tcirpo Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Καλησπέρα, Δεν έχω ιδιαίτερη γνώση για την αγορά των tablets, αλλά θα ήθελα να μάθω ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές αυτή τη στιγμή κάτω από τα 200€. Το tablet θα χρησιμοποιηθεί για γενική χρήση, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, social media και ελαφριές εφαρμογές. Έχετε κάποια πρόταση; Ευχαριστώ!
apostolispd Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Xiaomi Redmi Pad SE 11" με 8/256. Με tempered glass και θήκη πλησιάζει στα €200. 1 εβδομάδα το έχω, πολύ καλές εντυπώσεις όσον αφορά τη διαχείριση μπαταρίας και τις επιδόσεις. Η συνήθης χρήση είναι για ίντερνετ και διάβασμα pdf. Το βαρύτερο που έχω τρέξει είναι ταινίες στο kodi, τελείως απροβλημάτιστο και πολύ καλή εικόνα στα 1080p. Δε θα προτείνω το αντίπαλο δέος (samsung) λόγω "προκατάλειψης": Το προηγούμενό μου(S6 lite 4/128 2022) ξεκίνησε από το πουθενά, χωρίς χτύπημα, πτώση, πίεση κλπ, τα ghost touch σε βαθμό που να είναι μη χρησιμοποιήσιμο. Το κόστος αντικατάστασης της οθόνης πλησιάζει το κόστος καινούριου τάμπλετ καλύτερων χαρακτηριστικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα