Kostasspil Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου On 05/04/2025 at 19:56, poulinos said: με την πρωτη ευκαιρια θα κλεισω προκαταβολιλα την πειραιως Θέλει επίσκεψη σε κατάστημα, ή γίνεται και ηλεκτρονικά;
Helionar Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 17 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Αν δε κάνεις τα 12,000 σε συναλλαγές, δεν αξιζουν τα προνόμια της black τα 120 ευρώ συνδρομή το χρόνο. To αντιλαμβάνομαι απλά δεν μπορώ αν βρω πουθενά τη διαφορά (αν υπάρχει) ανάμεσα στα 2 προγράμματα ανταμοιβης. Η περιγραφή στο σαιτ της Εθνικής ειναι ενιαία.
teot Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 5/4/2025 στις 5:09 ΜΜ, poulinos είπε οποτε αναμονη για το ραντεβου Μετάβαση σήμερα στην τράπεζα (σε μια ευγενέστατη και ενημερωμένη υπάλληλο) και έγινε αίτημα για να εκδοθεί απλή χρεωστική χωρίς καμιά αντίδραση/προσπάθεια να την μεταπείσουν για dual (δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο που όταν έκλεισε ραντεβού είχε γράψει για έκδοση απλής χρεωστικής) ... απλα μας ενημέρωσε οτι την απλή χρεωστική δεν την εκδίδουν στο κατάστημα αλλά θα έρθει σε κάποιες ημέρες με το ταχυδρομείο. Επεξ/σία 8 Απριλίου από teot 3
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 17 ώρες πριν, Helionar είπε To αντιλαμβάνομαι απλά δεν μπορώ αν βρω πουθενά τη διαφορά (αν υπάρχει) ανάμεσα στα 2 προγράμματα ανταμοιβης. Η περιγραφή στο σαιτ της Εθνικής ειναι ενιαία. Σε κάποιους συνεργάτες υπάρχει μια διαφορά. Π.χ. στην Aegean νομίζω είναι 3% με τις κανονικές πιστωτικές και 5% με τη black. 1
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου On 08/04/2025 at 00:48, Kostasspil said: Θέλει επίσκεψη σε κατάστημα, ή γίνεται και ηλεκτρονικά; οσο θυμαμαι σου εδινε επιλογη και ηλεκτρονικα.αλλα πρεπει να το ξαναδω. 20 hours ago, teot said: Μετάβαση σήμερα στην τράπεζα (σε μια ευγενέστατη και ενημερωμένη υπάλληλο) και έγινε αίτημα για να εκδοθεί απλή χρεωστική χωρίς καμιά αντίδραση/προσπάθεια να την μεταπείσουν για dual (δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο που όταν έκλεισε ραντεβού είχε γράψει για έκδοση απλής χρεωστικής) ... απλα μας ενημέρωσε οτι την απλή χρεωστική δεν την εκδίδουν στο κατάστημα αλλά θα έρθει σε κάποιες ημέρες με το ταχυδρομείο. μια χαρα και ακομα πιο καλα που το ανεφερες για να ξερει ο κοσμος.και πολυ καλο οτι δεν σε πρηξαν να σου πουλησουν καμια ασφαλεια ή να παρεις την dual ή δεν ξερω τι. λιγο βλακεια να μην βγαινει κατευθειαν αλλα οκ,λιγο υπομονη. το Pin λογικα θα ερθει με καποιο μυνημα ή θα σου ερθει στο ebanking. 1
sdikr Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 4 hours ago, poulinos said: οσο θυμαμαι σου εδινε επιλογη και ηλεκτρονικα.αλλα πρεπει να το ξαναδω. μια χαρα και ακομα πιο καλα που το ανεφερες για να ξερει ο κοσμος.και πολυ καλο οτι δεν σε πρηξαν να σου πουλησουν καμια ασφαλεια ή να παρεις την dual ή δεν ξερω τι. λιγο βλακεια να μην βγαινει κατευθειαν αλλα οκ,λιγο υπομονη. το Pin λογικα θα ερθει με καποιο μυνημα ή θα σου ερθει στο ebanking. Στην δικιά μου περίπτωση που έπρεπε να πάω στο κατάστημα για ταυτοποίηση μου λέγανε πως εκεί βγάζουν μόνο dual και μόνο μέσω web θα βγάλω απλή. Τουλάχιστον δεν με ανάγκασε να ανοίξω εκεί λογαριασμό και να βγάλω dual, αλλά μου έκανε την ταυτοποίηση και μετά τα έκανα online
teot Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, poulinos είπε οσο θυμαμαι σου εδινε επιλογη και ηλεκτρονικα.αλλα πρεπει να το ξαναδω. μια χαρα και ακομα πιο καλα που το ανεφερες για να ξερει ο κοσμος.και πολυ καλο οτι δεν σε πρηξαν να σου πουλησουν καμια ασφαλεια ή να παρεις την dual ή δεν ξερω τι. λιγο βλακεια να μην βγαινει κατευθειαν αλλα οκ,λιγο υπομονη. το Pin λογικα θα ερθει με καποιο μυνημα ή θα σου ερθει στο ebanking. Στο ebanking μας είπε οτι θα έρθει 6 ώρες πριν, sdikr είπε Στην δικιά μου περίπτωση που έπρεπε να πάω στο κατάστημα για ταυτοποίηση μου λέγανε πως εκεί βγάζουν μόνο dual και μόνο μέσω web θα βγάλω απλή. Τουλάχιστον δεν με ανάγκασε να ανοίξω εκεί λογαριασμό και να βγάλω dual, αλλά μου έκανε την ταυτοποίηση και μετά τα έκανα online Ναι.... το κατάστημα αν θέλεις να την παρεις εκείνη την στιγμή μόνο Dual εκδίδει.... αλλά μπορεί να περάσει στο σύστημα αίτημα για έκδοση απο τα κεντρικά και να έρθει μέσω ταχυδρομείου. Οπως εχω γράψει και σε προηγούμενα post δεν υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης απλής χρεωστικής απο το web μόνο μέσω καταστήματος .... το έχω ψάξει αρκετά για να μην βάλω την σύζυγο μου σε μια πρόσθετη ταλαιπωρία, χθες αναγκάστηκε να κινηθεί με το αναπηρικό αμαξιδιο της υπο βροχή για να πάμε στο ραντεβού στο κατάστημα. Επεξ/σία 9 Απριλίου από teot
kostasbm Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου On 08/04/2025 at 03:08, james01gr said: Δεν είμαι τόσο σίγουρος πως η μισθοδοσία πλέον δεν μπορεί να πληρωθεί σε τράπεζα του εξωτερικού. Έχω γνωστό που πληρώνεται με ρεβολουτ γιατί στην Ελλάδα έχει θέμα με το ακατάσχετο του λογαριασμού... επειδή εγινε συζήτηση στο ΦΒ ... η μισθοδοσία γίνεται με εντολή του εργοδότη προς τη τράπεζα του και η τράπεζα κάνει το σχετικό έμβασμα ....αν θέλει η υπάρχει εντολή δέσμευσης από εφορία η άλλη υπηρεσία δεν θα προλάβει να φύγει το έμβασμα ..η μισθοδοσία έχει πλήρη στοιχεία του δικαιούχου δεν είναι αόρατος.......και κάτι άλλο που έλεγε ένας προχτές...αν γίνει καποιο ντου από γείτονες η στάση πληρωμών εκεί που θα βρεθεί άκρη.......προς το παρόν όλα καλά όμως
sdikr Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 8 hours ago, teot said: Στο ebanking μας είπε οτι θα έρθει Ναι.... το κατάστημα αν θέλεις να την παρεις εκείνη την στιγμή μόνο Dual εκδίδει.... αλλά μπορεί να περάσει στο σύστημα αίτημα για έκδοση απο τα κεντρικά και να έρθει μέσω ταχυδρομείου. Οπως εχω γράψει και σε προηγούμενα post δεν υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης απλής χρεωστικής απο το web μόνο μέσω καταστήματος .... το έχω ψάξει αρκετά για να μην βάλω την σύζυγο μου σε μια πρόσθετη ταλαιπωρία, χθες αναγκάστηκε να κινηθεί με το αναπηρικό αμαξιδιο της υπο βροχή για να πάμε στο ραντεβού στο κατάστημα. Εγώ πάντως μέσω web το έκανα, συγκεκριμένα μέσω της next by nbg, αλλά και στην μητέρα μου που είχε λήξει η παλιά της έκανα κανονικά έκδοση νέας χρεωστικής απο web
teot Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 13 ώρες πριν, sdikr είπε Εγώ πάντως μέσω web το έκανα, συγκεκριμένα μέσω της next by nbg, αλλά και στην μητέρα μου που είχε λήξει η παλιά της έκανα κανονικά έκδοση νέας χρεωστικής απο web Το next by nbg το έχω διαβάσει εδώ μέσα αλλα δεν το έχω ψάξει δεν το ξέρω. Στην επίσημη σελίδα της Εθνικής όσο και να έψαξα δεν βρήκα επιλογή για έκδοση απλής χρεωστικής... πιο παλιά το πιθανότερο είναι οτι υπήρχε. Στην ενότητα/παρουσίαση της απλής χρεωστικής υπάρχει η επιλογή "Εκδίδω τώρα" αλλά αν πατηθεί σου ανοίγει το ebanking που η μόνη επιλογή που έχει είναι η DUAL.
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου On 09/04/2025 at 18:38, sdikr said: Στην δικιά μου περίπτωση που έπρεπε να πάω στο κατάστημα για ταυτοποίηση μου λέγανε πως εκεί βγάζουν μόνο dual και μόνο μέσω web θα βγάλω απλή. Τουλάχιστον δεν με ανάγκασε να ανοίξω εκεί λογαριασμό και να βγάλω dual, αλλά μου έκανε την ταυτοποίηση και μετά τα έκανα online απλα θα μπορουσες να δεχτει την αιτηση και να σου πει οτι θα ερθει με ταχυδρομειο.σε καθε καταστημα τα δικα τους κανουν On 10/04/2025 at 01:28, teot said: Στο ebanking μας είπε οτι θα έρθει ε ναι λογικο. αν εχεις ebanking ειναι το πιο ευκολο να ερθει εκει.θυμαμαι παλια που ερχοταν με ταχυδρομειο.αστα να πανε.δεν ξερω τι γινεται αν δεν εχεις ebanking. On 10/04/2025 at 10:20, sdikr said: Εγώ πάντως μέσω web το έκανα, συγκεκριμένα μέσω της next by nbg, αλλά και στην μητέρα μου που είχε λήξει η παλιά της έκανα κανονικά έκδοση νέας χρεωστικής απο web ειναι βεβαια λιγο τραγικο να μην γινεται απο το Ebanking αλλα να γινεται απο το next by nbg (λες και ειναι αλλη τραπεζα)
sdikr Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 9 hours ago, poulinos said: απλα θα μπορουσες να δεχτει την αιτηση και να σου πει οτι θα ερθει με ταχυδρομειο.σε καθε καταστημα τα δικα τους κανουν Πάλι καλά θα έλεγα, ήταν οι εποχές που σε αναγκάζανε να κάνεις Plus λογαριασμό και να βγάλεις κάρτα dual και ασφάλιση, μάλλον με συμπάθησε και μου έκανε απλά ταυτοποίηση και μου είπε να τα κάνω τα υπόλοιπα Online. Μου είπε πως δεν μπορούσε να μου κάνει απλό λογαριασμό και αίτηση για απλή κάρτα
fitsoulas2024 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Στις 10/4/2025 στις 1:47 ΠΜ, kostasbm είπε .......και κάτι άλλο που έλεγε ένας προχτές...αν γίνει καποιο ντου από γείτονες η στάση πληρωμών εκεί που θα βρεθεί άκρη....... αν γινει καποιο ντου απο γειτονες θα μας απασχολουν σοβαροτερα προβληματα, πχ. επιστρατευση ή να μη βομβαρδιστει το σπιτι μας
kostasbm Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 21 minutes ago, fitsoulas2024 said: αν γινει καποιο ντου απο γειτονες θα μας απασχολουν σοβαροτερα προβληματα, πχ. επιστρατευση ή να μη βομβαρδιστει το σπιτι μας όχι δικούς μας γείτονες ...δικούς τους χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα