Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβγαλε και η Vodafone το ίδιο με την cosmote. 

Ανοιγουμε νεο θεμα και καθε νεα προσφορα. Μεταφερθηκαν εδω τα σχετικα σχολια.

https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/

Επεξ/σία από matrixxx
τα κοκκινα, μεταφορα, τιτλος.
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Έβγαλε και η Vodafone το ίδιο, ας το βάλει ο TS στο αρχικό ποστ για να μην ανοίγουμε κι άλλο.

Λεει με ενεργοποιηση του CU COMBO FLOW, το οποιο κοστιζει 11,8Ε σε σχεση με το  data month με τιμη  8.5Ε.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, emperor4her είπε

Λεει με ενεργοποιηση του CU COMBO FLOW, το οποιο κοστιζει 11,8Ε σε σχεση με το  data month με τιμη  8.5Ε.

ναι αλλά η comsote δεν βάζει κόφτη στα "απεριόριστα" της γενικώς όπως αναφερόταν σε παλιότερο θέμα; δεν ισχύει ο κοφτης και στο whatsup;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάποιος εχει cosmote (whats up/frog) και το κανει φορητοτητα πχ για vodafone για να ξανα επιστρεψει στην Cosmote προκειμενου να παρει την προσφορα συνήθως πόσες μέρες θα πάρει να γίνει αυτό (Υ.Γ. από όσο είδα στο ίντερνετ το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες);

Επίσης βλέπω οτι για φορητότητα στην vodafone ζηταει 13 ευρω για την πρωτη φορα;

Μιλάω για αυτήν την προσφορά :

Βέβαια νομίζω ότι αν κάνει κάποιος φορητότητα για vodafone χωρίς να θέλει κάποια προσφορά μάλλον δεν θα έχει αυτό το κόστος ε; Παρά μόνο την έκδοση μιας κάρτας sim;

Είναι καλύτερα και ποιο γρήγορο την φορητότητα να την κάνει κάποιος σε κάποιο κατάστημα ή ηλεκτρονικά;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από terrabytegr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 μερες λεει ναι, αλλα συνηθψς κανει περισσοτερο. δυστυχως εμενα ληγει το συμβολαιο μου 04/04/2025 απο κοσμοτε. οποτε δεν προλαβαινω ετσι κ αλλιως γιατι πεφτει παρασκευη!

αποφασισα να παρω 3 καινουρια νουμερα, 1 για το αυτοκινητο, 1 για το σπιτι 1 για 2η σιμ στο κινητο και να κανω το νουμερο μου απλο whatsup μετα την προσφορα δυτυχως. ακομη και ετσι ειναι τα μισα απο αυτα που μου ζητησαν οι ξεφτηλες για ανανεωση. 

1 unlimited + 2 extra sim (η 1 απεριοριστα ή αλλη με 20gb) θελουν 82 ευρω. ΑΙΣΧΟΣ 

και εννοειται οτι ζητανε οτι να ναι σε καθε πελατη... 

Επεξ/σία από emperor4her
Δημοσ.
7 ώρες πριν, terrabytegr είπε

Είναι καλύτερα και ποιο γρήγορο την φορητότητα να την κάνει κάποιος σε κάποιο κατάστημα ή ηλεκτρονικά;

Πιο γρήγορο είναι σε κατάστημα. Και ίσως δεν χρειαστεί να πληρώσεις τα 13€

Δημοσ.
Στις 28/3/2025 στις 7:48 ΠΜ, soul_d είπε

Πιο γρήγορο είναι σε κατάστημα. Και ίσως δεν χρειαστεί να πληρώσεις τα 13€

Eμενα μου ζήτησαν 30€... Ότι ναναι έκανα μέσω του σάιτ με 13€ που μένουν στην κάρτα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eidikos33 είπε

Eμενα μου ζήτησαν 30€... Ότι ναναι έκανα μέσω του σάιτ με 13€ που μένουν στην κάρτα 

Κάποια καταστήματα είναι τραγικά...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, soul_d είπε

Κάποια καταστήματα είναι τραγικά...

Για καινούργιο αριθμό τι διαδικασία έχει; Αν πάω στην Ομόνοια που έχει τους πλανόδιους πωλητές της vodafone παίζει να πάρω δωρεάν μια κάρτα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Για καινούργιο αριθμό τι διαδικασία έχει; Αν πάω στην Ομόνοια που έχει τους πλανόδιους πωλητές της vodafone παίζει να πάρω δωρεάν μια κάρτα;

Και σε κατάστημα δίνουν δωρεάν. Είναι προφανώς όμως που θα πέσεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...