chrisgewrgi Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Τωρα εχω πάρει το spear. Νομίζω είναι καλό. Και το sword ειναι καλο αλλα λίγο αργο και μου την δίνει. Μόλις τώρα, lucanis είπε Είμαι στη φάση που Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Νίκησα ένα μποσάκι, εκεί που σταματάς τα 3 δαχτυλίδια που απελευθερώνουν την ενέργεια, και πλέον στο grace έχω και την επιλογή για 2 phantoms. Αυτά τι ακριβώς είναι; Μπα εγω παω στο 2 boss. Είμαι πολυ πισω Τίποτα το game ειναι τοπ. Οποιος παιζει souls πρέπει να το παιξουν ολοι σαν να τους το διόρισε ο γιατρος. Επειδή περασε στα κρυφά ειναι κρίμα κάποιος να μη παιξει τετια παιχνιδαρα. Και βασικά εγώ δεν παιζω soul games. Μόνο στο elden ring κάηκα λίγο. Όλα τα υπόλοιπα τα παράτησα, με τελευταιο το wukong. Αλλα το συγκεκριμένο μέχρι τώρα είναι απόλαυση. Δεν ξέρω άλλα σου δίνει την αίσθηση οτι έχεις τον απόλυτο χειρισμό του char στην μάχη, χωρίς να νιώθεις λες και τρως αεροπορικες παντόφλιες από την γυναικα σου. 1
lucanis Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου @chrisgewrgi Καλά κάτσε να δεις τι δύναμη έχει το word of mouth, άσε που ο Θέμης από τους unboxholics μας είχε προειδοποιήσει! 1
Mitroglou7 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 ώρα πριν, lucanis είπε Είμαι στη φάση που Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Νίκησα ένα μποσάκι, εκεί που σταματάς τα 3 δαχτυλίδια που απελευθερώνουν την ενέργεια, και πλέον στο grace έχω και την επιλογή για 2 phantoms. Αυτά τι ακριβώς είναι; Passive buff παιρνεις απο αυτο που διαλεγεις
chrisgewrgi Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Μετά από καμιά 20αρια φορες ,αφού έμαθα ολες τις κινήσεις του ,έφαγα το τρίτο boss. Ρε παιδια μόνο εγώ βρίσκω το great sword με το blow η μόνη λύση για να κάνεις dmg σε δύσκολους?δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το βγάλω με άλλο οπλο.
Mitroglou7 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 7 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Μετά από καμιά 20αρια φορες ,αφού έμαθα ολες τις κινήσεις του ,έφαγα το τρίτο boss. Ρε παιδια μόνο εγώ βρίσκω το great sword με το blow η μόνη λύση για να κάνεις dmg σε δύσκολους?δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το βγάλω με άλλο οπλο. Δεν τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά έχω φτάσει 1 boss πριν το τέλος παίζοντας αποκλειστικά με spear. Γενικά στο internet φαίνονται όλα τα weapons viable και ίσως λίγο πιο εύκολο να θεωρείται το spear. Το κάθε ένα έχει δικό του playstyle. Αν εσένα σου κουμπώνει καλύτερα το great sword τότε με αυτό να συνεχίσεις. Εγώ βλέποντας κάποια βίντεο από τα άλλα βίντεο δε ξέρω αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω με κάποιο άλλο weapon πέρα του spear. Αφού σ'αρέσει προχώρα με αυτό. Το παιχνίδι θα γίνει ακόμη πιο απαιτητικό. 1
lucanis Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου Από ότι βλέπω και από ότι διαβάζω και από άλλους, όλοι όταν φθάνουν στο 3ο boss αναγκάζονται να πάνε σε spear. Αυτήν την αλλαγή έκανα και εγώ και ελπίζω να βοηθήσει. Βέβαια πρέπει να κάνεις και ένα reset τα stats με την κατάλληλη πέτρα.
ilos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Δεν έχω αγοράσει το game, αλλά από το demo που έπαιξα στο steam next και ήταν αρκετά μεγάλο σε διάρκεια. spear>dual wield>great sword. Βέβαια όπως και στο Sekiro αν δε μάθεις boss patterns και δε βγάζεις parries/counter moves, απλά ΔΕΝ. Ελπίζω να μην έχει στο τέλος Saint Ishin και αυτό.🤣
Mitroglou7 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 19 λεπτά πριν, ilos είπε Ελπίζω να μην έχει στο τέλος Saint Ishin και αυτό.🤣 Έχει...το κερατό μου! Εκεί έχω κολλήσει τώρα. 1
TsAkira Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν, είμαι πυροβολημένος Sekirάς, το θεωρώ το καλύτερο παιχνίδι της From. Από αυτά που διαβάζω στο thread θέλετε να μου πείτε ότι είναι παιχνίδι για μένα; Δε θέλω ρε παιδιά να παρατήσω το GoW Ragnarok αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω… Υ.Γ. Υποστηρίζει ultrawide αναλύσεις; Επεξ/σία 1 Απριλίου από TsAkira
Mitroglou7 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 λεπτό πριν, TsAkira είπε Λοιπόν, είμαι πυροβολημένος Sekirάς, το θεωρώ το καλύτερο παιχνίδι της From. Από αυτά που διαβάζω στο thread θέλετε να μου πείτε ότι είναι παιχνίδι για μένα; Δε θέλω ρε παιδιά να παρατήσω το GoW Ragnarok αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω… Παίξε μια ωρίτσα το demo να σου φύγει η απορία. Αν και εδώ θα είναι το παιχνίδι μπορείς να το παίξεις μετά το gow. Στα του παιχνιδιού. Τέλος από μένα. Εποσ. Μπορεί σαν production value να μην είναι Sekiro, αλλά στο combat είναι κατ εμέ στο ίδιο επίπεδο. Τα δε bosses του αν και με δυσκόλεψαν ΟΛΑ, όλα τα απόλαυσα εκτός από ένα προς το τέλος. ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ στο easy. Δύσκολα είναι τα bosses αλλά τα πιο δίκαια που έχω δει. Στα bosses ξεπέρασαν τη from.
chrisgewrgi Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, TsAkira είπε Λοιπόν, είμαι πυροβολημένος Sekirάς, το θεωρώ το καλύτερο παιχνίδι της From. Από αυτά που διαβάζω στο thread θέλετε να μου πείτε ότι είναι παιχνίδι για μένα; Δε θέλω ρε παιδιά να παρατήσω το GoW Ragnarok αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω… Υ.Γ. Υποστηρίζει ultrawide αναλύσεις; Ναι κανονικά. Και ειναι και πανέμορφο και full optimize. Το game ειναι επικο. Λοιπόν δεν θελω σποιλερ ,απλά να ρωτήσω μήπως μου εχει διαφύγει κατι. Εχω φτάσει στο τέταρτο boss. Εχω κατι στολές και προσπαθώ να κάνω σετακι για τα bonus stats. Βλεπω εχω lootarei κατι materials για craft. Αλλα δεν έχω δει πουθενά npc για craft. Εχω αφησει κατι πισω η προχωράω? Αν μου εχει διαφύγει κατι το λέμε αν όχι προχωράω * ναι νομίζω θα παιξω και εγω με spear. Θέλω να δω και τα blades τωρα που έχω φτάσει εδω ,βαρέθηκα το greatsword και κολλησα στο 4 boss. Αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω. Αν και δύσκολα τα boss σε καμια περιπτωση δεν τα βαριέσαι και ας παιξεις 100 φορες. Είναι απολαυστικά. + ότι παίρνει points. Επεξ/σία 1 Απριλίου από chrisgewrgi
Mitroglou7 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 23 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Ναι κανονικά. Και ειναι και πανέμορφο και full optimize. Το game ειναι επικο. Λοιπόν δεν θελω σποιλερ ,απλά να ρωτήσω μήπως μου εχει διαφύγει κατι. Εχω φτάσει στο τέταρτο boss. Εχω κατι στολές και προσπαθώ να κάνω σετακι για τα bonus stats. Βλεπω εχω lootarei κατι materials για craft. Αλλα δεν έχω δει πουθενά npc για craft. Εχω αφησει κατι πισω η προχωράω? Αν μου εχει διαφύγει κατι το λέμε αν όχι προχωράω * ναι νομίζω θα παιξω και εγω με spear. Θέλω να δω και τα blades τωρα που έχω φτάσει εδω ,βαρέθηκα το greatsword και κολλησα στο 4 boss. Αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω. Αν και δύσκολα τα boss σε καμια περιπτωση δεν τα βαριέσαι και ας παιξεις 100 φορες. Είναι απολαυστικά. + ότι παίρνει points. Πιο μετά ξεκλειδώνει το craft. 1
chrisgewrgi Δημοσ. Τετάρτη στις 02:07 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:07 πμ Μου βγαλε την ψυχή! Spoiler Μέχρι να καταλάβω ότι έπρεπε να πάω πανω για να μην καίγομαι προς το τελος με τις φωτιές στο πάτωμα! Νομίζω το πιο ωραίο boss μέχρι τώρα. 1
Mitroglou7 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:43 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:43 πμ 6 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Μου βγαλε την ψυχή! Απόκρυψη περιεχομένων Μέχρι να καταλάβω ότι έπρεπε να πάω πανω για να μην καίγομαι προς το τελος με τις φωτιές στο πάτωμα! Νομίζω το πιο ωραίο boss μέχρι τώρα. Όταν κάνεις perfect guard μάθε από τώρα που είναι νωρίς στο παιχνίδι να κάνεις και attack με το R1 αμέσως μετά τη λάμψη του perfect guard. Θα πρέπει να έχεις φυσικά και το αντίστοιχο skill στο tree. Μη φοβάσαι ότι θα φας το επόμενο attack από το combo γιατί το attack μετά το perfect guard είναι πολύ γρήγορο και πολύ λίγα bosses έχουν γρήγορα combos που δε το επιτρέπουν. Μπορείς για παράδειγμα σε ένα 3hit combo του boss να του περάσεις μετά από 3 perfect guard και 3 hits που τρώνε άπειρο stamina από τη μπάρα του.
TsAkira Δημοσ. Τετάρτη στις 03:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:30 μμ 6 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Μπορείς για παράδειγμα σε ένα 3hit combo του boss να του περάσεις μετά από 3 perfect guard και 3 hits που τρώνε άπειρο stamina από τη μπάρα του. Με το συγκεκριμένο που είπες μου ψιλοσηκώθηκε😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα