Panoskoopa Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Καλησπέρα Στο βασικό κινητό δεν κατεβάζω παιχνίδια εκτός play store και γενικά δεν κατεβάζω εφαρμογές αμφιβόλου προέλευσης. Πριν λίγα λεπτά ήμουν στην εφαρμογή ασφάλεια του Xiaomi , βλέπω την πράσινη κουκίδα αναμμένη πάνω δεξιά μετά τη μπαταρία . Αμέσως κανω επανεκκίνηση το κινητό . Πάω να μπω FB, με πετάει από την εφαρμογή . Πρέπει να βάλω κωδικούς . Πάω να μπω στο email για να τους δω , δεν υπάρχει ούτε ένα email αποθηκευμένο στο Gmail. Έβγαλα την κάρτα αμέσως, ξέρω γω φοβήθηκα έτσι ξαφνικά . Κανω κλήση στον αριθμό που είχα μέσα από άλλον αριθμό, βλέπω ότι καλεί κανονικά. Τι φάση ?? Τι να κάνω τώρα ?
micos000 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δύσκολη κατάσταση. Μίλα πρώτα με το πάροχο κινητής μήπως καταλάβεις τι παίζει γιατί αυτό δείχνει για sim clone. Μετά άλλαξε άμεσα κωδικούς από ασφαλή συσκευή σε τράπεζες, email και social Επεξ/σία 29 Μαρτίου από micos000
Panoskoopa Δημοσ. 29 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου Μόλις κάλεσα στον πάροχο φαίνεται μια SIM Κατέβασα το avg δεν δείχνει απειλή. Να κρασαρε το Xiaomi και να με πέταξε μόνο απ' αυτά ? Δεν μπορώ να καταλάβω. Κωδικους άλλαξα πάντως από υπολογιστή φρεσκο formatαρισμενο. Τώρα πως να μεταφέρω πρόσφατες φωτό που έβγαλα χωρίς κάποιο θέμα ? Και τι άλλο να κάνω ?
GATE123 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Panoskoopa είπε Και τι άλλο να κάνω ? Να πάρεις ένα σοβαρό κινητό. 2 ώρες πριν, Panoskoopa είπε Καλησπέρα Στο βασικό κινητό δεν κατεβάζω παιχνίδια εκτός play store και γενικά δεν κατεβάζω εφαρμογές αμφιβόλου προέλευσης. Πριν λίγα λεπτά ήμουν στην εφαρμογή ασφάλεια του Xiaomi , βλέπω την πράσινη κουκίδα αναμμένη πάνω δεξιά μετά τη μπαταρία . Αμέσως κανω επανεκκίνηση το κινητό . Πάω να μπω FB, με πετάει από την εφαρμογή . Πρέπει να βάλω κωδικούς . Πάω να μπω στο email για να τους δω , δεν υπάρχει ούτε ένα email αποθηκευμένο στο Gmail. Έβγαλα την κάρτα αμέσως, ξέρω γω φοβήθηκα έτσι ξαφνικά . Κανω κλήση στον αριθμό που είχα μέσα από άλλον αριθμό, βλέπω ότι καλεί κανονικά. Τι φάση ?? Τι να κάνω τώρα ? Τα Xiaomi είναι απρόβλεπτα. Παλιά δεν ήταν έτσι. Τώρα έχουν ξεφύγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα