killer76 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Θέλω να ασχοληθώ πιο ενεργά με κάποια sites μου που όταν είχα μια ιδέα τα έφτιαχνα (άλλα προχωράνε, άλλα τα τερμάτισα κλπ), και θέλω να ασχοληθώ πιο ενεργά για να μάθω σε τομείς SEO, marketing, ανάλυση δεδομένων, διαφήμιση, βελτιστοποίηση site κλπ. Μέχρι τώρα έκανα ένα απλό SEO και έβαζα ένα απλό google analytics. Και εκεί που πήγα να το πάρω λίγο πιο σοβαρά, πάω να βάλω σε ένα site μου που θέλω να το τρέξω, Google Tag αντί για analytics, με τα ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ κατάφερα να στέλνω δεδομένα στο analytics μέσω του GTM αλλά στο analytics μου πετάει τώρα κάτι σφάλματα για την συναίνεση με το cookies banner που χρησιμοποιώ (Cookieyes). Έκανα τις οδηγίες του google, δοκίμασα τις οδηγίες του cookieyes, ρώτησα και σε chatgpt και το σφάλμα παραμένει. Με λίγα λόγια στο κεφάλι μου γίνεται ένας αχταρμάς αυτή την στιγμή. Εγώ νόμιζα οτι τα cookie banner είναι απλά ένα bannerάκι που ειδοποιεί για τα cookies και απλά κάνεις αποδοχή και αν θες βάζεις και ένα link στην σελίδα που εξηγείς το gdpr. Παλέυω 3 μέρες και δεν βγαίνει άκρη... Εντω μεταξύ λέω κάτσε να δοκιμάσω καi λίγο κανα Gtmetrix να δω που είμαστε και ενώ χρησιμοποιώ ελάχιστα plugins, δεν φορτώνω καμιά μεγάλη εικόνα στην αρχική και χρησιμοποιώ το elementor theme και elementor pro (αγορασμένο) παίρνω πολλά σφάλματα. Και στο Pagespeed Insights έκλαψα με σκορ 61% Θέλω να μάθω σε βάθος SEO, προώθηση, διαφήμιση (google, meta), βελτιστοποίηση, ανάλυση δεδομένων (ένα τι φορά). Από τι θα μου προτείνατε να ξεκινήσω?
mountains1 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Δεν ειμαι σιγουρος, αν τα tags σε posts στο wordpress, βοηθανε οντως, σε καλυτερο ranking στην google.
ChristosRontos Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Η μετάβαση από “έστησα κάτι στα γρήγορα” σε “το δουλεύω επαγγελματικά” φαίνεται βουνό, αλλά είναι διαχειρίσιμη αν τα σπάσεις σε βήματα. Είναι ξεχωριστές δουλειές όλα, χώρισε τα και κάνε τα ένα-ένα. Δες πρώτα το Google Tag. Και στο τέλος εφόσον έχεις ολοκληρώσει με όλα τότε κάνεις βελτιστοποίηση ταχύτητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα