lucanis Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 49 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε 2 μερες είμαι στο final boss. Σήμερα θα αλλάξω το skill tree. Είναι το επόμενο μετά τον Hismar;
Mitroglou7 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Ναι έχει άλλο ένα πριν το final boss μετά το hismar. Έχει βδομάδες που το τελείωσα και σκέφτομαι ήδη ποτέ θα κάνω νέο PLAYTHROUGH με Dual blades Έπος ήταν το ατιμο
lucanis Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου @Mitroglou7 Τον hismar τον τελείωσες κανονικά ή με cheese. Επίσης με τι armor, τι όπλο, τι level και ποιο φάντασμα;
Mitroglou7 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 10 λεπτά πριν, lucanis είπε @Mitroglou7 Τον hismar τον τελείωσες κανονικά ή με cheese. Επίσης με τι armor, τι όπλο, τι level και ποιο φάντασμα; Τον hismar τον τελειωσα κανονικά. Armor δε θυμάμαι, κάποιο σετ που είχε σχέση με τo spear. Με spear τον έβγαλα. Φαντασμα εκείνο που δίνει stamina recovery αν και ποτε δε τον εκανα summon. Lvl ιδέα δεν έχω. Αν έπρεπε να πω στη τύχη γύρω στο 100-110 φαντάζομαι?
lucanis Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου @Mitroglou7 Μου την σπάει που φτάνεις να τον χτυπήσεις μόνο όταν σκύβει το κεφάλι. Το πρώτο μισό είναι πραγματικά πολύ βατό. Αλλά το δεύτερο phase είναι δύσκολο. Και με 2 anti-chaos φυλαχτά, anti-chaos armor και anti chaos potion που πίνω να φανταστείς δεν χάνω από chaos damage.
Mitroglou7 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Ηταν το μόνο κακό boss σε όλο το παιχνίδι κυρίως γιατί κρατάει πάρα πολύ η μάχη. Δε τον βρήκα τρελά δύσκολο(καμιά σχέση με το τελευταίο boss) αλλά κάθε death πονούσε αρκετά γιατί ήταν κακό και χρονοβόρο fight.
lucanis Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 1 ώρα πριν, Mitroglou7 είπε Ηταν το μόνο κακό boss σε όλο το παιχνίδι κυρίως γιατί κρατάει πάρα πολύ η μάχη. Δε τον βρήκα τρελά δύσκολο(καμιά σχέση με το τελευταίο boss) αλλά κάθε death πονούσε αρκετά γιατί ήταν κακό και χρονοβόρο fight. Το θέμα είναι ότι εγώ το παίζω και σε easy mode αλλά και πάλι δυσκολεύομαι.
chrisgewrgi Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Το τελείωσα. Τι παιχνιδαρα ηταν αυτή! Ευτηχως πάντως δεν έσπασα κανα κοντρολλερ στο final boss. Μόλις άλλαξα armor βγήκε. 1
lucanis Δημοσ. 26 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου Εγώ έχω κολλήσει hismar καθώς μου τελείωσαν και τα Willpower Orb. Τουλάχιστον πήρα τις οδηγίες που μου λείπανε για το chaos potion.
chrisgewrgi Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 20 ώρες πριν, lucanis είπε Εγώ έχω κολλήσει hismar καθώς μου τελείωσαν και τα Willpower Orb. Τουλάχιστον πήρα τις οδηγίες που μου λείπανε για το chaos potion. Πηγαινε αγορασε από το barn.
lucanis Δημοσ. 27 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Πηγαινε αγορασε από το barn. Εντωμεταξύ ο Βάρδος στο Embars Ruins δεν μου δίνει άλλα. Μάλλον πρέπει να πάω στους υπόλοιπους. Γενικά πολύ στημένο το παιχνίδι. Επεξ/σία 27 Απριλίου από lucanis
lucanis Δημοσ. 29 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου Ευτυχώς ξεκίνησε μετά το τελευταίο patch να δίνει ο βάρδος Willpower Orb. Ανέβασα και λίγο Strength για να πάω το agility στο B για την chaos defensive armor και τώρα θα ανεβάζω μόνο Proficiency πλέον για να δυναμώσει το damage που κάνω γιατί βλέπω ότι ακόμα δεν κάνω αρκετό damage.
Readiness Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Όχι, βάστα γερά lucani. Και γω στο final boss είμαι. Αυτό το game.. once in a lifetime.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα