VolleyPhotos Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Καλησπέρα Χρειάζομαι έναν φορητό σκληρό δίσκο 2T. Λογικά πρέπει να πάρω έναν ssd αλλά διαβάζω διάφορα αρνητικά σχόλια για γνωστές εταιρίες (πχ wd) και αν είναι να δώσω 150€+, θέλω να είναι αξιόπιστος. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ 2 λεπτά πριν, VolleyPhotos είπε Καλησπέρα Χρειάζομαι έναν φορητό σκληρό δίσκο 2T. Λογικά πρέπει να πάρω έναν ssd αλλά διαβάζω διάφορα αρνητικά σχόλια για γνωστές εταιρίες (πχ wd) και αν είναι να δώσω 150€+, θέλω να είναι αξιόπιστος. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ Χρήση: αποθήκευση φωτογραφιών και video
jodact Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αν μιλάμε για SSD νομίζω θα έφτιαχνα κάτι τέτοιο. Που ήδη έχω δηλαδή. Το enclosure ειναι ισως το καλύτερο 10gbps. Πραγματικά πιάνει 890+MB/s. Σε εμενα κατα μέσο όρο παίζει στα 900+ με Kingston KC3000. Και ειναι πιο ασφαλές απο καποια "all in one" λύση τύπου Samsung. Αν χαλάσει πχ το enclosure, παίρνεις άλλο και εχεις πάλι πρόσβαση στα δεδομένα. Και μπορεις να βάλεις όσο καλό δίσκο θες να πληρώσεις. Ο δίσκος ειναι "τυχαία" επιλογη επειδη ειναι σε promotion αλλά έχει καλά χαρακτηριστικά . Εχει και αλλους σε promotion αυτές τις μέρες το γερμανικό Amazon. Για φορητότητα νομίζω δε θα πήγαινα σε μηχανικό δίσκο πλέον. Για SSD δε νομίζω να μπορεί να πέσει πολύ πιο κάτω το κόστος στα 2TB. Επεξ/σία 29 Μαρτίου από jodact 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα