Raylan Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Τι έχει γίνει με τις χρεωστικές κάρτες της Εθνικής; Πλέον βγαίνουν μόνο σε έκδοση dual debit/credit και αν χρησιμοποιείς μόνο την debit, έχει συνδρομή 0,50 ευρώ το μήνα, με εφάπαξ πληρωμή τα 6 ευρώ το χρόνο. Και δεν μπορείς πλέον να εκδόσεις μόνο χρεωστική χωρίς να πληρώνεις συνδρομή; 1
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 19 minutes ago, Raylan said: Τι έχει γίνει με τις χρεωστικές κάρτες της Εθνικής; Πλέον βγαίνουν μόνο σε έκδοση dual debit/credit και αν χρησιμοποιείς μόνο την debit, έχει συνδρομή 0,50 ευρώ το μήνα, με εφάπαξ πληρωμή τα 6 ευρώ το χρόνο. Και δεν μπορείς πλέον να εκδόσεις μόνο χρεωστική χωρίς να πληρώνεις συνδρομή; εχει αναφερθει και σε αλλα θεματα καποιοι πηγαν απο την τραπεζα για να δουν τι θα τους δωσουν.δεν ξερω τι εγινε. 1
teot Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 2 ώρες πριν, poulinos είπε εχει αναφερθει και σε αλλα θεματα καποιοι πηγαν απο την τραπεζα για να δουν τι θα τους δωσουν.δεν ξερω τι εγινε. Μέσα Απρίλη είναι το ραντεβού (τότε είχε ελεύθερο) ... οταν πάμε θα ενημερώσω.... 3
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου On 29/03/2025 at 01:04, teot said: Μέσα Απρίλη είναι το ραντεβού (τότε είχε ελεύθερο) ... οταν πάμε θα ενημερώσω.... για ενα ραντεβου μισο μηνα μετα.ελεος δηλαδη. που να ειναι τιποτα πιο επειγον. On 28/03/2025 at 22:57, fmarkos said: Revolut και άντε στο καλό όλοι... και την μισθοδοσια στην Revolut?
fmarkos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 9 λεπτά πριν, poulinos είπε και την μισθοδοσια στην Revolut? Δεν είμαι μισθωτός. 1
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Just now, fmarkos said: Δεν είμαι μισθωτός. α οκ για σενα τοτε ναι δουλευει.αλλα για τους μισθωτους κτλ θελουν ελληνικη τραπεζα και μετα θες καρτα κτλ. εκτος αν κανεις ενα full εμβασμα στην Revolut.
sdikr Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Προσωπικά την διαδικασία την έκανα μέσα απο την εφαρμογή next της εθνικής και είχε κανονικά επιλογή για απλή χρεωστική 1
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 minute ago, sdikr said: Προσωπικά την διαδικασία την έκανα μέσα απο την εφαρμογή next της εθνικής και είχε κανονικά επιλογή για απλή χρεωστική μεσα απο την κανονικη εφαρμογη NBG στο κινητο δεν μου βγαζει την απλη. εκτος αν δεν μου την βγαζει επειδη την εχω ηδη.
nikosf76 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 4 ώρες πριν, poulinos είπε μεσα απο την κανονικη εφαρμογη NBG στο κινητο δεν μου βγαζει την απλη. εκτος αν δεν μου την βγαζει επειδη την εχω ηδη. Αυτό είναι. Αν την έχεις ήδη δεν την εμφανίζει. Από ότι έχω δει υπάρχει η απλή χρεωστική αλλά προωθούν την dual. Την εμφανίζουν πάνω από την απλή χρεωστική στο site μάλλον και στο web banking(;) αν δεν έχεις ήδη χρεωστική. Η μητέρα μου έβγαλε τώρα τον Μάρτιο απλή χρεωστική στο κατάστημα και της είπαν η απλή χρεωστική σε μια εβδομάδα με το ταχυδρομείο στο σπίτι. Αν ήθελε dual μάλλον θα της την έδιναν στο κατάστημα εκείνη την στιγμή. Σε μια άλλη γυναίκα της έβγαλαν και της έδωσαν μια κάρτα στο κατάστημα την ώρα που ζήτησε κάρτα. Δεν ξέρω τι κάρτα ζήτησε αλλά μάλλον ήταν η dual.
sdikr Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 10 hours ago, poulinos said: μεσα απο την κανονικη εφαρμογη NBG στο κινητο δεν μου βγαζει την απλη. εκτος αν δεν μου την βγαζει επειδη την εχω ηδη. Οταν είχα κάνει την αίτηση δεν είχα κάρτα ουτε λογαριασμό, ήταν νεος λογαριασμός και μου είχε δώσει κανονικά επιλογή για απλή debit
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 25 minutes ago, sdikr said: Οταν είχα κάνει την αίτηση δεν είχα κάρτα ουτε λογαριασμό, ήταν νεος λογαριασμός και μου είχε δώσει κανονικά επιλογή για απλή debit ισως τοτε να βλεπει οτι εχω ηδη debit για αυτο να μην μου το βγαζει. 6 hours ago, nikosf76 said: Αυτό είναι. Αν την έχεις ήδη δεν την εμφανίζει. Από ότι έχω δει υπάρχει η απλή χρεωστική αλλά προωθούν την dual. Την εμφανίζουν πάνω από την απλή χρεωστική στο site μάλλον και στο web banking(;) αν δεν έχεις ήδη χρεωστική. Η μητέρα μου έβγαλε τώρα τον Μάρτιο απλή χρεωστική στο κατάστημα και της είπαν η απλή χρεωστική σε μια εβδομάδα με το ταχυδρομείο στο σπίτι. Αν ήθελε dual μάλλον θα της την έδιναν στο κατάστημα εκείνη την στιγμή. Σε μια άλλη γυναίκα της έβγαλαν και της έδωσαν μια κάρτα στο κατάστημα την ώρα που ζήτησε κάρτα. Δεν ξέρω τι κάρτα ζήτησε αλλά μάλλον ήταν η dual. στο καταστημα σιγουρα θα προσπαθησουν να δωσουν dual αντι για την απλη.ναι εχω ηδη απλη καρτα οποτε ισως για αυτο δεν βλεπω την επιλογη 1
teot Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 9 ώρες πριν, nikosf76 είπε Αυτό είναι. Αν την έχεις ήδη δεν την εμφανίζει. Από ότι έχω δει υπάρχει η απλή χρεωστική αλλά προωθούν την dual. Την εμφανίζουν πάνω από την απλή χρεωστική στο site μάλλον και στο web banking(;) αν δεν έχεις ήδη χρεωστική. Η μητέρα μου έβγαλε τώρα τον Μάρτιο απλή χρεωστική στο κατάστημα και της είπαν η απλή χρεωστική σε μια εβδομάδα με το ταχυδρομείο στο σπίτι. Αν ήθελε dual μάλλον θα της την έδιναν στο κατάστημα εκείνη την στιγμή. Σε μια άλλη γυναίκα της έβγαλαν και της έδωσαν μια κάρτα στο κατάστημα την ώρα που ζήτησε κάρτα. Δεν ξέρω τι κάρτα ζήτησε αλλά μάλλον ήταν η dual. 2 ώρες πριν, poulinos είπε ισως τοτε να βλεπει οτι εχω ηδη debit για αυτο να μην μου το βγαζει. στο καταστημα σιγουρα θα προσπαθησουν να δωσουν dual αντι για την απλη.ναι εχω ηδη απλη καρτα οποτε ισως για αυτο δεν βλεπω την επιλογη Πάντως και στην σύζυγό μου που έχει λήξει η χρεωστική της εδω και ένα χρόνο και δεν έχει ανανεωθεί αυτόματα μεχρι πριν μια εβδομάδα που είχε κοιτάξει δεν υην έδινε επιλογη στο ebanking για εκδοση απλης χρεωστικής ... μονο dual ειχε επιλογη.... 1
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 16 minutes ago, teot said: Πάντως και στην σύζυγό μου που έχει λήξει η χρεωστική της εδω και ένα χρόνο και δεν έχει ανανεωθεί αυτόματα μεχρι πριν μια εβδομάδα που είχε κοιτάξει δεν υην έδινε επιλογη στο ebanking για εκδοση απλης χρεωστικής ... μονο dual ειχε επιλογη.... δυστυχως δεν μπορω να τσεκαρω κατι παραπανω αφου εχω ηδη.μετα μονο με ραντεβου εκτος αν μπορει να γινει και τηλεφωνικα αν τους πεις οτι πχ δεν μου την ανανεωσατε(να κανεις οτι δεν ξερεις τιποτα).σε φαση δεν μου ηρθε new.αν και εχει περασει ενας χρονος...και μπορουν να σου πουν οτι δεν γινεται ανανεωση και οτι παμε για new 1
teot Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, poulinos είπε δυστυχως δεν μπορω να τσεκαρω κατι παραπανω αφου εχω ηδη.μετα μονο με ραντεβου εκτος αν μπορει να γινει και τηλεφωνικα αν τους πεις οτι πχ δεν μου την ανανεωσατε(να κανεις οτι δεν ξερεις τιποτα).σε φαση δεν μου ηρθε new.αν και εχει περασει ενας χρονος...και μπορουν να σου πουν οτι δεν γινεται ανανεωση και οτι παμε για new Το προσπάθησε με το τηλέφωνο... αλλά είχαν μεσολαβήσει πολλοί μήνες όταν το ανακάλυψε (γιατί δεν την χρησιμοποιει) αλλά δεν γινόνταν... τωρα περιμένουμε το ραντεβου στην τράπεζα. Στο ebanking εμφανιζει ακόμη την παλιά αλλά σαν ληγμένη. Επεξ/σία 5 Απριλίου από teot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα