chrisgewrgi Δημοσ. Τετάρτη στις 04:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:02 μμ 7 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Όταν κάνεις perfect guard μάθε από τώρα που είναι νωρίς στο παιχνίδι να κάνεις και attack με το R1 αμέσως μετά τη λάμψη του perfect guard. Θα πρέπει να έχεις φυσικά και το αντίστοιχο skill στο tree. Μη φοβάσαι ότι θα φας το επόμενο attack από το combo γιατί το attack μετά το perfect guard είναι πολύ γρήγορο και πολύ λίγα bosses έχουν γρήγορα combos που δε το επιτρέπουν. Μπορείς για παράδειγμα σε ένα 3hit combo του boss να του περάσεις μετά από 3 perfect guard και 3 hits που τρώνε άπειρο stamina από τη μπάρα του. Να σου πω την αλήθεια δεν το εχω δοκιμάσει. Ειναι στα common, αυτό το skill?
Mitroglou7 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:25 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε Να σου πω την αλήθεια δεν το εχω δοκιμάσει. Ειναι στα common, αυτό το skill? Είναι στο τμήμα guard του weapon skill tree. Armor breaker λέγεται Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:33 μμ από Mitroglou7 1
lucanis Δημοσ. Τετάρτη στις 07:11 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 07:11 μμ Νομίζω ότι κοντεύω να βγάλω τον Spoiler Viper.Είμαι στην τελική φάση εκεί όπου σβήνουν τα φώτα. Με βοήθεια από κόκκινο πολεμιστή, level 40, spear, και Proficiency 24. Πάντα στο easy mode.
chrisgewrgi Δημοσ. Τετάρτη στις 10:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:48 μμ 6 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Είναι στο τμήμα guard του weapon skill tree. Armor breaker λέγεται Ναι ρε φιλε ! Πετσοκοβει ανάμεσα στα hit του boss. 1
lucanis Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 μμ ΟΚ τέρμα και με το 3ο boss. Τώρα έχω κολλήσει στη Spoiler σαύρα που είναι ηλεκτρισμένη
chrisgewrgi Δημοσ. Πέμπτη στις 01:07 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:07 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lucanis είπε ΟΚ τέρμα και με το 3ο boss. Τώρα έχω κολλήσει στη Απόκρυψη περιεχομένων σαύρα που είναι ηλεκτρισμένη Χαχχαχαχ Spoiler Αν εβλεπες πως την έφαγα αυτήν θα γελούσες. Βγήκα έξω από το δωμάτιο και αυτή δεν πέρναγε την πόρτα. Της έριχνα μια απο την πορτα και έφευγα. 🤣 όντως face to face πολυ σπαστικη Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:08 πμ από chrisgewrgi
lucanis Δημοσ. Πέμπτη στις 02:35 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 02:35 μμ @chrisgewrgi To 4o boss το έχεις φάει;
chrisgewrgi Δημοσ. Πέμπτη στις 05:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:46 μμ 3 ώρες πριν, lucanis είπε @chrisgewrgi To 4o boss το έχεις φάει; Ναι. Νομίζω η σαύρα με το ηλεκτρισμό ειναι πριν το boss
lucanis Δημοσ. Πέμπτη στις 07:58 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 07:58 μμ Εγώ το βλέπω να μένω καιρό στο 4ο boss.
chrisgewrgi Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 μμ 2 ώρες πριν, lucanis είπε Εγώ το βλέπω να μένω καιρό στο 4ο boss. Οχι ρε συ αν το μόλις το μάθεις θα βγει. Εγώ με το σπαθι τα κατεβάζω πιο ευκολα
lucanis Δημοσ. Πέμπτη στις 10:49 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 10:49 μμ 2 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Οχι ρε συ αν το μόλις το μάθεις θα βγει. Εγώ με το σπαθι τα κατεβάζω πιο ευκολα Α λες μόνο για το συγκεκριμένο να αλλάξω σε σπαθί; Το είδα και από αλλού αυτό το σχόλιο για το σπαθί και το συγκεκριμένο boss.
chrisgewrgi Δημοσ. Πέμπτη στις 11:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:52 μμ 1 ώρα πριν, lucanis είπε Α λες μόνο για το συγκεκριμένο να αλλάξω σε σπαθί; Το είδα και από αλλού αυτό το σχόλιο για το σπαθί και το συγκεκριμένο boss. Γενικά όπου κολλησα και άλλαξα οπλο ήταν χειρότερα. Μετα ξαναγύριζα στο σπαθι.αλλα να κάνεις την κίνηση την δυνατή. Το charge attack.
lucanis Δημοσ. Παρασκευή στις 02:56 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:56 πμ Δύσκολο να βγει το παιχνίδι από εδώ και πέρα. Οι περισσότεροι από ότι βλέπω και στο youtube, το παρατάνε σε αυτόν τον αντίπαλο ακόμα και στο easy.
chrisgewrgi Δημοσ. Παρασκευή στις 09:23 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:23 πμ 6 ώρες πριν, lucanis είπε Δύσκολο να βγει το παιχνίδι από εδώ και πέρα. Οι περισσότεροι από ότι βλέπω και στο youtube, το παρατάνε σε αυτόν τον αντίπαλο ακόμα και στο easy. Spoiler Πιο boss Ενοεις?αυτό με το σφυρί?
lucanis Δημοσ. Παρασκευή στις 11:52 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 11:52 πμ @chrisgewrgi 4o boss έχω κολλήσει. Spoiler Volbaino
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα