Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

image.png.0ec78d7fad201d87ee4ee8ba9edd4d1d.png

Μπορείτε να μου πείτε αν είναι ασφαλές η παραπάνω πληρωμή? Είναι από την "WORK FROM HOME JOBS TRANSLATION AND RETYPING"-Η συνομιλία είναι από το telegram

Δημοσ.
1 ώρα πριν, brid είπε

Μπορείτε να μου πείτε αν είναι ασφαλές η παραπάνω πληρωμή? Είναι από την "WORK FROM HOME JOBS TRANSLATION AND RETYPING"-Η συνομιλία είναι από το telegram

Εδώ κολλάει η έκφραση που λένε ""No Comments" :)

Δημοσ.
4 minutes ago, kormos said:

Εδώ κολλάει η έκφραση που λένε ""No Comments" :)

Το θεμα ειναι και να δωσει αυτα τα στοιχεια, δε μπορουν να του κανουν κατι. Δεν χρειαζονται τον κωδικο του e-banking;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Το θεμα ειναι και να δωσει αυτα τα στοιχεια, δε μπορουν να του κανουν κατι. Δεν χρειαζονται τον κωδικο του e-banking;

Η ουσία είναι πως τέτοια ενέργεια είναι εμφανές ότι δεν είναι ασφαλές.

Τώρα το να δώσεις πχ τον τραπεζικό σου λογαριασμό οκ, δεν έγινε "θεωρητικά" και κάτι.

Το κάτι....έρχεται μετά αν σου φτιάξει ο άλλος μια "ωραία σελίδα" και να σου πει πχ, πάτα εδώ για να τα δεις και εκεί σου πέρνει και ότι άλλο χρειαστεί... :)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, brid είπε

Ανοιξε μια revolut να στα περάσουν εκεί.Χωρίς υπόλοιπο δεν μπορούν να σου κάνουν κάτι.

Τωρα συνεννοήσεις μέσω telegram ......δεν μου εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

100% ασφαλές με την έννοια ότι δε μπορούν να σου πάρουν λεφτά

Αρκετά ρισκοβόρο να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία που θα δώσεις ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, αν δεν είναι κάποιο αξιόπιστο σαιτ

Επεξ/σία από archer100
Δημοσ.

ένα λογαριασμό θα δώσει και ένα swift τράπεζας

για να κάνει ένα Swift μια τράπεζα θέλει στοιχεία δικαιούχου οπότε πρέπει να τα δώσει..........100% ασφαλής πληρωμή είναι γιατί δε μπορεί να κάνει ακύρωση ο εντολέας αφού σταλει (πάτησε εντερ τέλος) ........όμως όταν η λήπτρια τράπεζα διαπιστώσει ότι το ονοματεπώνυμο δεν παντρεύεται με τον ΙΒΑΝ θα ζητήσει περισσοτερα στοιχεία η θα το επιστρέψει........

τώρα αν κάποιος μπορεί να μπει στο λογαριασμό να πάρει χρήματα μόνο με αυτά τα στοιχεία να του δώσω το δικό μου λογαριασμό να προσπαθησει

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ το swift code το βρίσκει οποιοσδήποτε μιας και είναι στις πληροφορίες της κάθε τράπεζας.

Αν έκανες κάποια δουλειά και περιμένεις πληρωμή, δώσε αυτά τα στοιχεία. Αυτά χρειάζονται για μεταφορές στο εξωτερικό. Το πολύ πολύ, να μην πληρωθείς. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, asdfnikos είπε

scam είναι μην μπλέξεις..

Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζεις κάτι παραπάνω ή σου έχει τύχει κάτι ανάλογο?

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, brid είπε

Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζεις κάτι παραπάνω ή σου έχει τύχει κάτι ανάλογο?

Ξανα, ΔΕΝ μπορουν να σε σκαμαρουν με αυτες τις πληροφοριες. Αν εκανες καποια δουλεια και περιμενεις πληρωμη, τα δινεις κανονικα 

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ πιθανό να σου  ζητήσουν χρήματα για να σε πληρώσουν η να σου πούν ότι σου κατέθεσαν λάθος χρήματα και πρέπει να τους τα επιστρέψεις. Αντί για 100 ευρώ σου έβαλαν 1.000 ενώ στην πραγματικότητα  δεν σου έκαναν κατάθεση.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Αντί για 100 ευρώ σου έβαλαν 1.000 ενώ στην πραγματικότητα  δεν σου έκαναν κατάθεση.

Ευτυχως που εχουμε και το ebanking για να βλεπουμε κινησεις.

Τεσπα, op, κανε ο,τι καταλαβαινεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ευτυχως που εχουμε και το ebanking για να βλεπουμε κινησεις.

Τεσπα, op, κανε ο,τι καταλαβαινεις

Ξέρεις πόσα θύματα πέφτουν με ένα print screen από ένα "καταθετήριο" πως σου " τα έχω στείλει από Αμερική αλλά παίρνει 3-4 μέρες να φτάσουν στείλτα τώρα εσύ που τα χρειαζόμαστε άμεσα και θα τα πάρεις την άλλη εβδομάδα " .. Ειδικά όταν υπάρχουν χιλιάδες παρόμοια scam στο telegram και φαίνεται πως είναι κάτι τέτοιο και αυτό.. Να μην προειδοποιήσεις; 

• Haha 1
Δημοσ.

Μυρίζει απάτη , ιδίως το κείμενο ότι θα λάβεις ειδοποίηση από την τράπεζα ….

κλασικα θα σου στείλουν και καλά από την τράπεζα ότι έγινε πληρωμή μπες εδώ να δεις ή να κανεις κατι, ή να πληρώσεις κάτι για να τα πάρεις .

αυτην η πλατφόρμα δεν έχει σύστημα πληρωμής ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...