yianniskar4 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Οσο καλοπιστος κι αν θελω να ειμαι δε με αφηνουν οι φιλες μας οι τράπεζες. Το οριο των μεταφορών μεσω Iris εχει αλλαξει με νομο από το Φεβρουάριο και εχει παει στο θεωρητικό 1000 (500 μεταξυ ιδιωτών + 500 προς επιχειρήσεις). Η Eurobank λοιπον οταν παω να μεταφερω μεσω Iris οποιοδηποτε ποσο πανω απο 300€ μου βγαζει error οτι εχω ξεπεράσει το ημερήσιο οριο των 500€!!! Δεν υπαρχει καμια ρύθμιση για το ημερήσιο οριο Iris αλλα δεν υπάρχει πουθενά στο ιντερνετ κατι παρόμοιο ουτε στο store. Εννοεί οτι δεν εχω χρησιμοποιήσει Iris μες στη μερα. Εχει κανεις παρομοια εμπειρία? Αρνουμαι να πιστεψω οτι εφαρμογή του νομου για μια τραπεζα ειναι αλλαγη του λεκτικου στο error message.
Neptu Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, fmarkos είπε 2109555000 Κι εμείς τι δουλειά θα κάνουμε εδώ πέρα; 1 11
fmarkos Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Neptu είπε Κι εμείς τι δουλειά θα κάνουμε εδώ πέρα; Έχω αρχίσει και απορώ τελευταία κι εγώ. 2
BILL5 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 5 ώρες πριν, Neptu είπε Κι εμείς τι δουλειά θα κάνουμε εδώ πέρα; Τι δουλειά θα κάθεται χλιδανεργοι με κεα και όλα ωραία 1 1
gorge18 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου και εμενα 300 ειναι ενω λεει 500. Και σε πειραιως και σε αλφα και σε εθνικη. Δεν εχω ασχοληθει να καλεσω καπου γιατι σε δικους μου λογαριασμος στελνω..
pp6210 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 11 ώρες πριν, yianniskar4 είπε Οσο καλοπιστος κι αν θελω να ειμαι δε με αφηνουν οι φιλες μας οι τράπεζες. Το οριο των μεταφορών μεσω Iris εχει αλλαξει με νομο από το Φεβρουάριο και εχει παει στο θεωρητικό 1000 (500 μεταξυ ιδιωτών + 500 προς επιχειρήσεις). Η Eurobank λοιπον οταν παω να μεταφερω μεσω Iris οποιοδηποτε ποσο πανω απο 300€ μου βγαζει error οτι εχω ξεπεράσει το ημερήσιο οριο των 500€!!! για μενα ειναι ξεκαθαρο οτι δεν το θελουν το ιρις (επειδη δεν βγαζουν) γιαυτο και το δυσκολεύουν οπου μπορουν... πες μου ενα λογο γιατι δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις/ διαχειριστεις απο το web banking και πρεπει σωνει και καλα να εγκαταστησεις mobile banking app....
StamTheMan Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 9 ώρες πριν, gorge18 είπε Και σε πειραιως και σε αλφα και σε εθνικη. Αλφα εχει επιλογη αλλαγης του ημερησιου οριου.
gorge18 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αλφα εχει επιλογη αλλαγης του ημερησιου οριου. 500 γραφει αλλα απο τα 300 και πανω λεει οτι εχετε υπερβει το οριο.. κανονικα θελουν τηλ
Tsino Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 3 hours ago, gorge18 said: 500 γραφει αλλα απο τα 300 και πανω λεει οτι εχετε υπερβει το οριο.. κανονικα θελουν τηλ Το ίδιο και σε εμένα... δεν έχω ασχοληθεί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα