και αλλα στατς Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:15 μμ από chrisgewrgi
lucanis Δημοσ. Παρασκευή στις 02:18 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:18 μμ Κοίτα αντί να κάνω re-assign τα stats, θα φαρμάρω. Ετσι ανεβάζω και το Spoiler level του phantom. Μόλις πήγε lvl12 (DMG Increase 15.6%)
lucanis Δημοσ. Παρασκευή στις 03:59 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 03:59 μμ @chrisgewrgi To πήγα 20 το strength αλλά με έχει για πλάκα όταν Spoiler ανεβαίνω τη σκάλα, γιατί είναι μικρός ο χώρος και τον βάζει φωτιά και χάνω από φωτιά. Τι να πω.
lucanis Δημοσ. Παρασκευή στις 05:10 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 05:10 μμ Από ότι διάβασα στο Internet, Spoiler πρέπει να ξαναπας κάτω όταν βάλει φωτιά πάνω ο Volbaino το οποίο και έκανα αλλά πάλι χάνω. Είμαι level 60 πλέον, με Vitality: 25 Endurance: 25 Strength: 20 Willpower: 15 Proficieny: 24
Mitroglou7 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:14 μμ 3 λεπτά πριν, lucanis είπε Από ότι διάβασα στο Internet, Απόκρυψη περιεχομένων πρέπει να ξαναπας κάτω όταν βάλει φωτιά πάνω ο Volbaino το οποίο και έκανα αλλά πάλι χάνω. Είμαι level 60 πλέον, με Vitality: 25 Endurance: 25 Strength: 20 Willpower: 15 Proficieny: 24 Βάλε 50vit και 50endurance
lucanis Δημοσ. Παρασκευή στις 05:18 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 05:18 μμ (επεξεργασμένο) @Mitroglou7 Δεν μου λες, υπάρχει τρόπος να μην χάνω life στο parry στο συγκεκριμένο 4ο boss; Κοίτα εδώ : Spoiler Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:32 μμ από lucanis
Mitroglou7 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:01 μμ Όχι όταν έχει flame στο σφυρί του χάνεις ζωή και στο perfect block. Αν εχεισ όμως 50vit δε σε νοιάζει τόσο. Θα μπορούσες να κάνεις προφανώς dodge αντί για parry αλλά δε θέλω να σου χαλάσω το playstyle σου. Επίσης αν θυμάμαι θα πρέπει να εχεισ ένα amulet και ένα ring με fire resistance
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα