nzeppos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Έψαξα κάμποση ώρα στο Ίντερνετ και είδα πως υπάρχουν προβλήματα με αυτό το stick, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Κάνω την εγκατάσταση κανονικά αλλά στο device manager το αναγνωρίζει σαν USB Human Interface Device (κι ας λέει Χ45 στο control panel->game controllers), με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνεται η εγκατάσταση, αφού δεν μπορεί να βρει το Χ45 που ψάχνει ο installer. Έτσι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την SST εφαρμογή και να το προγραμματίσω, κατά τ'άλλα στα παιχνίδια αναγνωρίζεται και παίζει. Αλλά χωρίς προγραμματισμό, τι να το κανω... Δεν δουλεύει και το saitek magic mouse, οπότε δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την mouse εξωμοίωση που κάνουν κάποια κουμπιά του stick. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Μήπως έχει κάποιος τον .inf οδηγό για το Χ45, και μπορεί να μου τον στείλει ωστε να το εγκαταστήσω χειροκίνητα? Γιατί οι .inf drivers από το site της saitek δεν κάνουν τίποτα, τα WinXP λένε ότι δεν περιέχουν πληροφορίες για τη συσκευή. Βοηθήστε ρε μάγκες! Ευχαριστώ!!
sot78 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 το ιδιο προβλημα ειχα και γω με ενα saitek p2500. κανε remove τους drivers και κανε ενα windows update. εχει ενα αρχειο saitek drivers 1.4mb καντο setup, restart windows, setup drivers (χωρις το joystick πανω στη USB) και εισαι ΟΚ Σε μενα παντως ετσι επαιξαν και τα προγραμματιζομενα κουμπια. το κουφο ειναι οτι σε 98/Me παιζει τελεια απο την αρχη
drm Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Παιδία, έχω το Saitek X45 και δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα... Παντως καλό είναι γενικά για τις usb συσκευές πρώτα να τρέχουμε το .exe του κατασκευαστή το οποίο στην ουσία καταχωρεί στο Λειτουργικό τους drivers (ότι δηλαδή υπάρχουν drivers για την τάδε συσκευή) και μετά να συνδέουμε την συσκευή...
nzeppos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δούλεψε, δούλεψε!!! Επιτέλους, τελικά έκανα windows update, έπρεπε να είναι συνδεδεμένη η συσκευή για να την καταλάβει το ρημάδι το update. Κατέβασε 140kb μόνο και τώρα παίζει κομπλέ. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.